• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خودآموزی من "زبان فرانسه"

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خودآموزی من "زبان فرانسه"

محمد مسعودیان: خودآموزی من "زبان فرانسه"

يك موضوعي كه تازگي منو به خودش شديدا علاقمند كرده اين زبان ديار فرانس هست
براي همين توي هفته ي پيش يك روز كامل خودم را پاي نت بابت اين مورد سرچ كردم
توي انجمن اپلاي بورد بخش زبان فرانسه ي داغي هست كه صحبتهاي به روزي داخلش صورت ميگيره.
از آنجايي كه توي مسكو يادگيري زبان بسيار گرون درمياد( يك كلاس كه براي يك ماه كه هفته اي ٣ جلسه برگزار ميشه و حدود هفت الي هشت دانش جو هم داخلش هست يه مبلغي حدود ٧٠٠٠ روبل در مياد كه قيمت هر روبل هم داخل بازار آزاد حدود ٦٠ تومانه)
برعكس ايران كه من خودم يك ترم رفتم زبان آلماني سر كلاس استاد تفنگ ساز ( بعدا در مورد اين استاد بسيار عالي براتون مينويسم ) سه ماه هفته اي ٣ روز يك كلاس ٥ نفره كه دو نفرشون من و پسرخاله ام بوديم نفري ٥٠٠٠٠ تومان
الان كه اينجا هستم دارم از اين مورد واقعا غبطه ميخورم كه چرا داخل ايران بيشتر استفاده نكردم.ايران كه بودم يكي از علايق من يادگيري زبان بود.
هميشه به همه ي كساني كه با من بوده اند گفته ام كه يكي از آرزوهام اين بوده و هست كه بتوانم به زبانهاي متعددي صحبت كنم.
براي همين هروقت در جواني پولي پس انداز ميكردم خرج يادگيري زباني ميكردم
يك ترم چيني خواندم توي موسسه حكمت ، يك ترم آلماني توي يك موسسه كه اسمش يادم نمياد.
هر وقت دلم ميگرفت ميرفتم موسسه صدر و آنجا با بچه ها گپ ميزدم اون موقع صدر اساتيد خوب و شيطوني داشت كه اگر رفته باشيد خودتون بيشتر در جريانيد.
در مورد زبان بنا به تجربه ي شخصي خودم كه زبان انگليسي رو سالهاست به صورت حرفه اي دنبال كرده ام و زبان انگليسي و روسي با هم زبان علمي منو تشكيل ميدهند ( زبان روسي را داخل خود روسيه ياد گرفتم و دروس هم اينجا به روسي هست ) اگر قصد مهاجرت يا تحصيل و يافقط دوست داريد زبان خاصي را ياد بگيريد بهتره يك روز را به خودتون فرصت بدهيد بريد توي نت و موسساتي كه اون زبان خاص را ارائه ميدهند را پيدا كنيد و رويوها را در موردش بخونيد. ميتونيد وقتي به آموزشگاه رفتيد از دانشجو هاي همان آموزشگاه نظرشون را بپرسيد ، حتما بپرسيد بهترين استاد به نظر او كيه و ...
شخصا هم بريد به موسسه و محل را ببينيد ، با اساتيدش صحبت كنيد ، كتابها و متدهاش را ببينيد و بعد بهترين آموزشگاه رو انتخاب كنيد و بريد سر كلاس .
يادگيري زبان پروسه اي طولاني مدته و بايد زبان براتون به اصطلاح جا بيوفته پس فكر نكنيد با گرامر ياد گرفتن و لغت و يكي الي دو تا ترم ديگه فول شده ايد بايد بدونيد حالا حالاها كار داريد.
بله داشتم در مورد شروع يادگيري زبان فرانسه به صورت خودآموز تعريف ميكردم.
جريان اين شد كه من اون روز را كلا سرچ كردم و در آخر از كتابها و متدهايي كه بود متد كمپوس را انتخاب كردم
از روي نت كتابها و فايلها ي صوتيش را دانلود كردم و شروع كردم ولي نميشد هيچي فهميد
از صفر نميشه بدون معلم با اين متدها شروع كرد به يادگيري!
باز هم سرچ كردم و به يك معجزه رسيدم و آن معجزه چيزي نبود به جز متد
Fluenz
Fluenz - Learn Spanish, Learn French, Learn Italian, Learn Chinese with Fluenz
اين متد توسط زبان انگليسي ، زبان فرانسه را آهسته و آهسته توضيح ميده اعم از تلفظ ، معني لغات و جملات كاربردي و كلا همه چيز را توضيح ميده
من اين متد را به همه پيشنهاد ميكنم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
لول.. جالبه این همه چرخیدی هنوز نمیدونی معروفترین متد (و تقریبا موثرترین) شیوه اموزش سریع زبان های فرانسه و اسپانیایی مال میشل توماس هستش! البته برای نیتیو ها خیلی بهتر چواب میده ولی رد کل معروفترین متد موجوده چون سابقه 60 ساله داره و مداوم بهبود پیدا کرده! نمونه کاراش:
Thomas participated in a BBC television science documentary, The Language Master, in which he taught French to a group of UK sixth form students in five days, despite their having no previous experience with the language

