آژانس هواپیماییexchanging

خواندن نوار آدرس

شروع موضوع توسط hamid1395 ‏4 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    من میخوام بدونم با php میشه نوار آدرس را خوند (دومین) و کاربر را به یک صفحه غیر از index هدایت کرد

    یعنی اگر روی یک هاست 2 دومین پارک شده با زدن دومین اول یک صفحه جدا و با زدن دومین دوم هم یک صفحه جدا بیاید
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه ميخواي ردايرکت کني پس خوندن نوار آدرس چه صيغه ايه؟
     
  4. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    من برعکس ریدایرکت رو میخوام
    ریدایرکت یک صفحه رو میفرسته روی یه دومین دیگه
    ولی من میخوام دومین رو بفرستم روی صفحه ای غیر از ایندکس
    سرتونو درد نیارم

    می خوام با یه هاست 2 تا سایت داشته باشم
    که اگر www.exam1.com در نوار ادرس تایپ شد صفحه a.php بیاد
    و اگر www.exam2.com در نوار ادرس تایپ شد صفحه b.php بیاد
    در ضمن هر 2 دومین روی یک هاست قراردارند
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    $_SERVER["HTTP_HOST"]
    با این می تونی اونو پیدا کنی دیگه بقیش با خودت
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يعني يه چيزي مثل ادون دامين بشه؟
    جالبه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    دقیقا
    میشه این کارو کرد؟
    چون ادون دومین تو پنل من غیر فعال هست
    یعنی میشه دومین را پیدا کرد؟
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بايد بشه ...
     
  10. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    artin جان دستت درد نکنه
    از بقیه هم ممنون مشکل حل شد
    قربان شما
    حمید
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اگه بازم مشکل بود بگو
    موفق باشی
     
  12. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    من از این کد استفاده کردم ولی کار نمی کنه
    PHP:
    if ($_SERVER["HTTP_HOST"]="www.exam.net/"

    header ("location:aa.php");}  
     
  13. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اول اینو اجرا کن ببین چی echo میکنه:
    PHP:
    <?php
    echo $_SERVER["HTTP_HOST"];
    ?>
    بعد محتوایه اینو بذار تویه if!!! یا اینکه تو همونجا با stristr دنبال "اسم" دامنه بگرد. چون ممکنه این HTTP_HOST روی هاست های مختلف چیزای مختلفی رو پرینت کنه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    ممنون مشکل حل شد
    قربان شما
     
  16. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اولين چيزي که چشمم رو گرفت = بود !
    دقت کن !
     
  17. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    Shahed
    ایول ! به این میگن برنامه نویس حرفه ای ! ...
     
  18. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    خودم هم متوجه شدم
    دمتون گرم

    قربان شما
     
  19. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ديگ به ديگ ميگه روت سيا ! [​IMG]
     
  21. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
  22. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    $url="http://" $_SERVER["HTTP_HOST"] . $_SERVER["REQUEST_URI"];
    یعنی منم برنامه نویسه حرفه ایم ! :blink: :cigar: