• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<خواستار 1100 دولار برای سایت آمازون !!! یا شارژ حساب آمازون جهت خرید از این سایت>>>

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
درود...

همینطور که از عنوان تاپیک پیداست اینجانب می خوام به مبلغ 1100 دولار از سایت آمازون خرید کنم .....

آماده دریافت پیشنهادات شما هستیم،

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه فروشنده هست گیفت کارت آمازون میفروشه ، گیفت کارتهای $674و $470 هم داره. جمعاً 1144 دلار میشه.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
تا جایی که میدونم فقط یک گیفت کارت برای هر خرید میشه داد. باز چک کنید. برای ارسالش هم مشکل ندارید؟؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
فکر کنم بشه چندتا کارت رو توی اکانت وارد کرد ....

یعنی همون کد مربوطه رو که تو اکانتت بزنی موجودیش به اکانتت اضافه میشه ،

1144 هم مشکلی نداره .... فقط قیمتش چقدره ؟

دولاری چن حساب می کنه ؟ اگه زیاد میگه بیخیال

با تشکر

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
هنوز خریداری نشده و منتظر پیشنهادات هستیم ....

ضمناً با ویزا کارت و مستر کارت و پی پال و اینام میشه این اکانت سایت آمازون رو شارژ کرد فک کنم !

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

یعنی همون کد مربوطه رو که تو اکانتت بزنی موجودیش به اکانتت اضافه میشه ،

1144 هم مشکلی نداره .... فقط قیمتش چقدره ؟

دولاری چن حساب می کنه ؟ اگه زیاد میگه بیخیال

با تشکر
خارجیه. تو فرومی که فعالیت میکنم پست زده بود . اونجا یه یوزر تازه وارده، گفته تو یه فروم دیگه فعالیت داره. با بیت کوین معامله میکنه، پیپال هم فکر کنم قبول کنه. دارم تحقیق میکنم ببینم قابل اعتماده یا نه. قیمتش که مناسب بود. اگه قابل اعتماد بود معامله جور شد 15% کمیسیون میگرم. :rolleyes:با کمیسیون من هر دلار حدود 1330 تومن میوفته.

یکی دیگه هم هست نگفته موجودی آمازونش چقدره و هر دلار رو چند حساب میکنه.

درسته اما منظور powvex یه چیز دیگه بود. هر خرید یه گیفت کارت، با هر اکانت چند گیفت کارت فرق داره.
مطمئن نیستم واقعیت داره یا نه

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
خارجیه. تو فرومی که فعالیت میکنم پست زده بود . اونجا یه یوزر تازه وارده، گفته تو یه فروم دیگه فعالیت داره. با بیت کوین معامله میکنه، پیپال هم فکر کنم قبول کنه. دارم تحقیق میکنم ببینم قابل اعتماده یا نه. قیمتش که مناسب بود. اگه قابل اعتماد بود معامله جور شد 15% کمیسیون میگرم. :rolleyes:با کمیسیون من هر دلار حدود 1330 تومن میوفته.

یکی دیگه هم هست نگفته موجودی آمازونش چقدره و هر دلار رو چند حساب میکنه.

درسته اما منظور powvex یه چیز دیگه بود. هر خرید یه گیفت کارت، با هر اکانت چند گیفت کارت فرق داره.
مطمئن نیستم واقعیت داره یا نه

با 1300 موافقم،

با تشکر

ddavaei

Registered User
لایک‌ها
23
بنده با دلار 1500 تومان این کار را یک ساعته برای شما انجام میدم

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
بنده با دلار 1500 تومان این کار را یک ساعته برای شما انجام میدم

مبلغتون زیادی بالاس .... صرافی ارزونتر کار می کنه،

با تشکر (اینجور چیزارو گاهی ارزون تر از دولار هم میدن ..... مثلا تو گوگل به زبان انگلیسی که سرچ می کردم بعضی ها مثلا 500 دولارش رو میفروختن 470 دولار، فکر کنم از طریقهایی مثل تبلیغات و جایزه و اینام این کدها بدست میاد یا طرف باقی مونده ی بعد از خریدش رو اینطروی میفروشه .... چون دوباره نمیشه به دولار تبدیلش کرد و فقط میشه تو آمازون ازش استفاده کرد و بس)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مبلغتون زیادی بالاس .... صرافی ارزونتر کار می کنه،

با تشکر (اینجور چیزارو گاهی ارزون تر از دولار هم میدن ..... مثلا تو گوگل به زبان انگلیسی که سرچ می کردم بعضی ها مثلا 500 دولارش رو میفروختن 470 دولار، فکر کنم از طریقهایی مثل تبلیغات و جایزه و اینام این کدها بدست میاد یا طرف باقی مونده ی بعد از خریدش رو اینطروی میفروشه .... چون دوباره نمیشه به دولار تبدیلش کرد و فقط میشه تو آمازون ازش استفاده کرد و بس)
درسته. مثل برنامه افیلیت آمازون
اما نمیشه به همین راحتی اعتماد کرد. اکثراً اسکمر هستن، مثلا پست بالایی که گفتم میشه یه ساعته معامله کرد . اما اول باید مطمئن بشیم طرف اسکمر نیست.

