• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید 206 نقد و فوری

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من میخوام 206 بخرم اگه ماشین دارین بذارید و اطلاعات بدین اگه آگهیش کردین جایی هم بدین
این ماشین این قیمت میارزه بنظرتون؟
http://www.veko.ir/offer/507778/peugeot-206-type6-for-sale/
مر30
به هیچ وجه سمت این ماشین نرو که صاحب اول و اخرش خودتی
تیپ 6 با گیرباکس آ ال 4 که دم به دیقه شیر های برقیش خراب میشه و حساسه رو نباید مدل 84 گرفت
بنظر من 206 اگه میخوای بخری فقط تیپ 5 بخر .تیپ 2 و 3 واشر سرسیلندرشون مشکل سازه .قدرت پایین دارن شتاب پایین که زده میشی ازش یه 405 قورتش میده .
ولی موتور تی یو 5 واشر سر سیلندرش آلیاژ فلزی هست بسیار قوی تر و مقاوم تره .
این موتور بعد حدود 180 هزار کیلومتر 2-3 میلیون تومن خرج میزاره رو دستت (پیستون ها و ... باید سرویس بشه کمپرس موتور ضغیف میشه)
ابن ماشین هم به احتمال زیاد کارکردش کم شده .
با حدود 26 تومن میتونی تیپ 5 مدل سال 90 با یک در رنگ و ... بخری .

A.H.P design

Registered User
لایک‌ها
26
من میخوام 206 بخرم اگه ماشین دارین بذارید و اطلاعات بدین اگه آگهیش کردین جایی هم بدین
این ماشین این قیمت میارزه بنظرتون؟
http://www.veko.ir/offer/507778/peugeot-206-type6-for-sale/
مر30
آقا کلا به نظر شما 206 بگیرم؟اگه پارس بگیرم چی؟میگن موتور زانتیاهاش خوبن؟مدل 88 میتونم بگیرم
لطف کردی توضیحات فوق العاده بود

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
تیپ 5 و پارس elx با موتور ال 4 جزو تاپ ترین های بازار تو این رنج قیمت هستند .هر کدوم یه مزیتی دارند بنظر من که هر 2 رو داشتم هر 2 به یک اندازه خوبن .
تیپ 5 به نسبت بروز تر هست .لوازم اضافه و اپشن های بیشتری میشه براش تهیه کرد .بخوای تقویتش کنی دستت بازه .انواع هدرز و سنتر و ... مخصوص خودش براش ساخته شده .
پارس elx هم خوبه .منتها اون هم به دلیل نسبت تراکم موتورش مشکل واشر سرسبلندر داره .ما 3 سال ئی ال ایکس داشتیم ، 2 بار سرسبلندر باز کردیم .یک مورد دیگه ای هم در مورد ئی ال ایکس هست .شاید یکمی مسخره باشه .متاسفانه توی ایران مکانیکی که بتونه این موتور رو تایم کنه فوق العاده کمه .به خاطر همین موصوع بعد از تعویض تسمه تایم شتاب ماشین افت میکنه .دوست من 3 جا توی تهران ماشینش رو برد کسی نتونست درست تایمش کنه .دیگه کلافه شده بود میخواست ماشین رو بفروشه که یه نفر یه تعمیرکار تو کردستان معرفی کرد شبانه ماشین رو برد تایم کرد و برگشت تهران. در این حد .
ولی خوب این داستان ها رو تو تی یو 5 نداریم .

Last edited:

A.H.P design

Registered User
لایک‌ها
26
تیپ 5 و پارس elx با موتور ال 4 جزو تاپ ترین های بازار تو این رنج قیمت هستند .هر کدوم یه مزیتی دارند بنظر من که هر 2 رو داشتم هر 2 به یک اندازه خوبن .
تیپ 5 به نسبت بروز تر هست .لوازم اضافه و اپشن های بیشتری میشه براش تهیه کرد .بخوای تقویتش کنی دستت بازه .انواع هدرز و سنتر و ... مخصوص خودش براش ساخته شده .
پارس elx هم خوبه .منتها اون هم به دلیل نسبت تراکم موتورش مشکل واشر سرسبلندر داره .ما 3 سال ئی ال ایکس داشتیم ، 2 بار سرسبلندر باز کردیم .یک مورد دیگه ای هم در مورد ئی ال ایکس هست .شاید یکمی مسخره باشه .متاسفانه توی ایران مکانیکی که بتونه این موتور رو تایم کنه فوق العاده کمه .به خاطر همین موصوع بعد از تعویض تسمه تایم شتاب ماشین افت میکنه .دوست من 3 جا توی تهران ماشینش رو برد کسی نتونست درست تایمش کنه .دیگه کلافه شده بود میخواست ماشین رو بفروشه که یه نفر یه تعمیرکار تو کردستان معرفی کرد شبانه ماشین رو برد تایم کرد و برگشت تهران. در این حد .
ولی خوب این داستان ها رو تو تی یو 5 نداریم .
آقا شرمنده این ماشین میارزه این قیمت با تغییراتی که داده؟
http://www.veko.ir/offer/793272/peugeot-206-type5-for-sale/
32.500.000 گفته ولی چند بگیرم ارزش داره؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
آقا شرمنده این ماشین میارزه این قیمت با تغییراتی که داده؟
http://www.veko.ir/offer/793272/peugeot-206-type5-for-sale/
32.500.000 گفته ولی چند بگیرم ارزش داره؟
خیلی گرون میگه
یک ماه پیش من تیپ 5 مدل 90 در حد خشک به معنی واقعی کلمه (یعنی در و همسایه و ... همه میگفتن صفر کیلومتره) رو با 40 تا کارکرد واقعی و رنگ سفید و بی موج و خط و ... 31 به ضرب و زور فروختم .حالا این 70 تا کارکرده یه رینگ چینی 500 تومنی هم انداخته زیرش .فکر کنم گلگیر عقبش هم رنگ باشه تو عکس

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
خیلی گرون میگه
یک ماه پیش من تیپ 5 مدل 90 در حد خشک به معنی واقعی کلمه (یعنی در و همسایه و ... همه میگفتن صفر کیلومتره) رو با 40 تا کارکرد واقعی و رنگ سفید و بی موج و خط و ... 31 به ضرب و زور فروختم .حالا این 70 تا کارکرده یه رینگ چینی 500 تومنی هم انداخته زیرش .فکر کنم گلگیر عقبش هم رنگ باشه تو عکس

محمد جان جسارتاً نمایشگاه دارید ؟
اگر نه جون من یه نمایشگاه بزن . خودم مشتری اولت میشم ( نو کیدینگ)

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
محمد جان جسارتاً نمایشگاه دارید ؟
اگر نه جون من یه نمایشگاه بزن . خودم مشتری اولت میشم ( نو کیدینگ)
نه داداش بنگاه نداریم از جماعت بنگاه دار هم به شدت بیزاریم ....
چطور مگه ؟!

A.H.P design

Registered User
لایک‌ها
26
نه داداش بنگاه نداریم از جماعت بنگاه دار هم به شدت بیزاریم ....
چطور مگه ؟!
اقا ممنون خیلی کارت درسته این رنگ و ضربه نداره 30 بگیرم میارزه؟-هیچ کس دیگه سراغی نداره؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اقا ممنون خیلی کارت درسته این رنگ و ضربه نداره 30 بگیرم میارزه؟-هیچ کس دیگه سراغی نداره؟
اگر واقعا بی رنگ باشه و تعویضی نداشته باشه بیمه و لاستیکش هم خوب باشه ، 30 تومن برای مصرف کننده خوبه ولی قیمت واقعیش 28-29 هست تو این بازار

بالا