آژانس هواپیمایی

خصوصی سازی صفحات php در وب

شروع موضوع توسط topak ‏29 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. topak

    topak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان عزیز:)
    ایشالله نماز روزه هاتون قبول
    یه سوال از خدمتتون دارم
    توی php اگه بخوام یه کاری کنم که صفحه ها محدود بشه چیکار باید بکنم:rolleyes:
    مثلا:happy:
    یه صفحه باشه که ادمین login بشه
    بعدش برای مثال بتونه تو صفحه های
    setting.php
    post.php
    edit.php
    وارد بشه و کار کنه
    تو یه صفحه هم اعضا وارد بشن مثلا یه سری صفحه دیگه و فقط بتونن تو اون قسمت ها کار کنن
    .
    این کارو باید از طریق کدوم قسمت استفاده کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
     
  2. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    منظورت کار با سی ام اس های آماده هست ؟؟
     
  3. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    خوب باید براش بنویسی دیگه...
    دیتابیس کاربرا(یوزر نیم و پسوردها) + session برای مجوز دسترسی
     
  4. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    :blink:
     
  5. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    ورود:
    PHP:
    session_register("id");$_SESSION["id"] = $row['id'];
    session_register("status");$_SESSION["status"] = $row['status'];
    ایدی کاربر و سطح دسترسی رو از دیتابیس میخونه

    اگه سطح دسترسی درست نبود
    میفرستیش به یه صفحه الکی:
    PHP:
    function admin_status(){
    if((
    $_SESSION["status"])!="4"){
    header("Location:index.php");
    exit();}
    }
    همین!!
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پیمان تو کد دوم من مرده اون exit بعد از header ت ام !!
     
  7. خرید بیت کوین
  8. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    به هر حال کد باید کامل باشه!! :D
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب میشه کمی در مورد نقش اون exit توضیح بدی؟ وقتی قبلش داری با header ردایرکت میکنی؟ [​IMG]
     
  10. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    تو کاربر فعال php هستی از من میپرسی!!
    خب این برای مواقعی هست که به خاطر یه ارور نا خواسته!! مثلا وصل نشدن به دیتا بیس!! تابع header نمیتونه اجرا بشه!! اونوقت اجرای کد بعد از دستور header ادامه پیدا میکنه و ممکنه اطلاعات ادمین رو به نامحرم نشون بده!!
    با تابع exit از ادامه اجرای کد جلوگیری میکنیم!!
    همین!!
    البته خیلی از تازه کارا!! مسائل امنیتی رو جدی نمیگیرن!! بلا نسبت! :D
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نکته جالبی بود !
    اما به نظرت به صلاح هست که نمایش ارور ها توی یه پروژه بزرگ فعال باشه؟ که مثلا سر وصل نشدن به دیتابیس یوزرنیم و اسم دیتابیس رو لو بده؟؟ مثلا ویبالتین رو ببین ! خطای سفارشی شده database error رو که دیدی !
     
  12. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    معمولا تو پروژه این امکان رو میدم که کاربر از داخل فایل کانفیک نوع نمایش اررور ها رو تعیین کنه!!
    به هر حال نوشتن 4 تا کاراکتر کسی رو نکشته!! منم شب با خیال راحت سرمو میزارم رو بالش!! که اگه یه وقتی دیتابیس طرف دان بود!! متهم نمیشم که برنامه نویسی بلد نیستم!! و اطلاعاتو لو دادم!!
    در کنار سفارشی کردن اررورها و قطع نمایش اررورها از exit هم استفاده میکنم!!
    ضمنا من مثال زدم!!
    ممکنه مشکل دیگه پیش بیاد و تابع header نتونه کار کنه!!
    ---
    نگفتی چرا کاربر فعال php شدی!؟
     
  13. topak

    topak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستای گل:)
    خیلی ممنون
    ولی من درست قضیه ی session رو بلد نیستم:p
    یعنی منظورم اینه که نمیدونم چطوری میتونم انگولکش کنم:wacko:
    اگه لطف کنین یه چیزی معرفی کنین که بتونم ازش اطلاعات کسب کنم ممنون میشم:rolleyes:
    از همه دوستان هم تشکر ویژه دارم
     
  14. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    با کوکی هم میشه!!
    اما اگه اطلاعات مهم داری بیخیال شو!!
    با فایلها هم میشه!!
    ولی آسونترینش سیزن (الان میان میگن سیزن درست نیست و سشن درسته!!) هست!!
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی