• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطاهای عجیــــــــــــــب

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
سلام
حسابی سرتون رو درآوردم این چند روزه!:p
بالاخره تغییر دات نت از 1 به 2 :lol: این دردسرا رو هم داره.
این ارری که عکسش رو در زیر آوردم بعضی وقتا ظاهر میشه و بعضی وقتا نه! البته اشاره داره به یوزر کنترلی که تو صفحه استفاده کردم.ببینید

49glflt.jpg


اشاره داره به اولین سطر صفحه یعنی

2lwovgz.jpg


و مرتب داره رو مخ من راه میره.

منتظرم
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
نه ربطی به خط اول نداره
شما کد اچ تی ام ال یوزر کنترل رو از توی کد اچ تل ام الت پاک کن
احتمالا قبلا یکی از این یوزر کنترل داشتی و پا کردی
واسه منم چنین مشکلی پیش اومده بود و به خط اولم ربطی نداشت با اینکه زیرش خط کشیده بود
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
وقتی کدها رو برمیدارم ارر نمیده.ولی من که به این یوزر کنترل ها نیاز دارم!
ببین بعضی وقتا این ارر میاد بعضی وقتا نه.مثلا امروز وقتی اومد بستم دات نت رو دوباره باز کردم.اوکی بود!!
وقتی ارر میگیره آدرس یه فایل رو مینویسه که dllهست و میگه نمیتونه پیداش کنه اینه که 40 50 ارر یهو اضافه میشه...
شما میگین چشه؟!
 

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2007
نوشته‌ها
338
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
اين ارور رو از user control‌گرفته ...
براي اين هم پيش اومده كه شما احتمالا از يه صفحه ديگه كل table ها و يوزر كنترل ها و به عبارتي قسمت كد html‌ رو كپي كردي و تو صفحه جديدي paste كردي كه همين صفحه باشه ... براي همين مي گه دچار تغيير شده يا نمي شناسه ... ولي نمي دونم چرا مي گي آدرس dll‌ رو مي ده. يا اينكه وقتي رو صفحه بوده شما يوزر كنترل رو تغيير دادي و سيو نكردي ...
يه بار اون يوزر كنترل ها رو باز كن و از solution بكش روي صفحه ات جايي كه مي خواي ...
قبلش هم تو html‌ اون 2 يا 3 خط ( بستگي به تعداد يوزر كنترل ) رو پاك كن كه دوباره خودش از اول ايجاد بشه بعد سري save كن و run كن ببين درسته يا نه ؟
بعد Visual‌رو ببند و دوباره باز كن ...
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
ببینید من یوزر کنمترلف رو درست میکنم.html و تیبل هائی که میخوام رو بهش اضافه میکنم.بعد از قسمتsolution drag میکمن به بالای صفحه و چند جای دیگه که احتیاج هست.ولی یهو حدود30 و خورده ای ارر میگیره که حتی از تکست باکهای من هم ارر میگیره................
 

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2007
نوشته‌ها
338
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
ببين مي توني ارور ها رو اينجا بنويسي ؟ لا اقل يكي شو كه مي گس از تكست باكس هست ...
چون اون دو تا بالايي ها به خاطر همونه كه گفتم ...
ارور رو بنويس شايد بتونم كمكت كنم ....
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
behek جان ارر خاصی نیست.میگه اون تکست باکس تولید نشده.
در صورتی که من اون رو تولید کردم، ولی اسمش رو مینویسه و میگه :
Error 1 Name 'txtname' is not declared. C:\Documents and Settings\Mehrdad\My Documents\Visual Studio 2005\WebSites\yahoo\Search.aspx.vb 55 33 C:\...\yahoo\

و هیمنطور بقیه تکست باک ها و لیبل هائی که تو صفحه هست...
 

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2007
نوشته‌ها
338
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
شما جدول كشيدن و textbox‌ گذاشتن رو تو همون asp‌ انجام مي دي يا با dreamweaver و ... ؟؟

من يه حدسي مي زنم ...
اينا رو كه مي گم اجرا كن ببين مشكلت حل مي شه يا نه ...
اول چك كن ببين بالاي صفحه ( تو قسمت كد برنامه - كد VB يا هر زباني ... ) اينا رو داري ؟
System.Web.UI.Control هم از نوع html هم web

يه مورد ديگه اينكه تو كد html‌ نگاه كن ببين بايد اينطوري باشه :

HTML:
[LEFT]<form id="Form1" method="post" runat="server">
  <asp:TextBox id="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
  <asp:Button id="Button1" runat="server" Text="Button"></asp:Button>
</form>[/LEFT]

منظورم اينه كه حتما بايد تو تگ form همه textbox‌ ها و ابزار قرار بگيرن ...

شايد به خاطر اين باشه كه نمي شناسه و ايراد مي گيره.
امتحان كن جوابو بگو:)
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز!.. این مشکلش نیست.چند مین پیش این ارر عجیب غریبو گرفت.شما هم ببینی

2yz9zxu.jpg


البته دات نت رو بستم و باز کردم، رفع شد....
نظرتون چیه راجع به این ارر...
 

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2007
نوشته‌ها
338
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
دليلش اينه كه فايل dll كه اسمشو آورده اون فايل تو پروژه شما ثبت نشده و وجود نداره .... براي همين خودت بايد مسير اون فايل dll رو تو پروژه ات بدي ...

اين لينك رو نگاه كن گفته چه جوري مسيرشو بدي ...

لينك

موفق باشي
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
نگاش کردم.فکر کنم مشکلم رو حل کنه.
behak و شروــــن عزیز، مرســــــــی
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
یه بار پروژه رو Rebuild کنی مشکلت حل میشه احتمالا
ارور های اینجوری چارش همینه
 

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2007
نوشته‌ها
338
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
خواهش مي كنم.
باز مشكا يا ارور داشتي بگو ...
 
بالا