• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید dvd پلیر پرتابل مارشال یا سونی

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود

قصد خرید dvd پلیر پرتابل از سایت های اینترنتی داشتم که گفتم شاید کسی اینجا داشته باشه که داره گرد و خاک میخوره !! مسلماً سالم باشه و 9 اینچ بالاتر باشه . اگر کسی هم اطلاعاتی در مورد این دستگاه ها داره لطفا کمک کنه چون مثلا 9 اینچ مارشال خودش دارای چندین مدل هست که از لحاظ کارکرد شبیه به هم هست ولی قیمت های متفاوتی داره . ممنون

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
سلام داداش من یه دونه 17 اینچ تمیز سونی دارم با کارتن و تمامی متعلقات. فقط یه مشکل داره که نور صفحه بسیار پایینه که به زور دیده میشه که یه تعمیرگاه بردم گفته، های ولتاژش مشکل داره منم دیگه کاری نکردم گذاشته بودمش کنار وگرنه سالم سالمه.
همونطور که میدونی 17 اینچ بسیار کمیابه و هیچ جا بالای 15 اینچ نمیفروشه

دی وی دی پلیر با قابلیت پخش انواع فرمت
مانیتور با کابل اتصال به کامپیوتر
تلویزیون با آنتن سر خور و تنظیمات کامل
پخش کننده و قابلیت اتصال به انواع دستگاه با کابل صوتی و تصویری
همراه با دسته بازی و یک مینی سی دی بازی
قابلیت گردش 360 درجه
کنترل از راه دور
شارژر برقی و شارژر ماشینی

Registered User
لایک‌ها
95
ممنون . اگر چراغ ال سی دی اش مشکلی نداشت حتما در موردش صحبت میکردیم ولی متاسفانه چون اکثرا شب ها میخوام نگاه کنم میترسم مشکل پیش بیاد

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
ممنون . اگر چراغ ال سی دی اش مشکلی نداشت حتما در موردش صحبت میکردیم ولی متاسفانه چون اکثرا شب ها میخوام نگاه کنم میترسم مشکل پیش بیاد
عزیز منظورتو از چراغ ال سی دی متوجه نمیشم:) منظورتون همون نور صفحه هست؟ گفتم که عزیز نور صفحه خیلی ضعیفه ولی من اگر تعمیرش کنم و بعد بفروشم واسم نمی صرفه و همینطور جایی رو نمیشناسم که درست کنه. اون جایی هم که بردم فقط عیبش رو گفت ولی لوازمش رو نداشت که درست کنه

Registered User
لایک‌ها
95
ممنون . نور صفحه به خاطر چراغ های lcd اش ضعیف هست (مثل همین گوشی های موبایل قدیمی که چراغ lcd مجزا از صفحه بود) هزینه اش هم عصری میرم بیرون میپرسم ببینم میصرفه یا نه

بالا