• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهش میکنم راهنماییم کنین

rashalc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستای گل
خسته نباشین . متنم یکم طولانیه ولی نیاز به کمکتون دارم
چند سال پیش بعد از کلی کار و زحمت با هرچی که جم کرده بودم تونستم یه مغازه ده متری تو یکی از پاساژهای موبایل فروشی شهرمون بخرم . منتهی دارو ندارمو پای مغازه داده بودم و دستم خالی مونده بود . یک سالی مغازه خالی موند اجارشم ندادم به امید یه ایده ک بتونم مغازه رو را بندازم . ولی بعد از این مدت و بند نبودن دستم به جایی به پیشنهاد عموی خوبم مقداری سرمایه (25 میلیون تومان) از طرف ایشون گرفتم به شرط اینکه پنجاه درصد از سود مغازه مال اون باشه . الان بعد از گذشت تقریبا دو سال هر ماه حول و حوش 700 تا 1500 بستگی به شرایط بازار به عموم سود دادم . خدا وکیلی حلال و حروم قاطیش نکردم . مغازه ی که خریدم بدهی به دارایی و اداره مالیات داشت و من هم به عهده گرفته بودم . تقریبا سه میلیون خرج تصفیه بدهی دارایی شد کولر خریدم دکور زدم گاو صندوق .. خرج جواز کسب .. حالا که حساب کردم تقریبا 18 میلیون سرمایه برام مونده . هیچی هم نتونستم پس انداز کنم . میخوام از عموم جدا شم یعنی یجوری 25 میلیونشو پس بدم چون خدایی نمیصرفه اون داره حال میکنه . . با توجه به اینکه جنسهای بنجل هم داخل مغازه هست و امکان فروش رفتنشون صفره . اگه کل جنسای مغازه رو اب کنم شاید 15 میلیون نقد شه . بقیشو چیکار کنم . یه وام ده میلیونی بگیرم با قسط ماهی 370 تومن ؟ پول وام رو بزارم رو سرمایه ای که تونستم نقد کنم و 25 عمو رو بدم؟
بعدش خودم میمونم با یه مغازه خالی با سه چار میلیون جنس بنجل و ماهی 370 تومن قسط .
اگه یه تعمیرکار بیارم مغازه و ازش اجاره بگیرم میشه ماهی سیصد تومن خودمم یکی دو میلیون جور کنم و گوشی کار کرده خرید فروش کنم تو مغازه .
تورو خدا راهنماییم کنین ذهنم خیلی داغونه کار نمیکنه اصلا .

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوستای گل
چند سال پیش بعد از کلی کار و زحمت با هرچی که جم کرده بودم تونستم یه مغازه ده متری تو یکی از پاساژهای موبایل فروشی شهرمون بخرم . منتهی دارو ندارمو پای مغازه داده بودم و دستم خالی مونده بود . یک سالی مغازه خالی موند اجارشم ندادم به امید یه ایده ک بتونم مغازه رو را بندازم . ولی بعد از این مدت و بند نبودن دستم به جایی به پیشنهاد عموی خوبم مقداری سرمایه (25 میلیون تومان) از طرف ایشون گرفتم به شرط اینکه پنجاه درصد از سود مغازه مال اون باشه . الان بعد از گذشت تقریبا دو سال هر ماه حول و حوش 700 تا 1500 بستگی به شرایط بازار به عموم سود دادم . خدا وکیلی حلال و حروم قاطیش نکردم . مغازه ی که خریدم بدهی به دارایی و اداره مالیات داشت و من هم به عهده گرفته بودم . تقریبا سه میلیون خرج تصفیه بدهی دارایی شد کولر خریدم دکور زدم گاو صندوق .. خرج جواز کسب .. حالا که حساب کردم تقریبا 18 میلیون سرمایه برام مونده . هیچی هم نتونستم پس انداز کنم . میخوام از عموم جدا شم یعنی یجوری 25 میلیونشو پس بدم چون خدایی نمیصرفه اون داره حال میکنه . . با توجه به اینکه جنسهای بنجل هم داخل مغازه هست و امکان فروش رفتنشون صفره . اگه کل جنسای مغازه رو اب کنم شاید 15 میلیون نقد شه . بقیشو چیکار کنم . یه وام ده میلیونی بگیرم با قسط ماهی 370 تومن ؟ پول وام رو بزارم رو سرمایه ای که تونستم نقد کنم و 25 عمو رو بدم؟
بعدش خودم میمونم با یه مغازه خالی با سه چار میلیون جنس بنجل و ماهی 370 تومن قسط .
اگه یه تعمیرکار بیارم مغازه و ازش اجاره بگیرم میشه ماهی سیصد تومن خودمم یکی دو میلیون جور کنم و گوشی کار کرده خرید فروش کنم تو مغازه .

