برگزیده های پرشین تولز

خطوط استيجاري

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
كوروش عزيز اگه ممكنه در مورد [left:974e5dc9dd]isp[/left:974e5dc9dd]هاي با خطوط استيجاري بيشتر صحبت كن
كه چه وسايلي لازم داره و چقدر هزينه در بر داره؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
راه اندازی يک Leased Line بين دو نقطه، نياز به دو مودم و دو روتر داره.
يکی از اونها به عهده سمت سرويس گيرنده و يکی ديگر سمت سرويس دهنده.
قيمت مودم در حال حاظر حدود 500 هزار تومان و Router هم بسته به نوع و امکانات، از حدود 1 ميليون به بالا است.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
راه اندازی يک Leased Line بين دو نقطه، نياز به دو مودم و دو روتر داره.
يکی از اونها به عهده سمت سرويس گيرنده و يکی ديگر سمت سرويس دهنده.
قيمت مودم در حال حاظر حدود 500 هزار تومان و Router هم بسته به نوع و امکانات، از حدود 1 ميليون به بالا است.
يعني ميشه با يك مودم و يك روتر به تنهايي يك isp راه انداخت؟
در ضمن توي خطوط leased line هم ميشه از خطوط E1 استفاده كرد؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
فکر ميکنم نياز شد در مورد خطوط Leased يک کم توضيح بدم.
خط Leased ، يک جفت خط تلفن معمولی است با اين تفاوت که ارتباط بين مبدا و مقصد آن هميشه برقرار است و برای برقراری ارتباط نيازی به شماره گيری نيست. مثلا تجسم کنيد خط تلفنی داشته باشيد که وقتی گوشی را برداريد، بدون نياز به شماره گيری به منزل دوستتان وصل باشد.
با فعال کردن پروتکل خاص، از اين خط ميتوان برای انتقال Data استفاده کرد.
يک شبکه، برای راه ارتباطی خود با اينترنت، گزينه های مختلفی در پيش رو دارد. استفاده از خطوط تلفن معمولی و سيستم Dialup، استفاده از ارتباطات ماهواره ای متقارن يا نامتقارن، استفاده از ارتباطات بيسيم (Wireless) و يا استفاده از Leased Line.
در حال حاظر مطمئن ترين و بی دردسر ترين راه تامين اينترنت شبکه ها، استفاده از سرويسهای مخابرات ميباشد. مخابرات برای ارائه سرويس Data از خطوط Leased استفاده ميکند.
. . .
با يک Leased Modem و يک Router ميتوان اينترنت را به محل مورد نظر رساند. کار ISP، ارتباط دادن مشترکين با اينترنت است. تا اينجا خود ISP به اينترنت متصل شده است. بقيه بحث ها مربوط به ارتباط کاربران با شبکه است که به طور کامل و مفصل در قسمت راه اندازی ISP در مورد آن صحبت شده است.
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>
. . .
خطوط E1، يکی از گزينه ها برای اتصال کاربران به شبکه ميباشد. (هيچ ارتباطی بين Leased و E1 وجود ندارد.)


موفق باشيد.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
ممنونم
راستي يك سوال هزينه اجاره خط از مخابرات جدا از هزينه هاي پهناي باندشه؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
وقتی از خودشون Data بگيری نه(روی همون حساب ميکنن)، ولی اگه بخوای از يه شرکت ديگه Data بگيری، بايد هزينه اجاره خط رو به مخابرات پرداخت کنی.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
پس با اين حساب لازم نيست دو ميليون و .. هر ماه هزينه اشتراك بديم؟
در ضمن مي شه با اين اشتراك از مخابرات خطوط ديجيتالي راه انداخت؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
اون پول رو که حتما بايد بدی.
با اين اشتراک هر سرويسی که دلت بخواد ميتونی بدی . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
براي داشتن خطوط ديجيتالي به چند تا سيستم نياز هست؟
در ضمن ايا كتابي در ضمينه اي اس پي وجود داره؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
گفتم اينجا رو نگاه کن. جواب خيلی از سوالاتت رو ميتونی بگيری . . .
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>

در مورد کتاب من اطلاعی ندارم.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سعي كردم سوالام تكراري نباشه چون مطالب <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1331</a>
رو صد بار مرور كردم.
با توجه به اون مطالب پس نوع روتر است كه ديجيتالي يا عادي بودن خط رو مشخص مي كنه!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
اين تو هستی که نوع خطت رو تعيين ميکنی! بعد بر اساسش تصميم گيری ميکنی از چه روتری استفاده کنی . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
اگه ممكنه در مورد كش سرور بيشتر توضيح بده و اينكه آيا سخت افزاري يا نرم افزاري بودنش در سرعت موثره؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
قسمتی به نام CacheServer توی همين قسمت شبکه وجود داره. اونجا رو بخون. اگه در اين مورد سوالی داشتی همونجا بپرس. توی بقالی سراغ پيچ و مهره ميگيری ؟!!!
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
كگر بخوايم تو ispكارايي مثل ثبت domain و تخصيص فضا رو انجام بديم آيا به سرور ديگه اي هم احتياجه؟
در ضمن هر چي گشتم موضوعي با عنوانه cache server پيدا نكردم اگه ممكنه لينكه شو بده
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
تخصيص فضا رو اگه بخوای روی سرور خودت انجام بدی (که با وضعيت پهنای باند در ايران بهتره به هيچ وجه بهش فکر نکنی!) بايد براش سرور کنار بذاری.
در غير اينصورت، بايد يه سرور اجاره کنی.
ثبت دومين رو هم که بايد از طريق شرکتهای مختلف ديگه انجام بدی.
بنابر اين سرور ديگه ای در کار نيست . . .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
ببخشيد اشتباه از من بود. اسمش cache server نيست. Cache Express است.
به هر حال بحث در مورد cache است.
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1041' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1041</a>
 
بالا