آژانس هواپیماییexchanging

خطای باز کردن فایل در فوتوشاپ

شروع موضوع توسط newpersian ‏28 نوامبر 2005 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    Man yek file PSD bedastam resedeh ke ey tabligh brayi tablo ast andazeh on 36*25 Cm ast va resolation on 1300 ast hagm file nazdek 400 MB ast va ba Photoshop CS tarahe shode vali man alan toy khone nemitonam on ro baz konam yani computer hang mekoneh man hata Prefrences hay on ro dast kari kardam va yek maser bray temp dadam va dar ghesmat Scratch Disks maser Drive khali khod ro ke betarteb 3,2,1 MB ja dashtan dadam vali bazam Photoshop moghe baz kardanesh hang mekone
     
  2. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    اولا فارسی بنویسید دوما احتمالا مشکل از رمه
     
  3. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    من متوجه نشدم ، شما چه مقدار فضای خالی دارین ؟
     
  4. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    سلام
    من نوشتم كه من يك فايل Photoshop دارم كه حجم اون 469 MB هست (Photoshop CS) كه يك تبلغ هست من وقتي Open ميكنم Hang مي كنه من توي Prefrences ها هم دست كاري كردم (Scratch Disks )و يك فايل Temp هم درست كردم ولي فايده نداشت من روي هارد 5 GB جاي خالي دارم Ram من 512 هست ولي با رم 1GB هم امتحان كردم كه 19GB روي هارى جاي خالي داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
    انداره اون36*25 Cm هست باresolation 1300 كه يك تبلغ هست ز
     
  5. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز من اینطوری شاید نتونم جواب درستی بدم ولی برای خودم یه بار یه همچین مشکلی
    پیش اومد که اون فایل با فتوشاپ ورژن 7.0 باز شد. شما هم یه امتحانی بکنین!:)
    البته حداکثر سایزی که فتوشاپ 7.0 ساپورت میکنه 30000 * 30000 پیکسله که شاید با فایل
    شما جور در نیاد. این عدد در مورد فتوشاپ CS2 و CS برابر 300000 * 300000 پیکسل میباشد.
    _ شاید بعضی وقتها فایلهای بزرگ درست save نشن.
    _ شاید موقع باز شدن بعضی فونتها مشکل ایجاد کنن.
    _ شاید سیستم شما ویروسی باشه.
    و ...

    اگر هم نشد با این برنامه " 1.0 Advanced PSD Repair " که برای تعمیر فایلهای معیوب PSD ست یه تستی بکنین.
    بعد هم یه سوال: سیستم شما چه جوری هنگ میکنه؟ error ی هم میده؟
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
    بله احسان عزیز ، بنظر من هم فتوشاپ 7.0 برای کار با فایلهای بزرگ روی سیستمهای
    متوسط برنامه مناسبتریه :)
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اين قبيل اررور ها در ورجنهاي مختلف ديده نميشه, بعضي از ورجن ها خيلي حساس ميشن و به هر چيزي گير ميدن.
     
  10. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
    منم اینو قبول دارم!!
    مطمئن ترین راه نصب فتوشاپ از روی یک سی دی اوریجیناله ، البته نه اون
    اوریجینالی که تو بازار ایران مصطلحه..:lol: بلکه منظورم از ORIGINAL سی دییه که
    فلان قدر دلار پاش پول دادن :happy:
     
  11. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    سلام دوستان عزیز
    من این فایل فتوشاپ رو با کمک یکی که خیلی وارد بود طراحی کردم من نمی دونم توی کدوم قسمت های اون دست کاری کرد که به راحتی باز میشد و کار میکرد ولی به دلایلی مجبور شدم از اول ویندوز نصب کنم و وقتی فوتوشاپ رو نصب کردم دیگر بازش نکرد حتی برای طرحهای کوچک نیز گیر می کند

    به هر حال از همه شما ممنون چیزهای زیادی یادکرفتم دستتون درد نکنه

    من میرم فتوشاپ 7 رو نصب کنم ببینم چی میشه. بازم اگر کسی چیزی یادش امد بنویسه .
     
  12. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    این cs-2 رو هم یه امتحان بکن ... اونم خوبه
    ولی کلا" این فتو شاپهای تقلبی که خودمم دارم از این مشکلا زیاد دارن باگ یوزر نیست :D ماله منم یه دفعه اینجوری شد ولی حجم فایل 486 مگ نبود دیگه ! 50 مگ بود ... یه بار re install کردم درست شد ... قضیه ماله فتو شاپ 6 بود

    ببینم حالا چی هست 486 مگ :blink: ؟؟؟ فایلهای Max یا maya با فول map texture انقدر حجم پیدا نمیکنن مگه بصورت project باشن
     
  13. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    سلام دوستان
    این جمله رو شنیدید که " گرصبر کنی زغوره حلوا سازی" من خودم به این جمله رسیدم بعد از تنظیمات Presrences من میخواستم فایل رو در مدت کم باز کنه ولی؟؟؟؟
    دیروز بازش کردم ولی بازم گیر داد و رهاش کردم به حال خودشولی بعد از 20 دقیقه که خواستم کامپیوتر رو خاموش کنم دیدم بازش کرده شما هم اگر مثل من سيستم زیاد جالبی ندارید و می خواهید تبلیغ طراحی کنید بهتره صبر کنید و بعد از هر تغییر برید یک چای بخورید و بر گردید.
    درضمن آقای icedangel21 سوال کرده بودند مگر این چی بوده .خوب یک تبلیغ خیلی ساده بود ولی چون برای تابلو بود حجمش زیاد شد شما هم یک فایل به اندازه 36*25 درست کنید که Resolation اون 1300 باشه می بینید که فایل PSD اون به راحتی از 100 MB میزنه بالا اگر من در طراحی اشتباه کردم به من بگید.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    داخل تب دوم Resulation شما Pixels/inch رو انتخاب کردید یا Pixels/cm ?
     
  16. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    من Pixels/cm رو انتخاب می کنم
     
  17. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    اگر کارتون بیلبورد یا فلکسی هستش چون تجربشو ندارم نمیتونم راهنمایی کنم ولی اگر غیر از این دو مورد هست Pixels/inch رو انتخاب کنید.
     
  18. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فايل 400 مگابايتي مشخصه كه روي رم 512 مگابايتي نشه باهاش كار كرد! چون شما حساب كن حداقل 400 مگابايت فقط رم ميخواد. بعد temp فتوشاپ هم كه واسه فايلهاي 1 مگابايتي هم به 100 مگتبايت ميرسه حالا ببينيد واسه فايل 400 مگابايتي به چقدر فضا احتياج داره! نمي گم به همون نسبت ولي به هر حال فضاي خيلي زيادي ميخواد. خصوصا رم كه مطمئنم 512 جواب كار شما رو نميده.
     
  19. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    می تونم به پرسم چرا ؟ من همیشه Pixels/cm رو انتخاب می کنم و کار من این نیست گاهی اوقات برای بعضی ها انجام میدم ( بیلبورد و فلکسی )
     
  20. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    طبق سوال و تحقیقی که در این رابطه داشتم Pixel/inch یک نوع استاندارد برای دستگاه های چاپ داخل ایران و خوب بعضی از کشور ها هست ، و بعضی ها هم از Pixel/cm استفاده میکنن ، در کل عمومیت در ایران در این حیطه با Pixel/cm هست ، یک نکته دیه این که Pixel/inch حجم کار رو خیلی بالا میبره!