• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا کمک کنید. سایت پیدورتس(paidverts) از دیروز برام باز نمیشه دارم بیچاره میشممممم. علتش چیه؟؟

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام تازه دیروز بعد از تقریبا یک ماه فعالیت تونستم یک دلار جمع کنم تبلیغ بخرم و 3100 بپ بگیرم ولی بعد از اون دیگه سایت برام باز نشد علت چیه؟ نه با کامپیوتر نه با تبلت نه با گوشی هیچ جوره باز نمیشه. خواهشا بگید چیکار کنم؟

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یکی نیست کمک کنه؟؟
همه امتیازام از دستم رفت:general410::general503::general503::general503::(

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
بدون مشکل باز میشه

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
برای منم فقط با v-p-n باز میشه
دقیقا نمیدونم مشکلش چیه ولی بنظرم یا سایت یه سری از ای پی ها رو بسته و یا سرویس دهنده اینترنت سایت در بلک لیست قرار داده(اسیاتک دارم) و البته مکنه مشکل از ویندوز هم باشه(ویروس)
ارور The connection has timed out میده؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
وقتتونو با این سایتا تلف نکنید
من خودم جز نفرات اول پیدورت بودم
ولی بعدش دیدم فایده وسودی نداره جز اینکه همش میره واسه کارمزدو...
بپ هاش که بابتش اگهی های کم وبی ارزش میرفت
برید تو هایپا کار کنید
سودشون خیلی بیشتر و بی دردسر و راحتتر
همینجا دو سه تا هایپ خوب ومعتبر و لایسنس معرفی کردم
که عالی هستن و انی
از سایتای کلیکی و... خیلی بهتر و راحتتر
البته خودتون میدونید و من فقط نظرمو دادم
موفق باشید

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای منم فقط با v-p-n باز میشه
دقیقا نمیدونم مشکلش چیه ولی بنظرم یا سایت یه سری از ای پی ها رو بسته و یا سرویس دهنده اینترنت سایت در بلک لیست قرار داده(اسیاتک دارم) و البته مکنه مشکل از ویندوز هم باشه(ویروس)
ارور The connection has timed out میده؟

بله دقیقا همین ارور رو میده. پس کسی نمیدونه چه جوری میشه حلش کرد؟!:(

واقعا سایت های کلیکی ارزش وقت گذاشتن دارن؟ من تقریبا دو ماهه تو ده تا سایت فعالم البته کم و زیاد مثلا پیدورتس رو یک ماه بود شروع کرده بودم امروز بیخیالش شدم. واقعا میشه در آمدی داشت از این سایت ها؟

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتتونو با این سایتا تلف نکنید
من خودم جز نفرات اول پیدورت بودم
ولی بعدش دیدم فایده وسودی نداره جز اینکه همش میره واسه کارمزدو...
بپ هاش که بابتش اگهی های کم وبی ارزش میرفت
برید تو هایپا کار کنید
سودشون خیلی بیشتر و بی دردسر و راحتتر
همینجا دو سه تا هایپ خوب ومعتبر و لایسنس معرفی کردم
که عالی هستن و انی
از سایتای کلیکی و... خیلی بهتر و راحتتر
البته خودتون میدونید و من فقط نظرمو دادم
موفق باشید
منظورتون از سایتای هایپ همون سرمایه گذاری ها هستن؟ اگه اونه از لحاظ شرعی مشکل دارن به نظرم. یعنی یه جورایی ربا حساب میشه نمیشه آیا؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
بله دقیقا همین ارور رو میده. پس کسی نمیدونه چه جوری میشه حلش کرد؟!:(

واقعا سایت های کلیکی ارزش وقت گذاشتن دارن؟ من تقریبا دو ماهه تو ده تا سایت فعالم البته کم و زیاد مثلا پیدورتس رو یک ماه بود شروع کرده بودم امروز بیخیالش شدم. واقعا میشه در آمدی داشت از این سایت ها؟
وقتتو داری تلف میکنی
واقعا فکر میکنی درآمدی داری؟یه ماه کار کردی 1 دلار در آوردی به نظرت خیلی زیاده؟؟؟
بهترین روش درآمد داشتن یه حرفه است
فکر کن بگن چجوری کسب درآمد میکنی بگی:روی آگهی ها کلیک میکنم!!!
به نظر خودت خنده دار نیست؟
منم اول دنبال همین چیزای بی خود بودم الان با قدرت چسبیدم به فتوشاپ
من فتوشاپ رو به بقیه چیز ها ترجیح میدم چون هم راحت درآمد داری هم میتونی استخدام بشی و درامد بالا و دائمی داشته باشی
کمک خواستی توی پ.خ در خدمتم