سلام
اولین کاری که باید بکنی هرچه سریعتر امروز یا فردا سرمایه عموت را پس بده خیلی بهش سود میدادی بیشتر مشکلاتت به خاطره همین سوده یا نصف = نصف هست
2- هرچه سریعتر جنس هات را آب کن تا اون جایی که میتونی تو مغازت هم آف بزن و تبلیغ کن و با سوده کم و چند تومان
3 -تو سایت های مثله دیوار و ایسام و شیپور و کلا سایت های آگهی رایگان هم تبلیغ کن هرچی بزاری راحت فروش میره حتی بنجول اونم با سود فقط یه خورده طول میکشه
4-اگر هم میبینی که خیلی طول میکشه جنسات آب بشه و از لحاظ اقتصادی میبینی که مغازه ات را بفروشی یا اجاره بدی برات بهتر هست پیشنهاد میکنم کل جنس های داخل مغازت را خالی کن و ببر انباری منزل یا تو خانه فقط اگر چیزی فاسد شدنی داری زود تر بزار برای فروش داخل مغازت که فروش بره و بقیه را ببر انباری منزل نگه دار
و از طریق سایت ها بفروش اگر هم کسی خواست میاد از نزدیک و حضوری ازت خرید میکنه
مغازه را هم بفروش یا بده اجاره و پولش را بزار بانک و فعلا سود بگیر الان کار اقتصادی بازدهی لازم را نداره و مساوی هست با اعصاب خوردی مخصوصا با این دلار 3490 تومان و رکود

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
آرامشت را هم حفظ کن و کلا ریلکس باش که اعصابب بهم نریزه چون اگر نتونی درست فکر کنی هیچ کاریت درست پیش نمیروه و بشین با خودت فکر کن و مشورت هم بگیر البته با آدم عاقل نه نادان که بعدا تو چاه نیفتی بعد یه مدت زمان یک الی دو ماهه برای خودت در نظر بگیر که تو این مدت همشو یا حداقل نصف جنسهاتو باید آب کنی اونم با آرامش و بدون استرس

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوستای گل

جنس هات مگه چی هست که میگی سخت فروش میره تو چه کاری شما هستید؟

rashalc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جنس هات مگه چی هست که میگی سخت فروش میره تو چه کاری شما هستید؟
موبایل فروشی . جنسهایی مثل قاب گوشی هایی که مال دو سال پیش بوده و فروش نرفته .. هر کاری یه سری بنجلی داره

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
هرچند شما از ما بزگتر هستید اما ایده باید برای فروش داشته باشید مثلا تو مغازه هم بزنید حراج ویژه و فوق العاده به علت تغییر شغل مردم راحت تر میخرن و با تخفیف 80 الی 84 درصدی جنس های داخله مغازه ات را به ما بفرمایید شاید بتوانم شما را با آفرادی آشناتون کنم که بتونید سریعتر بفروشید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
موبایل فروشی . جنسهایی مثل قاب گوشی هایی که مال دو سال پیش بوده و فروش نرفته .. هر کاری یه سری بنجلی داره