یکی تو ادلیستم هست اون مطمئنتره اما قیمت نداده و موجودی آمازونش رو هم نگفته. دو روزه هم آفلاینه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
توی قسمت خرید فروش دلار سایت دنبال آقای موذنی بگرد
بهتر از اون نیست

من یه پیشنهاد دادم هر دلار 1330 میوفتاد قبول نکرد، آقای موذنی فکر کنم 1380 حساب کنه

خرید با کردیت کارت هم تو آمازون دردسر داره. یه بار واسه تست با یه vcc خرید کردم در عرض یه روز حسابم رو hold کردن و ازم خواستن شماره تماس بانک و پاسپورت و آدرس و ... واسشون فکس کنم. بهشون ایمیل زدم بابا غلط کردم:D اصلاً نخواستم کردیت کارت به حسابم متصل باشه حذفش کنید. اونام بعد یه روز ایمیل دادن موقتاً حسابت از hold در اومده. اطلاعات کردیت کارت هم از حساب برداشته شده بود

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
ما همچنان منتظریم ...

با تشکر (جای قبلی تاپیک بهتر بود)

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
من یه پیشنهاد دادم هر دلار 1330 میوفتاد قبول نکرد، آقای موذنی فکر کنم 1380 حساب کنه

خرید با کردیت کارت هم تو آمازون دردسر داره. یه بار واسه تست با یه vcc خرید کردم در عرض یه روز حسابم رو hold کردن و ازم خواستن شماره تماس بانک و پاسپورت و آدرس و ... واسشون فکس کنم. بهشون ایمیل زدم بابا غلط کردم:D اصلاً نخواستم کردیت کارت به حسابم متصل باشه حذفش کنید. اونام بعد یه روز ایمیل دادن موقتاً حسابت از hold در اومده. اطلاعات کردیت کارت هم از حساب برداشته شده بود

حالا شما مطمعن بشید، سر قیمت با هم کنار میایم، تا 1200 دولار هم می تونم بخرم (حداقل نیاز همان 1100)

اینم توجه داشته باشید که اگه شما 30 دولار به کسی بفروشید به قیمت دولاری 3 هزار تومن هم (300% سود).... نهایتاً 90 هزار تومن سود می کنید (تازه اگه دولار پای خودتون مجانی در اومده باشه)

ولی وقتی دارید به یکی 1200 دولار میفروشید با 10% سود هم مبلغ بیشتری سود می کنید !

با تشکر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اینا کوپن نیستن بیشتر از طریق درامد افلیتت امازون هستش کوپن امازون فرق می کنه

امریکایش الان در کریسمسی کمیاب هست هرکی داشت منم می خوام کوپن با قابلیت اد شدن به حساب امریکا

شما می تونی از طریق مرچنت خود امازون خرید کنی فکر کنم تو وب باشن مرچنت به مرچنت میرزن به حسابت اینجا هم اگه کسی داره پول تو مرچنتش با پرسونال هم میشه
به حسابت بریزه شما وقتی حتی حساب افلیتت باز می کنی امازون خودش روش یه حساب مرچنت هم میده

اقا کوپن بود مارو هم خبر کنید

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7

امریکایش الان در کریسمسی کمیاب هست هرکی داشت منم می خوام کوپن با قابلیت اد شدن به حساب امریکا

شما می تونی از طریق مرچنت خود امازون خرید کنی فکر کنم تو وب باشن مرچنت به مرچنت میرزن به حسابت اینجا هم اگه کسی داره پول تو مرچنتش با پرسونال هم میشه
به حسابت بریزه شما وقتی حتی حساب افلیتت باز می کنی امازون خودش روش یه حساب مرچنت هم میده

یه خورده واضح تر بگو ... مرجنت یعنی چی؟

من 2 نفر رو تو آمریکا دارم ... تا چه حد می تونن کمک کنن هزینه کار کم بشه ؟

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

بیشتر توضیح میدی؟ انتقال و استفاده و ..
درآمد افیلیت با گیفت کارت فرق داره؟ کدوم بهتره؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
شما که تو سیستم افلیتت امازون رایگان عضو میشی باید حسابت رو تنظیم کنی که چه جوری پول درامدت رو می خوای امازون بهت بده

3 تا گزینه داره
حساب بانکی
کردیت کارت معتبر
گیفت کارت خود امازون

برای کسای که حساب بانکی یا کردیت کارت ندارن می تونن از گیفت استفاده کنن

حالا امازون اومده یه سرویس راه اندازی کرده شبیه گوگل چک وت البته با قابلیت کمتر فقط مخصوص اعضا امازون چرا؟ چون پولی که دراوردی یا از خرید و فروش یا از سیستم افلیتت تا حد امکان تو خود امازون بچرخه
این کارش چیه ؟ شما افلیتت باز می کنی خود به حود مرچنت هم بهت میده بعد می تونی بری تو حساب مرچنت با همون ای دی و پس اکانت افلیتت تنظیم کنی اقا می خوای با درامدت چکار کنی بریزی تو کارت باید وریفای شی بریزی تو حساب بانکی باید وریفای شی یا اینکه نه به کسای دیگه که تو امازون حساب دارن پول بفرستی این وریفای نمیخواد میری میریزی یا اینکه پولت رو گیفت کنی بدی این و اون هدیه ویا فروشی و غیره