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
یه ماه وقت گداشتی برای 1دلار؟!!!!!!!! این سایت های کلیکی همشون وقت تلف کردنه عزیز من.دور سایت های هایپ/ کلیکی و سرماه گذاری رو کلا خط بکش. هر کاربری که میگه سود داره به فکر منفعت خودشه و میخاد زیرمجموعه کسب کنه تا از طریق سرمایه زیر مجموعش, که ممکنه یکی پولشو بزاره تو سایت یکی هم وقت و زمانشو. که زمان برای کسی که زیرمجموعه پیدا کرده یه نوع سرمایه محسوب میشه.مثل حال و روز الانه شما که یه ماه برای بالا سریت کار کردی!
من خودم البته تو این سایت paidverts تا الان 577 تا زیرمجموعه دارم.سایت های من به زبان انگلیسی هست به این دلیل خوشبختانه زیرمجموعه ایرانی ندارنم. از کاربران فعال که سرمایه گداشتن 98درصد از سایت ناراضی هستن و پولشون سوخت شده.اینو از طریق ایمیل بهم اطلاع دادن.

SS Screen Capture #044.png

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
منظورتون از سایتای هایپ همون سرمایه گذاری ها هستن؟ اگه اونه از لحاظ شرعی مشکل دارن به نظرم. یعنی یه جورایی ربا حساب میشه نمیشه آیا؟
ربا؟
شما پول ميزاري تو بانك سود ميگيري ربا محسوب ميشه؟
هايپاهم دقيقا مثل سپرده بانك ميمونه
هايپا هم با پول ما كار ميكنه مثل بانك

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ربا؟
نمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه ولی از نظر من بانک ها هم به نوعی ربا میدن. پول من و شما رو میگیرن وام بالای 30 درصد میدن به یه بنده خدایی بعد 20 درصد اونو به خودمون برمیگردونن بقیشم میزنن به جیب. چه کاری میکنن؟؟ از نظر شما این پول سالمه؟ از نظر من نیست. بدبخت اون تولید کننده چه درآمدی داشته باشه اونم اوایل کارش که بتونه این سود هنگفت رو برگردونه؟؟!! چرخ تولید مملکتو همین بانکا خوابوندن دیگه کسی نمیاد ریسک کنه یه کاری رو شروع کنه که آیا بگیره یا نگیره! پولشو راحت میذاره بانک سودشو میخوره. این میشه که مملکت فلج میشه این یعنی دقیقا همون ربا که میگن حرامه!! به نظرتون چرا ربا حروم شده؟؟

Last edited:

z868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حرفتونو قبول دارم. مهم اینه یه حرفه داشته باشیم. من میخواستم یه کمک خرج برام باشه نه یه درآمد ماهانه کامل. والا خودم تازگیا برنامه نویسی اندروید خوندم ولی تا به پول برسم طول میکشه و نیاز به کار و تجربه داره. البته امیدم به یه دلار تو ماه نبود فکر میکردم درآمد صعودی بالا میره ولی اونا هم زرنگن انقدر کارمزد و خرید زیرمجموعه و آپگرید کردن خرج برمیداره که مجبور میشی هرچی درآوردی دوباره تقدیمشون کنی بلکه ماه بعد درآمدت بیشتر بشه. فکر میکنم بالای یکی دو سال باید کار کنی بلکه بتونی یه پول قابل توجهی دربیاری

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
ربا؟
دوستان عزیز تا مشکلی نباشه تعریف میکنند
وقتی به مشکل میخورند،اون کار بدردنخور میشه، در کل مواظب پولتون باشید، هر جایی،فرقی نمیکنه.
کلا حزب باد هستیم