کجا شما تشریف دارید ؟ تهران هستید یا شهرستان ؟

Last edited:

rashalc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هرچند شما از ما بزگتر هستید اما ایده باید برای فروش داشته باشید مثلا تو مغازه هم بزنید حراج ویژه و فوق العاده به علت تغییر شغل مردم راحت تر میخرن و با تخفیف 80 الی 84 درصدی جنس های داخله مغازه ات را به ما بفرمایید شاید بتوانم شما را با آفرادی آشناتون کنم که بتونید سریعتر بفروشید
مرسی از راهنماییاتون دوست خوبم اگه بتونم اکثر جنسارو اب کنم نهایت 15 تومن نقد جور میشه . ده میلیون دیگه رو مجلورم وام بگیرم وام 24 درصد 36 ماهه . با قسط تقریبیه ماهیی 400 تومن . اون وام رو بزارم رو پولی که نقد کردم و تحویل عمو بدم . به نظر شما از پس قسط بر میام یا نه ؟ بجای اینکه ماهی یکو خورده ی به عمو سود بدم ماهیی 400 قسط وام میدم . ولی فرقش اینه که ماهیی 400 رو بدون سرمایه باید بدم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
مرسی از راهنماییاتون دوست خوبم اگه بتونم اکثر جنسارو اب کنم نهایت 15 تومن نقد جور میشه . ده میلیون دیگه رو مجلورم وام بگیرم وام 24 درصد 36 ماهه . با قسط تقریبیه ماهیی 400 تومن . اون وام رو بزارم رو پولی که نقد کردم و تحویل عمو بدم . به نظر شما از پس قسط بر میام یا نه ؟ بجای اینکه ماهی یکو خورده ی به عمو سود بدم ماهیی 400 قسط وام میدم . ولی فرقش اینه که ماهیی 400 رو بدون سرمایه باید بدم

اوکی اینجوری که نمیتونید پول در بیارید طرف وام و ... فعلا نرید صلاح نیست

Last edited:

rashalc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوکی اینجوری که نمیتونید پول در بیارید من فکر کردم مغازه از خودتان هست طرف وام و ... فعلا نرید صلاح نیست شما کلا سرمایه ای که الان دارید کلا چه قدر هست ؟ و مغازه از خودتان نیست؟
چرا عزیزم مغازه رو خریدم و بخاطر اینکه همه پولم رو بابت مغازه دادم و دستم خالی موند مجبور شدم برای شروع کار از عموم سرمایه بگیرم فک کنم تو پست اول کامل توضیح دادم

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام دوستای گل

حالا باز خدار رو شکر کنه که یه مغازه خریدی الان تو تهران مغازه کسی نمیتونه بخره تو مغازه چی میفروشی؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

تنها راهش این هست که جنس های مغازتان را آب کنید تا مثلا به اون مقدار پول برسید که گفتید 15 تومان بعد با عموتان صحبت کنید و خورد خورد پولش را پس بدید اونجوری که شما میخواهید وام بگیرید و بزارید روش که بشه 25 تومان و بدید به عموی عزیزتان کار را برای خودتان فقط دارید سخت میکنید بهترین راه این هست که بفرمایید شرایط بازار خوب نیست و 15 اولیه را بدید با فروختن جنس ها بعد بقیه 10 تومان را در طول یک سال خورد خورد پرداخت کنید وام گرفتن تو این شرایط و با این سود به نظره من کلا کاره اشتباهی هست. مغازه را بشینید و فکر کنید به بینید اگر بفروشید براتون بهتر هست یا بدید اجاره اگر هم میخواهید کاره اقتصادی داخلش کنید باید به بینید که چه شغلی تو اون مکان و محله و ... بازدهی دارد

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
چرا عزیزم مغازه رو خریدم و بخاطر اینکه همه پولم رو بابت مغازه دادم و دستم خالی موند مجبور شدم برای شروع کار از عموم سرمایه بگیرم فک کنم تو پست اول کامل توضیح دادم

من خوب نخوندم متن اولتان را داشتم با چند نفر دیگر در مورد کارم صحبت میکردم الان دوباره خوندم متوجه شدم

