• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا تو این نظر سنجی شرکت کنید..مهم..

آیا باراه اندازی همچین وبسایتی موافقید؟

• بلی

Votes: 33 78.6%
  • خیر

Votes: 9 21.4%

• Total voters
    42

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان
آیا با راه اندازی وبسایتی که بازارچه تخصصی آنلاین باشه موافقید؟
توضیحات:
یعنی سایتی که بشه توش همه چی فروخت و فقط و فقط مختص خرید و فروش باشه
برای کاربرا وساطتت انجام بده(شبیه آل دیجیتال)ولی باهزینه های خییییییلی کمتر
اینجوری هم مردم واسه خرید وفروش سردرگم نمیشن وهمم خیالشون ازبابت معامله راحته که پولشون نمیره رو هوا ومعاملات ایمن انجام میشه

کسی پیشنهادیم داره در خدمتیم.ممنون ازهمه
درضمن روشنه که استفاده ازین سایت و خرید وفروش داخلش کاملا رایگانه

Last edited:

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام

اگه عملی بشه که عالیه
دیگه کلاه برداری و دزدی نزدیک به صفر میشه.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
بنده موافقم ،

بحث زیاد میشه روش کرد ، اگر کسی براش گنگ بود میتونم موضوع رو باز کنم ولی فکر میکنم وحید جان به خوبی توضیح دادن ....

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
بنده هم صدوپنجاه درصد موافقم

به شرطى که هدف اصلى فراموش نشه ومثل...فکر درصد بالا گرفتن بشن

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
منم موافقم . اما احتیاج به یک تیم داره !!!!!!!!

باید همینطوری حالت فروم داشته باشه و تالار مانند باشه ... سایت مثل آل دیجیتال حال نمیده .

پاسخگو باشن و قوانین سایت قوانین بروزی باشه ...

سایت رفاقت بازی در نیاره و کسانی که مدیر سایت هستند اطلاعات و سابقه ی خوبی داشته باشند

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
كلا خيليا با ديدن همين پي تي بفكر چنين ايده اي مي افتن اما دقت كرديد اين دست سايت ها الان دو سه سالي هست زياد شده يكيش همين ايسام كه در همين پي تي هم تبليغ داره و چند نمونه ديگه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
منم موافقم . اما احتیاج به یک تیم داره !!!!!!!!

باید همینطوری حالت فروم داشته باشه و تالار مانند باشه ... سایت مثل آل دیجیتال حال نمیده .

پاسخگو باشن و قوانین سایت قوانین بروزی باشه ...

سایت رفاقت بازی در نیاره و کسانی که مدیر سایت هستند اطلاعات و سابقه ی خوبی داشته باشند

به نظر بنده هم حالت فروم خیلی بهتره چون کاربر راحت تر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ...

كلا خيليا با ديدن همين پي تي بفكر چنين ايده اي مي افتن اما دقت كرديد اين دست سايت ها الان دو سه سالي هست زياد شده يكيش همين ايسام كه در همين پي تي هم تبليغ داره و چند نمونه ديگه

بله فرمایش درسته ولی همیشه کسانی پیشرفت میکنن که کار رو قوی و با کیفیت بهتر ارائه بدن ...

این سایت هایی که میفرمائید حالت فروم ندارن و کاربر احساس راحتی که باید داشته باشه رو نداره .

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
نظر خوبیه بنده هم موافقم
میتونه مثلا مدیر واسه هر شهر داشته باشه که اگه مثلا یه نفر خواست تو تبریز با یه فرد غریبه معامله کنه جنس دست مدیر تبریز سپرده بشه اگه تایید کرد طرف معامله پول رو واریزکنه
خیلی کارهای زیادی واسه امنیت معامله میشه انجام داد که به نفع همه باشه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
نظر خوبیه بنده هم موافقم
میتونه مثلا مدیر واسه هر شهر داشته باشه که اگه مثلا یه نفر خواست تو تبریز با یه فرد غریبه معامله کنه جنس دست مدیر تبریز سپرده بشه اگه تایید کرد طرف معامله پول رو واریزکنه
خیلی کارهای زیادی واسه امنیت معامله میشه انجام داد که به نفع همه باشه

این حالت فکر نمیکنم بتونه عملی باشه و خیلی مشکلات بوجود میاد که ادامه ی فعالیت رو خراب میکنه ، سایت فقط از لحاظ اینکه پول رو نزد خودش نگه میداره حالت واسطه داره یعنی وقتی خریدار اوکی داد که جنس مطابق با گفته های فروشنده هست سایت هم پول رو به حساب فروشنده واریز میکنه ، اگر هم نبود بعد از اینکه خریدار جنس رو برگشت زد و رسید به دست فروشنده پول رو به خریدار برمیگردونه ...

قاعده ی کلی همین هست ، حالا در کنارش شاید بشه طرح های دیگه ای رو هم بررسی کرد ...

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
این حالت فکر نمیکنم بتونه عملی باشه و خیلی مشکلات بوجود میاد که ادامه ی فعالیت رو خراب میکنه ، سایت فقط از لحاظ اینکه پول رو نزد خودش نگه میداره حالت واسطه داره یعنی وقتی خریدار اوکی داد که جنس مطابق با گفته های فروشنده هست سایت هم پول رو به حساب فروشنده واریز میکنه ، اگر هم نبود بعد از اینکه خریدار جنس رو برگشت زد و رسید به دست فروشنده پول رو به خریدار برمیگردونه ...

قاعده ی کلی همین هست ، حالا در کنارش شاید بشه طرح های دیگه ای رو هم بررسی کرد ...
اينم يه مشکلايى داره ها....
اگه خريدار گفت گوشى بدستم نرسيده وفروشنده هم گفت فرستادم سايت پولو ميده به کى؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
با موضوع تاپیک موافقم.فرمایش های مهرداد جان هم صحیحه به نظرم.دخالت مدیریت باید در حدی باشه که خرید و فروش سالم باشه و نظم حفظ بشه.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
اينم يه مشکلايى داره ها....
اگه خريدار گفت گوشى بدستم نرسيده وفروشنده هم گفت فرستادم سايت پولو ميده به کى؟

باید سعی بشه از پست پیشتاز برای ارسال استفاده بشه تا سایت بتونه کد رهگیری رو چک کنه ، بلاخره فروشنده باید مدرکی ارائه بده از اینکه جنس رو فرستاده دیگه !

هیچ چیزی مطلق نیست ، هدف کم کردن کلاهبرداری و انجام معاملات با خیال آسوده تر هست ، ولی در نهایت همیشه افراد باهوشی هستند که میتونن همه چیز رو دور بزنن و کاری رو که میخوان انجام بدن ( معاملات اینترنتی در ایران همیشه درصدی ریسک داره )

ضمناً کم کم مدیریت سایت پخته تر میشه و تا جایی که بشه با پیدا کردن راه حل های جدید سعی میکنه معاملات کم ترین ریسک رو داشته باشن ...

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
باید سعی بشه از پست پیشتاز برای ارسال استفاده بشه تا سایت بتونه کد رهگیری رو چک کنه ، بلاخره فروشنده باید مدرکی ارائه بده از اینکه جنس رو فرستاده دیگه !

هیچ چیزی مطلق نیست ، هدف کم کردن کلاهبرداری و انجام معاملات با خیال آسوده تر هست ، ولی در نهایت همیشه افراد باهوشی هستند که میتونن همه چیز رو دور بزنن و کاری رو که میخوان انجام بدن ( معاملات اینترنتی در ایران همیشه درصدی ریسک داره )

ضمناً کم کم مدیریت سایت پخته تر میشه و تا جایی که بشه با پیدا کردن راه حل های جدید سعی میکنه معاملات کم ترین ریسک رو داشته باشن ...
قانع کننده بود رفيق

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان بنده خیلی وقت پیش این فکر به سرم زد چون دیدم دوستان اینجا خیلی سر دوستان کلاه رفته دوست داشتم صبر کنم تا کامل شه تا دوستان رو سورپرایز کنم ولی حالا که بحثش شد دیگه می گم امیدوارم خوشتون بیاد و کپی برداری هم نشه چون تقریبا پس انداز یک سالم رو روش گزاشتم bazareharaji دات آی آر هست و البته چون هنوز راه اندازی نشده تو گوگل فک نکنم بیاره واستون با www اون بالا بزنید
سایت خودتونه هرگونه انتفاد و پیشنهادی خوشحالم می کنه در ضمن هدفم اینکه کاملا رایگان باشه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من و چند تن ديگه دو سال پيش هميني كه شما ميگي حالت فوروم زديم با كلي امكانات و قوانين خوب نه مثل پي تي ولي استقابال شد نه كاربرد داشت ما كه بسيتم دوستان ولي هنوز چندتاشون هستند كاربر همينجام هستند ماله ما BAZARCHE.IN بود و دوستان رقيب هم BAZARCHE.ORG و امثالهوم
ايشالا موفق باشيد ولي هيچوقت مثل پي تي فكر نكنم بشه. البته ايشالا كه بشه

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
من و چند تن ديگه دو سال پيش هميني كه شما ميگي حالت فوروم زديم با كلي امكانات و قوانين خوب نه مثل پي تي ولي استقابال شد نه كاربرد داشت ما كه بسيتم دوستان ولي هنوز چندتاشون هستند كاربر همينجام هستند ماله ما BAZARCHE.IN بود و دوستان رقيب هم BAZARCHE.ORG و امثالهوم
ايشالا موفق باشيد ولي هيچوقت مثل پي تي فكر نكنم بشه. البته ايشالا كه بشه

اگه مخاطبتون بنده بودم خیلی ممنونم از تجربیاتتون ولی مال من حالت فروم نیست و کاری به پی تی نداره بیشتر شبیه ebay هست با یسری تفاوت ها که بعد تکمیلش مشخص میشه
اگرم مخاطبتون من نبودم که معذرت می خام که فوزولی کردم

GFXIranian

Registered User
لایک‌ها
12
چرا نمي گين اين كار رو پي تي خودمون اجرا كنه .
مي دونيد تا سايتش بخواد جا بيفته يه عمر وقت مي بره .
و هيچ وقت خريداراش مثل خريدارهاي پي تي نمي شن و نخواهند شد .

اول كه همه چي رايگانه بعدا مي بيني پولي شد : دي

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
اگه دیگه جریان کلاهبرداری و دزدی نباشه و کنترل باشه که میدونم خیلی سخته چیز خوبی در میاد و موفق میشه

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
فکر بسیار خوبیه . ولی شما در نظر بگیرید که هر چیزی که بخواد خرید و فروش بشه باید یه آدم این کاره اون جنس رو به عنوان واسطه چک کنه ! یعنی یه نفر خواست موبایل رو بفروشه و جنس رو بذاره پیش من ، من باید از موبایل سررشته داشته باشم ! که حداقل حداقل بفهمم این گوشی باز شده یا نه ! اینطوری درصد برگشت ها هم خیلی کمتر میشه . ( مثلا من در عتیقه هیچ تخصصی ندارم ! پس اگه جنس رفت و طرف پشیمون شد و ما پول رو به فروشنده داده باشیم دیگه دهنمون واسه پس گرفتن پول سرویسه ! :دی )

بالا