امازون سیستم مرچنتش خیلی سخت گیره ابدا با این کار ت ها ی معمولی کار نمی کنه شما بهتره اگه از امریکا حساب مرچنت داری اولا از کالیفرنیا نباشه
داستان شده سر مالیات و دوما یه تلفن امریکا دم دس داشته باش اگه می تونید گوگل وویس اینم بگم یه نکته تو تمامی حساب های که از شرکت های امریکایی می گیرید تلفن گوگلویس خودش یه جور اعتباره چون همش تایید خود گوگله و شخصیم که داره یه جور تایید از طرف گوگل داره فقط بجنبید خوباشو هندیاو پاکستانیا دارن می برن

بگذریم بهترین راه برای فاند حساب همین مرچنته چون هم انیه هم بعدا داستان نمیشه یه کسی رو پیدا کنید مرچنت به مرچنت کنید البته الان کمه کریسمسه همه یا دارن می خرن یا پولاشون رو خارج می کنن گیفت هم خوبه کوپنم البته بهش می گن کوپن امازون رسما همچین چیزی نداره دیگه گفتن نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شما که تو سیستم افلیتت امازون رایگان عضو میشی باید حسابت رو تنظیم کنی که چه جوری پول درامدت رو می خوای امازون بهت بده

3 تا گزینه داره
حساب بانکی
کردیت کارت معتبر
گیفت کارت خود امازون

برای کسای که حساب بانکی یا کردیت کارت ندارن می تونن از گیفت استفاده کنن

حالا امازون اومده یه سرویس راه اندازی کرده شبیه گوگل چک وت البته با قابلیت کمتر فقط مخصوص اعضا امازون چرا؟ چون پولی که دراوردی یا از خرید و فروش یا از سیستم افلیتت تا حد امکان تو خود امازون بچرخه
این کارش چیه ؟ شما افلیتت باز می کنی خود به حود مرچنت هم بهت میده بعد می تونی بری تو حساب مرچنت با همون ای دی و پس اکانت افلیتت تنظیم کنی اقا می خوای با درامدت چکار کنی بریزی تو کارت باید وریفای شی بریزی تو حساب بانکی باید وریفای شی یا اینکه نه به کسای دیگه که تو امازون حساب دارن پول بفرستی این وریفای نمیخواد میری میریزی یا اینکه پولت رو گیفت کنی بدی این و اون هدیه ویا فروشی و غیره

امازون سیستم مرچنتش خیلی سخت گیره ابدا با این کار ت ها ی معمولی کار نمی کنه شما بهتره اگه از امریکا حساب مرچنت داری اولا از کالیفرنیا نباشه
داستان شده سر مالیات و دوما یه تلفن امریکا دم دس داشته باش اگه می تونید گوگل وویس اینم بگم یه نکته تو تمامی حساب های که از شرکت های امریکایی می گیرید تلفن گوگلویس خودش یه جور اعتباره چون همش تایید خود گوگله و شخصیم که داره یه جور تایید از طرف گوگل داره فقط بجنبید خوباشو هندیاو پاکستانیا دارن می برن

بگذریم بهترین راه برای فاند حساب همین مرچنته چون هم انیه هم بعدا داستان نمیشه یه کسی رو پیدا کنید مرچنت به مرچنت کنید البته الان کمه کریسمسه همه یا دارن می خرن یا پولاشون رو خارج می کنن گیفت هم خوبه کوپنم البته بهش می گن کوپن امازون رسما همچین چیزی نداره دیگه گفتن نداره
بریم تو افیلیت آمازون عضو شیم؟
طرف میگه گیفت 700 دلاری دارم تو برنامه افیلیت آمازون به دست آوردم مبفروسم. این واسه ما قابل استفاده هست؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بریم تو افیلیت آمازون عضو شیم؟
طرف میگه گیفت 700 دلاری دارم تو برنامه افیلیت آمازون به دست آوردم مبفروسم. این واسه ما قابل استفاده هست؟

چرا نیس وقت بپرس محض احتیاط دو تا ترنسکشن اخر کمسیونش رو اسکرین کنه برات بفرسته ( توجه کن براحتی میشه ازهر حسابی اسکرین فیک گرفت با یه حقه ساده جاوا ) بپرس مال کجاس چند وقته کار می کنه می تونی از سیستم مسج خود امازون استفاده کنی یعنی حتما فقط از اون سیستم باش مکاتبه کن دلیل داره دلیلش رو تو پرانتز گفتم بگو اگه مشکل بشه ابیوس میفرستم یا باید ریفاند کنی

اینارو گفتم برای محکم کاری

بالا