istanbultor
Registered User
خوراک ملوک (صدف دراز)
گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زايدههاى آن را جدا مىکنند. بعد آن را در يک ليوان نمک و زردچوبه و پياز خرده شده مى جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبى در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف ها را با پياز در آن ريخته و همه را با هم در روغن تفت مى دهند تا کاملاً سرخ شود. مقدارى ادويه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه مى کنند.
این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم با تور قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.
گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زايدههاى آن را جدا مىکنند. بعد آن را در يک ليوان نمک و زردچوبه و پياز خرده شده مى جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبى در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف ها را با پياز در آن ريخته و همه را با هم در روغن تفت مى دهند تا کاملاً سرخ شود. مقدارى ادويه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه مى کنند.
این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم با تور قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.