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
حرفتونو قبول دارم. مهم اینه یه حرفه داشته باشیم. من میخواستم یه کمک خرج برام باشه نه یه درآمد ماهانه کامل. والا خودم تازگیا برنامه نویسی اندروید خوندم ولی تا به پول برسم طول میکشه و نیاز به کار و تجربه داره. البته امیدم به یه دلار تو ماه نبود فکر میکردم درآمد صعودی بالا میره ولی اونا هم زرنگن انقدر کارمزد و خرید زیرمجموعه و آپگرید کردن خرج برمیداره که مجبور میشی هرچی درآوردی دوباره تقدیمشون کنی بلکه ماه بعد درآمدت بیشتر بشه. فکر میکنم بالای یکی دو سال باید کار کنی بلکه بتونی یه پول قابل توجهی دربیاری
داداش ادامشو یادت رفت بگی
تازه وقتی با کلی بدبختی و وقت گذاشتن و سرمایه گذاری کردن به جایی رسیدی که بتونی درامد ناچیزی داشته باشی تازه اونموقع هست که سایت دزد میاد بپ هایی که با هزار بدبختی گرفتی را تبدیل به سهام میکنه و دوباره امتیازت میشه صفر و هیچی به هیچی تازه اون سهام گندیده را هم کسی نمیخره که پولت برگرده دیگه سود که خواب و رویاست
یه سری کسایی که اول کار پول گذاشتن و زیز مجوعه گرفتن سه سودی خوردن وگرنه دیگه بعد از اون هر کس من جمله خودم سرمایه گذاشته پول و سرمایه و وقت و...سوخته .تازه اون اشخاص اولی هم دیگه چیزی گیرشون نمیاد چون امتیازها به سهام تبدیل شده دیگه من و شما که ول معطلیم

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به نقل از http://earn1sec.ir/post/24
به تازگی عده ای از دوستان ایرانی در ورود به سایت پیدورتس مشکل داشتن که یکی از دوستان ایرانی پیرامون حل این مشکل در فروم سایت تاپیکی ایجاد کردن
و یکی از مدیران فروم روشی برای حل مشکل بیان کردن به این صورت که :
از داخل دسکتاپ رایانه بر روی گزینه استارت کلیک و در کادر سرچ برنامه ها تایپ کنید :
command prompt
سپس بر روی برنامه مد نظر کلیک کنید و در داخل برنامه تایپ کنید :
ipconfig/flushdns
و سپس اینتر کنید.
در صورتیکه باز هم مشکل حل نشد یکبار مودمتون رو ریست کنید ، برای بعضی از دوستان ریست ساده جوابگو بوده

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
نمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه ولی از نظر من بانک ها هم به نوعی ربا میدن. پول من و شما رو میگیرن وام بالای 30 درصد میدن به یه بنده خدایی بعد 20 درصد اونو به خودمون برمیگردونن بقیشم میزنن به جیب. چه کاری میکنن؟؟ از نظر شما این پول سالمه؟ از نظر من نیست. بدبخت اون تولید کننده چه درآمدی داشته باشه اونم اوایل کارش که بتونه این سود هنگفت رو برگردونه؟؟!! چرخ تولید مملکتو همین بانکا خوابوندن دیگه کسی نمیاد ریسک کنه یه کاری رو شروع کنه که آیا بگیره یا نگیره! پولشو راحت میذاره بانک سودشو میخوره. این میشه که مملکت فلج میشه این یعنی دقیقا همون ربا که میگن حرامه!! به نظرتون چرا ربا حروم شده؟؟
حق باشماست
اونم ميتونه ربا باشه ولي با اسم إسلامي
من حق ميدم بهتون مملكت كلا بانكها فلجش كردن
راستش ولي چاره ما ناچاره
يعني يه جور كردن كه به رباخواري و حروم خوري حركت كنيم
گروني مملكت ادم رو به هركاري وادار ميكنه واگه پول درنياري بايد بميري و محكوم به مرگ
واقعا اعتقادتون پاك و ستودني
ولي خود بنده كه وقتي ميرم دنبال كار ميگن سابقت كو
چاره اي ندارم جز اينكه يه كاري حتي با پول كم پيداكنم
نميدونم چي بگم

بالا