Last edited:

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

یه پیشنهادی که همه الان دارند انجام میدن ما فرض میکنیم که مثلا مغازه شما نهایت 25 میلیون ارزش داشته باشه یا بخرند حالا یا گران تر یا ارزان تر که خودتان میدانید قیمت اون محدوده ای که هستید چه قدر هست شما مغازه را بفروش دوست عزیز بعد با پول مغازه که فروختید برید یه جایی را اجاره کنید و اینجوری حداقل 60 درصد پوله فروش مغازه دستتان هست بعد با اون 60 درصد جنس داخله مغازه بریزید و کار کنید .البته اگر قصد فروش مغازه را دارید این بهترین پیشنهاد هست برای کار کردن

Last edited:

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

بهترین شغل الان تو ایران و با در آمد عالی پیتزا و ساندویجی و کلا غذا های بی ارزش هست که دیدیم هرکس تو این کار زده یک شبه وضعش عوض شده بعد پوشاک و ... هست پیشنهاد میکنم اگر از این کار راضی نیستید شغلتان را عوض کنید شاید شما تو کاره دیگه ای استعداد دارید که هنوز خودتان هم کشفش نکردید شاید با تغییر شغل زندگی تان متحول شود

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بهترین شغل الان تو ایران و با در آمد عالی پیتزا و ساندویجی و کلا غذا های بی ارزش هست که دیدیم هرکس تو این کار زده یک شبه وضعش عوض شده بعد پوشاک و ... هست پیشنهاد میکنم اگر از این کار راضی نیستید شغلتان را عوض کنید شاید شما تو کاره دیگه ای استعداد دارید که هنوز خودتان هم کشفش نکردید شاید با تغییر شغل زندگی تان متحول شود
به همون اندازه که شما پیتزایی و..دیدی که وضعشون خوب شده همون تعداد را حداقل ضرب در 5کن میشه تعداد افرادی که تو همین کارها به خاک سیاه نشستند .یکی از خطاهای ذهن ما همینه که همیشه موفقها را می بینیم .طرف نمیره درس بخونه میگه مگه استیو جابز و بیل گیتس دانشگاه رفتند منم مثل اونها اما نمی بینه که چند میلیون نفر الان وضع داغون دارند که اگر دانشگاه رفته بودند وضع خیلی بهتری داشتند

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
به همون اندازه که شما پیتزایی و..دیدی که وضعشون خوب شده همون تعداد را حداقل ضرب در 5کن میشه تعداد افرادی که تو همین کارها به خاک سیاه نشستند .یکی از خطاهای ذهن ما همینه که همیشه موفقها را می بینیم .طرف نمیره درس بخونه میگه مگه استیو جابز و بیل گیتس دانشگاه رفتند منم مثل اونها اما نمی بینه که چند میلیون نفر الان وضع داغون دارند که اگر دانشگاه رفته بودند وضع خیلی بهتری داشتند
تو هر کاری ریسک وجود داره و باید آگاهانه هم ریسک کرد تا موفق شد + ایده داشتن و ... البته جا و مکان هم خیلی مهم هست + تبلیغات و هر کاری تخصص خاص خود را دارد و نمیشه هم گفت همه تو هر کاری که وارد میشند باید موفق باشند شکست تو هر کاری وجود داره و باید از شکست ها هم درس گرفت برای پیشرفت
خیلی ها هم بودند که تو این کار وارد شدند و یک شبه پول دار شدند مثله پیتزا راز تو خیابان کار و تجارت ونک شعبه اصلیش هست که همه دیگه فکر کنم بشناسند .یه شخصی بود که از شهرستان آمده بود تهران الان با پیتزا و ساندویج چندین شعبه داره و راحت هم داره روزی میلیونی پول در میاره و یا مثلا یه چند تا پیتزا فروشی تو فلکه اول تهرانپارس و ... باید دید کی داره اون کار را انجام میده
من عرض کردم درآمدش بالا هست کاری به کارهای دیگه اش که کی شکست خورده و موفق بوده هم ندارم چون وقت و زمان میخواد برای این موضوع
بعد این که شما میفرمایید هر کس درس بخونه آدم موفقی هست با این نظر شما کاملا مخالف هستم درس همه چیز نیست.من تحصیل و علم را همراه با کار تلاش و کوشش و ... قبول دارم نه به تنهایی الان خیلی از لیسانس ها و فوق لیسانس های ما و حتی دکتر های بیکار تو جامعه داریم که زیاد هم هستند چون فقط درس خوندند و با بازار کار تعامل نداشتند که شده وضعیت این هر چند سیستم آموزشی ما و اقتصاد و ... ما مشکل داره اما این که بگیم همه چی تحصیل هست و هر کی درس خوند موفق شده هم اشتباه هست خیلی ها بودند که اولش درس نخونده بودند بنا به مشکلاتی ولی آدم های موفقی تو جامعه شدند چه ایران و چه جهان و بعد سراغ تحصیل رفتند همه چیز هم دانشگاه نیست و خروجی دانشگاه ها را میبینید که بازدهیش الان صفر هست که این همه جوان بیکار در جامعه داریم چون فقط تحصیل کردند حالا دیگه کاری هم به یاد گرفتن تحصیل یا یاد گرفتنش و ... نداریم

