برگزیده های پرشین تولز

خواص باورنکردنی کنجد

mohamadamineadel

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2020
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
تهران
کنجد - Sesame

کنجد با نام علمی Sesamun indicum ، که به نام های سمسم و جلجان نیز شناخته می شود، گیاهی گل دار از رده ی دولپه ای های پیوسته گلبرگ (سردسته تیره کنجد ها) است که حاوی روغن مفیدی می باشد. دانه ی آن محتوی ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین است که سبب شده تا در مقایسه با محصولات مشابه اعم از بادام زمینی ، سویا و کلزا، به عنوان منبع غنی از اسید های چرب ضروری، پروتئین ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و اسید های آمینه به کار رود.

عمده کشورهای تولید کننده کنجد هند ، پاکستان ، سودان ، ایران ، افغانستان ، نیجریه می باشند . ما علاوه بر تامین داخلی میتوانیم انواع برندهای مختلف کنجد را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار دهیم.



ویژگی های گیاه کنجد

گیاه کنجد یک گیاه یک ساله است که ارتفاع آن در حدود یک متر می باشد. ساقه آن در انتهای خود پوشیده از کرک بوده و برگ های آن در قسمت تحتانی به صورت متناوب و در قسمت فوقانی به طور متقابل رشد کرده اند که شکل بیضی، باریک و نوک تیز دارند. میوه این گیاه (دانه کنجد) به صورت کپسول مانند حاوی دانه های مسطح بیضوی کوچک می باشد که مقادیر قابل توجهی از روغن را دارا می باشد.



انواع کنجد عمده

دانه های کنجد را می توان به رنگ های سفید، قهوه ای، و سیاه به دو شکل همراه پوست یا پوست گرفته شده مشاهده کرد. در میان سه نوع آن، کنجد سفید از نظر ارزش غذایی و کیفیت روغن از انواع دیگر آن مجزا می شود. ما در بازرگانی تهران فود تامین هر نوع کنجد ائم از با پوست و بدون پوست را عهده دار هستیم.


sesame.jpeg

ارزش غذایی کنجد

دانه های کنجد، یکی از کوچکترین دانه ها، به مقدار بسیار زیادی از مواد مغذی پر شده است. این دانه منبع فوق العاده پروتئین (به ویژه سرشار از متیونین و تریپتوفان)، لیگنان هایی به نام سساین و سسامولین، فیبر، چربی های اشباع نشده (حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد)، ویتامین های B1 و B2، و مواد معدنی مانند مس، منیزیم، آهن، روی، منگنز، کلسیم و اسید فیتریک است.

دانه های کنجد به جای داشتن مقادیر بالای کربوهیدرات، سرشار از اسید لینولئیک و اسید اولئیک هستند که بخش اعظم آن ها شامل گاما توکوفرول و سایر ایزومرهای ویتامین ها می باشند. از طرف دیگر این دانه ها فاقد کلسترول و حاوی اسید های آمینه از جمله لیزین، تریپتوفان و متیونین هستند.



فواید مهم استفاده از کنجد

سرشار از فیبر غذایی است


دانه های کنجد یکی از بهترین منابع غذایی محتوی بالای فیبر می باشند که میزان فیبر بسیار در دانه های آن موجب هضم و گوارش خوب مواد غذایی می شود و از وقوع بیماری های قلبي، چاقی، سرطان ها، و دیابت نوع ۲ پیشگیری می کند. همچنین مطالعات نشان داده اند که این ترکیبات موجود در دانه کنجد سیاه به کاهش چربی شکم و افزایش چربی سوزی آن کمک میکند.



سرشار از پروتئین گیاهی است

دانه های کنجد شامل مقادیر بالای پروتئین با کیفیت می باشند که ۲۰ درصد از آن را تشکیل می دهند که سبب شده است به عنوان یکی از مناسب ترین منابع آمینو اسید برای افراد گیاه خوار، وگن یا خام خوار شمرده شود.



منبع فیتواسترول ها است

دانه های کنجد در مقایسه با تمام مغزها، دانه ها، حبوبات و غلات، دربرگیرنده بیشترین فیتواسترول کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. فیتواسترول ها ترکیباتی هستند که با توجه به شباهت زیاد ساختاری آن ها به کلسترول، با یک عملکرد فیتواستروژنی در سیستم گوارش جای کلسترول را گرفته و منجر به کاهش جذب آن ها توسط روده ها می شوند. دانه های کنجد سیاه در میان دانه ها از فیتواسترول بالاتری برخوردار هستند.



