آژانس هواپیمایی
pop up

خطوط استيجاري

شروع موضوع توسط amin82 ‏6 سپتامبر 2003 در انجمن شبکه

  1. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    كوروش عزيز اگه ممكنه در مورد [left:974e5dc9dd]isp[/left:974e5dc9dd]هاي با خطوط استيجاري بيشتر صحبت كن
    كه چه وسايلي لازم داره و چقدر هزينه در بر داره؟
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    منظورت از خطوط استيجاری همون Leased Line است؟
     
  3. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    آره isp هايي كه با خطوط leased line كار مي كنند.[/left]
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    راه اندازی يک Leased Line بين دو نقطه، نياز به دو مودم و دو روتر داره.
    يکی از اونها به عهده سمت سرويس گيرنده و يکی ديگر سمت سرويس دهنده.
    قيمت مودم در حال حاظر حدود 500 هزار تومان و Router هم بسته به نوع و امکانات، از حدود 1 ميليون به بالا است.
     
  5. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    يعني ميشه با يك مودم و يك روتر به تنهايي يك isp راه انداخت؟
    در ضمن توي خطوط leased line هم ميشه از خطوط E1 استفاده كرد؟
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    فکر ميکنم نياز شد در مورد خطوط Leased يک کم توضيح بدم.
    خط Leased ، يک جفت خط تلفن معمولی است با اين تفاوت که ارتباط بين مبدا و مقصد آن هميشه برقرار است و برای برقراری ارتباط نيازی به شماره گيری نيست. مثلا تجسم کنيد خط تلفنی داشته باشيد که وقتی گوشی را برداريد، بدون نياز به شماره گيری به منزل دوستتان وصل باشد.
    با فعال کردن پروتکل خاص، از اين خط ميتوان برای انتقال Data استفاده کرد.
    يک شبکه، برای راه ارتباطی خود با اينترنت، گزينه های مختلفی در پيش رو دارد. استفاده از خطوط تلفن معمولی و سيستم Dialup، استفاده از ارتباطات ماهواره ای متقارن يا نامتقارن، استفاده از ارتباطات بيسيم (Wireless) و يا استفاده از Leased Line.
    در حال حاظر مطمئن ترين و بی دردسر ترين راه تامين اينترنت شبکه ها، استفاده از سرويسهای مخابرات ميباشد. مخابرات برای ارائه سرويس Data از خطوط Leased استفاده ميکند.
    . . .
    با يک Leased Modem و يک Router ميتوان اينترنت را به محل مورد نظر رساند. کار ISP، ارتباط دادن مشترکين با اينترنت است. تا اينجا خود ISP به اينترنت متصل شده است. بقيه بحث ها مربوط به ارتباط کاربران با شبکه است که به طور کامل و مفصل در قسمت راه اندازی ISP در مورد آن صحبت شده است.
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>
    . . .
    خطوط E1، يکی از گزينه ها برای اتصال کاربران به شبکه ميباشد. (هيچ ارتباطی بين Leased و E1 وجود ندارد.)


    موفق باشيد.
     
  7. boxilink
  8. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    ممنونم
    راستي يك سوال هزينه اجاره خط از مخابرات جدا از هزينه هاي پهناي باندشه؟
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    وقتی از خودشون Data بگيری نه(روی همون حساب ميکنن)، ولی اگه بخوای از يه شرکت ديگه Data بگيری، بايد هزينه اجاره خط رو به مخابرات پرداخت کنی.
     
  10. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    پس با اين حساب لازم نيست دو ميليون و .. هر ماه هزينه اشتراك بديم؟
    در ضمن مي شه با اين اشتراك از مخابرات خطوط ديجيتالي راه انداخت؟
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اون پول رو که حتما بايد بدی.
    با اين اشتراک هر سرويسی که دلت بخواد ميتونی بدی . . .
     
  12. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    براي داشتن خطوط ديجيتالي به چند تا سيستم نياز هست؟
    در ضمن ايا كتابي در ضمينه اي اس پي وجود داره؟
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    گفتم اينجا رو نگاه کن. جواب خيلی از سوالاتت رو ميتونی بگيری . . .
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>

    در مورد کتاب من اطلاعی ندارم.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    سعي كردم سوالام تكراري نباشه چون مطالب <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>
    رو صد بار مرور كردم.
    با توجه به اون مطالب پس نوع روتر است كه ديجيتالي يا عادي بودن خط رو مشخص مي كنه!
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اين تو هستی که نوع خطت رو تعيين ميکنی! بعد بر اساسش تصميم گيری ميکنی از چه روتری استفاده کنی . . .
     
  17. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    اگه ممكنه در مورد كش سرور بيشتر توضيح بده و اينكه آيا سخت افزاري يا نرم افزاري بودنش در سرعت موثره؟
     
  18. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    قسمتی به نام CacheServer توی همين قسمت شبکه وجود داره. اونجا رو بخون. اگه در اين مورد سوالی داشتی همونجا بپرس. توی بقالی سراغ پيچ و مهره ميگيری ؟!!!
     
  19. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    كگر بخوايم تو ispكارايي مثل ثبت domain و تخصيص فضا رو انجام بديم آيا به سرور ديگه اي هم احتياجه؟
    در ضمن هر چي گشتم موضوعي با عنوانه cache server پيدا نكردم اگه ممكنه لينكه شو بده
     
  20. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    تخصيص فضا رو اگه بخوای روی سرور خودت انجام بدی (که با وضعيت پهنای باند در ايران بهتره به هيچ وجه بهش فکر نکنی!) بايد براش سرور کنار بذاری.
    در غير اينصورت، بايد يه سرور اجاره کنی.
    ثبت دومين رو هم که بايد از طريق شرکتهای مختلف ديگه انجام بدی.
    بنابر اين سرور ديگه ای در کار نيست . . .
     
  21. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ببخشيد اشتباه از من بود. اسمش cache server نيست. Cache Express است.
    به هر حال بحث در مورد cache است.
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1041' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1041</a>
     
  22. amin82

    amin82 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0