تجربه هم ثابت کرده ما ایرانیا هیچ متدی بدردمون نمیخوره! همه این متد ها بر اساس دستور زبان های بومی خودشون تعریف شدن! خودت یه جا میگی یادگیریش زمانبره و پروسه مدت داریه بعدش میگی فلان متد معجزه میکنه! شبیه این داروی های لاغری! هیچ معجزه ای وجود نداره! ادم بخواد با هر روشی حتی کتاب های خود اموز 100 من یه غاز هم جواب میگیره (دیر و زودشو کار ندارم) ولی اراده یادگیری اصولی نباشه 200 ترم اموزشگاه و 500 ساعت متد اموزشی مختلف هم ذره کمک نمیکنه!

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
لول.. جالبه این همه چرخیدی هنوز نمیدونی معروفترین متد (و تقریبا موثرترین) شیوه اموزش سریع زبان های فرانسه و اسپانیایی مال میشل توماس هستش! البته برای نیتیو ها خیلی بهتر چواب میده ولی رد کل معروفترین متد موجوده چون سابقه 60 ساله داره و مداوم بهبود پیدا کرده! نمونه کاراش:
Thomas participated in a BBC television science documentary, The Language Master, in which he taught French to a group of UK sixth form students in five days, despite their having no previous experience with the language

تجربه هم ثابت کرده ما ایرانیا هیچ متدی بدردمون نمیخوره! همه این متد ها بر اساس دستور زبان های بومی خودشون تعریف شدن! خودت یه جا میگی یادگیریش زمانبره و پروسه مدت داریه بعدش میگی فلان متد معجزه میکنه! شبیه این داروی های لاغری! هیچ معجزه ای وجود نداره! ادم بخواد با هر روشی حتی کتاب های خود اموز 100 من یه غاز هم جواب میگیره (دیر و زودشو کار ندارم) ولی اراده یادگیری اصولی نباشه 200 ترم اموزشگاه و 500 ساعت متد اموزشی مختلف هم ذره کمک نمیکنه!

سلام؛

French in Action هم از دوره های معروف و موفق یادگیری فرانسه است. دنبال کردن قسمت های سریال و کتاب ها جالب و لذت بخشه.
ببین وحید برو تو خودت این سیستم را دان کن و شروع کن به کار کردن باهاش!من کل این سیستم ها را چک کردم
Campus
Connexion
Taxi
Reflets
Café Crème
سیستم میشل توماس رو خیلی وقت پیش باهاش کار کرده ام اما نقص های زیادی داره!
نه گرامر میفهمی نه کلا با نوشتن سروکله میزنی و کلا یک سیستم صوتی هست!
سیستمهای پیمسلر و لینگافن هم شبیه همین کار کرده اند!
و فقط بر مبنای صوت و گفتگو و جملات آشنا به زبان انگلیسی آموزش میدهند!(مخصوصا میشل)
روزتا استون هم که کلا گرامر و تلفظ را بیخیال شده !
تل می مور را هم تست کردم و برام خیلی گنگ بود و اصلا نفهمیدم چطور باید ازش درست استفاده کرد!
این سیستم که من معرفی کردم مثل یک استاد واقعی همه چیز را توضیح میده و واقعا همه چیز را!
بهتره یک تستیش بکنی!
french in action هم سیستم خوبیه اما خیلی قدیمی شده !
باز هم تکرار میکنم این سیستم که معرفی کردم میتونه به معنای واقعی یک معجزه باشه (فقط باید انگلیسیت خوب باشه)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

از دید سال عرضه شاید قدیمی باشه، اما هم چنان دوره ای قوی و فرسوده نشده است. به هر حال اگر در پی متدهای 2012 هستید، شاید با این دوره زیاد راحت نباشید.

-

در ضمن، به احتمال زباد موسسه ی غیرانتفاعی Alliance Française در مسکو هم شعبه ای داشته باشد. یکی از راه های موثر یادگیری فرانسه رفتن به این موسسه است.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
از دید سال عرضه شاید قدیمی باشه، اما هم چنان دوره ای قوی و فرسوده نشده است. به هر حال اگر در پی متدهای 2012 هستید، شاید با این دوره زیاد راحت نباشید.

-

در ضمن، به احتمال زباد موسسه ی غیرانتفاعی Alliance Française در مسکو هم شعبه ای داشته باشد. یکی از راه های موثر یادگیری فرانسه رفتن به این موسسه است.
عزیز مشغله اینقدر زیاد هست که کلاسی نمیتونم برم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببین وحید برو تو خودت این سیستم را دان کن و شروع کن به کار کردن باهاش!من کل این سیستم ها را چک کردم
Campus
Connexion
Taxi
Reflets
Café Crème
سیستم میشل توماس رو خیلی وقت پیش باهاش کار کرده ام اما نقص های زیادی داره!
نه گرامر میفهمی نه کلا با نوشتن سروکله میزنی و کلا یک سیستم صوتی هست!
سیستمهای پیمسلر و لینگافن هم شبیه همین کار کرده اند!
و فقط بر مبنای صوت و گفتگو و جملات آشنا به زبان انگلیسی آموزش میدهند!(مخصوصا میشل)
روزتا استون هم که کلا گرامر و تلفظ را بیخیال شده !
تل می مور را هم تست کردم و برام خیلی گنگ بود و اصلا نفهمیدم چطور باید ازش درست استفاده کرد!
این سیستم که من معرفی کردم مثل یک استاد واقعی همه چیز را توضیح میده و واقعا همه چیز را!
بهتره یک تستیش بکنی!
باز هم تکرار میکنم این سیستم که معرفی کردم میتونه به معنای واقعی یک معجزه باشه (فقط باید انگلیسیت خوب باشه)

ادم با ادم فرق داره! معمولا بجز ایران سایر کشور ها طرف اول لیسنینگش قوی میشه بعدش گرامر رو بر اساس جو یادمیگیره (مثه بچه کوچیکی که فرسی بلده ولی دستور زبان نمیدونه) راه اصولی یاد گیری یه زبون خارجی همینه! تو داری روش های اکادمیک رو معرفی میکنی که بدرد کسی میخوره که میخواد بعدا بره گرامر یا زبان رو اکادمیک درس بده! من دارم روشی رو معرفی میکنم طرف بفهمه فرانسوی زبون ها چی میگن و بتونه ارتباط برقرار کنه! زمین تا اسمون باهم فرق دارن!

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
من نمیدونم این دوره هایی که شما میگید چی هستن و چقدر تاثیر دارن. من پیمسلر انگلیسی به فرانسه رو گوش کردم که همون نصرت میشه. در حد معمولی میفهمم و صحبت میکنم. شاید خیلی پیشرفته نباشه ولی اگه یه فرانسوی زبان چیزی رو بگه که متوجه نشم حداقلش اینه که میتونم ازش بخوام جمله اش رو ساده تر بگه تا بفهمم

بالا