حاوی مقادیر بالای ویتامین های گروه ب است

دانه های کنجد منبع خوبی از ویتامین های گروه ب است که به عملکرد سلولی و متابولیستم مناسب بدن کمک می کند. هر کدام از ویتامین های این گروه، به بخشی از فعالیت های بدن کمک می کنند که لیست آن ها برای ۳۶ گرم کنجد در زیر آمده است:



ویتامین B1 یا تیامین (۲۸/۰ میلی گرم)

این ویتامین در کنجد به به میزان بسیاری موجود می باشد که وظیفه تولید انرژی از گلوسید های مصرفی را دارد. از طرف دیگر، با توجه به خواص آرام کنندگی طبیعی آن، موجب بهبود احساس بی حالی، افسردگی، خستگی و انرژی کم بدن می شود. علاوه بر آن، ویتامین ‌B11 آن به طور ویژه ای برای کارکرد مغز مفید است.



ویتامین B2 یا ریبو فلاوین (۰۹/۰ میلی گرم)

این ویتامین به طور فوق العاده ای در دانه های کنجد یافت می شود و مانند ویتامین ‌B1، نقش اساسی در تولید انرژی برای همه سلول های بدن ایفا می کند. در موارد دیگر، ویتامین ‌‌B22 آن در رشد و احیای بافت های بدن، ساخت گلبول های قرمز خون، و تولید هورمون ها نقش موثر دارد.



ویتامین B3 یا نیاسین (۶۳/۱ میلی گرم)

از دیگر ویتامین های موجود در کنجد است که در اکثر سوخت و ساز های بدن به ویژه در تولید انرژی از گلوسیدها، پروتئین های مصرفی، و چربی ها شرکت می کنند. این ویتامین همچنین در فرایند های دیگر بدن از جمله تشکیل DNAA شرکت کرده و به رشد بدن کمک می کند.



ویتامین B6 یا پیریپدوکسین (۲۸/۰ میلی گرم)

کنجد یکی از بهترین منابع تامین کننده این ویتامین می باشد که مانند ویتامین B5 در سوخت ساز بدن به ویژه پروتئین ها و اسیدهای چرب فعالیت می کند. علاوه بر این، همانند ویتامین B2 به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک کرده و سبب حمل بیشتر اکسیژن توسط آن ها می شود. از طرف دیگر، در ساخت برخی از ترکیبات سلول های عصبی شرکت کرده و باعث تبدیل گلیکوژن به گلوسید های موجود در بدن می شود و بدین ترتیب عملکرد سیستم ایمنی را ارتقا می دهد.



ویتامین B9 یا فولات

این ویتامین در اکثر دانه های ریز کنجد یافت می شود که به صورت ویژه ای در ساخت گلبول های قرمز شرکت می کند. از طرف دیگر می توان به ضروری بودن آن در تولید سلول های جدید بدن اشاره کرد که در مصرف آن در هنگام بارداری برای رشد جنین پیشنهاد می شود. نقش فعال دیگر آن را می توان مانند ویتامین ‌B6 در بهبود عملکرد سیستم عصبی مشاهده کرد. این ویتامین همچنین در التیام دادن زخم ها و جراحت های بدن مفید است.

دانه های کنجد هم چنین به اندازه ی ۲۴/۳ واحد حاوی ویتامین A و ۱۳/۰ واحد ویتامین E می باشد.

فروش کنجد

گروه "تهران فود" ، دپارتمان مواد اولیه غذایی و خوراکی بازرگانی شیمیایی تهران، از جمله واردکنندگان و فعالان در فروش کنجد عمده می باشد. تخصص ما تامین فروش مواد اولیه غذایی کارخانجات غذایی و سایر شرکت های مرتبط می باشد. فروش کنجد با پوست و بدون پوست یکی از فعالیت های ما در تهران فود می باشد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول و یا درخواست قیمت با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.



قیمت کنجد

جهت استعلام سریع قیمت کنجد می توانید به صفحه اصلی سایت مواد غذایی تهران فود وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. یا می توانید قیمت کنجد با پوست و یا کنجد بدون پوست را به کمک شماره تلفن زیر دریافت نمایید.

۰۲۱۲۲۵۵۹۲۴۷
 
بالا