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
مغازه رو نفروش, اول جنس های مغازه رو بفروش بعد مغازه رو اجاره بده و سرمایه ی عمو را بده,
بعدشم هم میتونید وام بگیرید و از اجاره ی مغازه اقساطش رو بدهید دوباره بعد از یکسال با سرمایه ای(وام) که دارید خودتون رو مغازه کار کنید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
مغازه رو نفروش, اول جنس های مغازه رو بفروش بعد مغازه رو اجاره بده و سرمایه ی عمو را بده,
بعدشم هم میتونید وام بگیرید و از اجاره ی مغازه اقساطش رو بدهید دوباره بعد از یکسال با سرمایه ای(وام) که دارید خودتون رو مغازه کار کنید
با سلام اتفاقا تمام مشکلاتش از نظر بنده این هست که سرمایه اصلی را یا همان مغازه را خوابانده است.با پول مغازه میتواند یک جایی را رهن یا اجاره کند و میتواند با بقیه اون پول کار کند و بیشتر در بیاورد .ما یه شخصی را میشناسیم که چند دهه پیش میخواست یه سوله میلیاردی اطراف بازار را بخرد و بعد داخلش جنس پخش کند اما به این نتیجه رسید که آن جا اجاره کند و با اصل پولی که داشت بزند تو کاره پخش مواد غذایی الان همین شخص شده جزو میلیاردر ترین افراد تو ایران و چندین سوله هم به غیر از اون الان خریداری کرده و 700 و 800 تا کارمند و گارگر الان داره چون عقلش را به کار انداخت و سرمایه را در گردش انداخت. حالا مطمئن باشید اگر آن سوله را خریداری میکرد هیچ وقت به این جا نمیرسید و همین شخص که الان جزو بزرگترین وارد کننده و پخش کننده مواد غذایی در ایران هست و همین شخص از شاگردی و بعد از یک مغازه اجاره ای شروع به کار کرد حالا به این قدرت رسیده .بعضی از از اوقات باید ریسک های آگاهانه انجام داد تا به موفقیت رسید
اگر کسی خواست پرس و جو کند که این شخص کی هست میتواند به خیابان مولوی-خیابان صاحب جم تشریف ببرد و پرس جو کند متوجه عرض بنده میشود

us12

Registered User
لایک‌ها
410
خوب عزیز
عموت که پول نزول بهت نداده ، اونم شریک بوده ، بهش بگو میخوام تعطیل کنم بیاد هرچی جنس موجود هست نصف نصف ، هر چی هم تا الان سود کردی که دادم ، سرمایه اولیه هم پریده ...

مگر اینکه کلا شراکت نباشه و قرض گرفتی و هر ماه سودش را میدادی ؟

بالا