• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک هاست خوب

shayan3040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام یک هاست خوب که ازش استفاده کردید بهم معرفی کنید در ضمن مهر هاست خوبه اخه دیدم 700 تا سایت روش بود من وارز میخواستم لطفا کمک کنید
بچه ها فقط کسی از شاتل هاست چیزی نگیره بدبختمون کرد

Last edited:

tanha2

Registered User
لایک‌ها
13
ما در خدمتیم هاست وارز 100% با دارای سرور و منابع قدرتمند که آپ تایم 100% داشته تا کنون

اگر تمایل داشته باشین یک هفته میزبانی رایگان هم انجام میشه در صورت رضایت سرعت و پایداری هاست خریداری کنید

میزان فضا و پهنای مورد نیاز بگین یا در سایت سفارش بدین و تیکت ارسال کنین تا هاست به شما داده بشه

ناحیه کاربری - Web host 84

shayan3040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شاتل هاست کسی نخره فقط بچه ها که یک کلاهبردار هست و هیچ اطلاعاتی از هاست و سرور ندارن اون شماره هاشون هم همه الکی هستند خدا ازشون نگذره

3evda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین هاست امضام رو نگاه کنید

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
داداش من هاست زیاد عوض کردم خیلیم ضرر کردم
از تو.لیست برترین هاستهای ایران نگاه کن یکی انتخاب کن، من خودم از webramz استفاده میکنم، عالی بوده تو این 2 سال

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
فقط میهن وب هاست و نت افراز

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فقط میهن وب هاست و نت افراز

به نت افزار یه سری بزن خدایش خیلی پشتیبانی عالی و هاست حرفه ای ارئه میدن این ادرسشه نت افزار

دوستان من میهن وب هاست هستم ، نت افزار بهتره یا میهن ، میهن یه سری مشکلات نرم افزاری با سرورهاش دارم خوبه ولی نه واسه من بنظرتون کجا برم؟

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
داداش من هاست زیاد عوض کردم خیلیم ضرر کردم
از تو.لیست برترین هاستهای ایران نگاه کن یکی انتخاب کن، من خودم از webramz استفاده میکنم، عالی بوده تو این 2 سال

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

وب رمز من دارم زیاد راضی نیستم. پشتیبانی اصلا جواب تیکت هام نمی ده . وقتی هم توی گروه های یاهو تبلیغ می کنم و بازدید سایت زیاد می شه نمی تونم وارد مدریت وردپرس بشم. ولی آپ تایم سرورهاش بد نیست. بنظرم نسبت به قیمت نمی ارزه

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
بچه ها هرچی به غیر شاتل هاست خوبه این دزد های عوضی یک مشت شماره تلفن اعتباری تو سایتشون دادن که اصلا گوشیهاشون رو بر نمیدارند کیفیت هاست هاشون هم آشغال هست و هی دان میشه و کلا همشون یک مشت کلاهبردارن به من گفتن هاست وارز هست ولی چندتا اسکریپت نصب کردم پاک شد اسکریپتشم چیری نبود که به هاست فشار بیاره

ParsVps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
می توانید از سرویس های هاست پربازدید ما استفاده کنید

استفاده از سرور های پرقدرت 32 هسته ای ویژه سایتهای پربازدید

استفاده ا ز سرورهای 24 هسته ای ویژه هاستینک لینوکس حرفه ای

کیفیت . سرعت و پشتیبانی 24 ساعته را با پارس وی پی اس تجربه کنید

www.ParsVps.Co - www.ParsVps.Net

لینک سفارش

Last edited: