سلام دوست عزیز . من یه کارت DVB رو چند وقت پیش خریدم .... به قصد اینترنت ماهواره ای .... همزمان اکانت ماهواره ای 1 ماهه هم گرفتم .... وقتی که برای نصبش و راه اندازی اون اقدام کردم اصلا نتونستم که راش بندازم .... ینی نمی دونم شاید تنظیماتش رو بلد نبودم ، شایدم .... نمی دونم ... در کل به خاطر اینکه داشت اکانت من از بین می رفت مجبور شدم رفتم یه کارت Sky Star 2 (به پیشنهاد همون کسی که اکانت رو ازش خریدم) به قیمت 68000 تومن خریدم . که دارم ازش استفاده میکنم .... راستش من هر جا هم گشتم راجع بع تنظیماتش هیچ توضیحی ندیدم ولی این Sky star 2 همه جا راجع بش نوشته و مخصوصا تنظیمات Setup 4 PC رو خیلی راحت میشه انجام داد . البته اینو هم بگم که من زیاد وارد نیستم تو این چیزا و تازه کار هستم ...
حالا می خوام اون کارت قبلی رو بفروشم .... اصلا ازش استفاده نشده و همه تجهیزاتش هم کامل هست . خودم هم 70000 تومن خریدمش .... اگر می خوایش با هم کنار میایم .
مشخصاتش :
Sky View 2
Digital Satellite Resiver
هم برای تماشای کانال های ماهواره ای هست و هم برای دریافت دیتا ( اینترنت ماهواره ای )
Made In China
Light Wave
www.LightWave.com.tw
نمی دونم دیگه چی باید راجع بش بنویسم ... می تونی بری تو وبسایتش اطلاعات کامل رو ازش بگیری....