سایت ساز وبزیکسب درآمد

خطای HTTP request failed!

شروع موضوع توسط میلاد ‏28 مارس 2007 در انجمن PHP

  1. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام
    موقع استفاده از file پی اچ پی این خطا را میده:
    کد:
    Warning: file(http://weblog.nekofar.com/) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! 
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,558
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    از php.ini هست
    PHP:
    allow_url_fopen On
    احتمالا این گزینه فعال نیست باید on باشه .
    با phpinfo تست کن .
    اگه فعال بود و بازم ارور گرفتی مشکل میتونه از user_agent باشه که بصورت پیش فرض رو پی اچ پی هست و اجازه میده اطلاعات رو از سرور بگیره ولی بعضی سرور ها این رو غیرفعال میکنن و تنظیمش میکنن روی مرورگر .
     
  4. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام
    ممنون تست میکنم.
    فعلا از curl استفاده کردم.
     
  5. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    اینجوریه:
    کد:
    ; Whether to allow the treatment of URLs (like http:// or ftp://) as files.
    allow_url_fopen = On
    
    ; Define the User-Agent string
    ; user_agent="PHP"
    
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  7. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    PHP:
    $lines file('http://www.nekofar.com/');
    $html implode(''$lines);
    ...
     
  8. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  9. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    کد:
    Warning: file_get_contents(http://www.nekofar.com) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! in /home/milad/public_html/file.php on line 2
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خب این رو ببین :
    http://www.google.com/search?q=fail...rg.debian:en-US:unofficial&client=iceweasel-a
    همینطور این : http://www.mydigitallife.info/2006/...est-stream-with-fopen-or-fsockopen-functions/
    همینطور این :
    http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=37425

    این روی لوکال هست ؟
    لینک اولی که خیلی جامع هست
    لینک دومی هم دوتا روش گفته اولی رو که چک کردی دومی هم برو چک کن
    لینک سومی هم می گه که فایروال نصب داری روی سیستم ؟ که فکر نکنم زیاد به موضوع ما ربطی داشته باشه ولی نوشته هاشون رو بخون ببین چی گغتند
     
  11. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    safemode....
     
  12. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
  13. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام
    بله روی لوکال هستش آپاچی ۲ پی اچ پی ۵.
    لینک اولی را قبلا تست کردم ازش به نتیجه ای نرسیدم.
    لینک دومی را هم دنبل میکنم ببینم چی میشه.
    نه فایر وال ندارم.
     
  14. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    safe_mode هم Off هستش.
     
  15. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
  16. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    منم تو اوبونتو همین مشکل رو داشتم .
    مشکل از بسته های اوبونتو باید باشه .
    به هر حال آخرین ورژن PHP رو بگیر و خودت دستی کامپایل کن .
     
  17. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    راستی , تو cli هم همین مشکل رو داری تو ؟ من داشتم . :
    اینو بزن :
    کد:
    sudo apt-get install php5-cli
    php5 -r" echo(implode(file('http:.//google.com/'))); " > out.txt
    
    
    بعد هرچی که تو out.txt وجود داره رو بده من .
     
  18. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام
    یعنی اینجوری مشکل حل میشه؟
     
  19. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    کد:
    Warning: file(http://google.com/): failed to open stream: HTTP request failed!  in Command line code on line 1
    
    Warning: implode(): Argument to implode must be an array. in Command line code on line 1
    
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی