خوردن و طبخ غذا در ظروف مسی

شروع موضوع توسط الهه.آتش ‏19 می 2014 در انجمن پزشکی و سلامت

  1. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
    سامولیکم عمولی ها:D
    یکی از اقوامون چند وقت پیش یه ست وسایل مسی خرید
    میگفت طبخ و خوردن غذا در ظروف مسی خیلی خوبه بره بدن آیا درسته حرف ایشون؟
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. sina878

    sina878 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    370
    تشکر شده:
    25
    بلی درسته عب وییی جان:D! یون مس مفید برای بدنه و با پخت غذا و حل شدن و ایجاد یون مس در اصل شما مس فعال و قابل جذب تولید کردی بسیار ارزان! حالا چرا جمع شد ظرف مس؟ به خاطر عدم نظافت و ایجاد اکسید مس که سبزه و بسیار خطر ناک و سرطان زاست جاش چی اومد؟ بدترش تفلون! بدتر ترش ظروف روی که سمی هستن! خواص مس که ایجاد شادابی و جذب بهتر غذا و... هستش
     
  4. hamidk

    hamidk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2004
    نوشته ها:
    1,075
    تشکر شده:
    135
    محل سکونت:
    تهران
    ما متوجه نشدیم ارتباط یون آلومینیوم با ظروف مسی چیست؟؟؟؟
    اما در خصوص ظروف مسی داستان کمی پیچیده تر است. بسیاری از پزشکان و محققان استفاده از آنها را به جز موارد خاصی مشکوک یا خطرناک می دانند.
    وبسایت سلامت لیواسترانگ به قلم جکی کارمیشل و مارتین هاگز می نویسد که استفاده از ظروف مسی می تواند خظرناک باشد و برای کمبود مس بدن بایستی از مواد غذایی یا داروهای مناسب استفاده کرد. همچنین سایت ابوت در نوشته ای از لری وست استفاده از ظروف مسی را به علت مسمومیت غذایی نامناسب توصیف کرده.
    استاد دانشکده علوم، تحقیقات و صنایع غذایی دانشگاه تهران می گوید: پخت غذا در ظروف مسی ارزش غذا را کاهش می‌دهد. به دلیل اینکه مس با ماده غذایی تداخل ایجاد می‌کند و ارزش غذایی را از بین می‌رود.

    احمد خدادادی، فوق‌تخصص بیماری‌های گوارشی و کبدی می‌گوید: عمده‌ترین علت بروز بیماری‌های گوارشی و کبدی، استفاده از ظروف مسی هنگام پختن غذا یا داغ کردن شیر یا انتقال شیر در این نوع ظروف است.
    اما باید توجه داشت که این ظروف باعث اضافه ‌شدن مس در غذای روزانه افراد می‌شود و مس اضافی در کبد ذخیره و باعث از کار افتادن کبد و در نهایت مرگ شخص می‌شود و مس با غذاهای اسیدی واکنش می‌دهد. اگر ظروف مسی با لایه‌ای از یک فلز دیگر همچون قلع یا فولاد ضد زنگ یا نیکل پوشانده شود از ورود مس به غذا جلوگیری شده و از عوارض افزایش غلظت مس در خون (تهوع، استفراغ و اسهال) کاسته خواهد شد.

    منابع:
    http://www.gomaneh.com/881/ظروف-و-دستبندهای-مسی-چه-تاثیری-دارند؟/

    http://www.livestrong.com/article/430746

    http://environment.about.com/od/healthenvironment/a/safecookware.htm

    http://www.pezeshkan.org/?p=15463

    http://www.mellatonline.net/index.php/health/67-news/24792-1391-06-16-08-27-42

    این دست مطالب اکثرا منسوب به آقایی به نام روازاده هستند که به نظر می رسد سواد علمی چندانی ندارند. خبرگزاری الف در مطلبی به قلم دکتر افشین احمدپور می نویسد:

    ادعای تهیه ی مارگارین(کره گیاهی) از فاضلاب! ادعای مضر بودن چای به دلیل عدم هجوم الاغ ها به مزارع آن!! نقل احادیث جعلی درباره ی خواص نمک برای افزایش فروش نمک دریا!! دادن نسبت های کذب به قرآن و امامان و پیامبران برای ترغیب مردم به خرید روغن کنجد!! ادعای درمان زردی نوزادی با حجامت پشت گوش! ادعای سرطان زا بودن نمک یُد دار و فلوراید موجود در خمیردندان! ادعای انگلیسی بودن قند و شکر!! ادعای صهیونیستی بودن طب مدرن!! ادعای توطئه ی صهیونیستی برای از بین بردن مسلمانان با استفاده از مسموم کردن غذاها و میوه جات!! ادعای وجود آدمیان ۳۲۰ ساله در زمان صفویه! ادعای تأمین نیاز مس بدن از طریق پخت و پز در ظروف مسی! ادعای عدم وجود کم خونی در گذشته به دلیل استفاده از نعل آهن و کفگیر چدن در غذا!! ادعای عدم وجود پادشاهی به نام کوروش! ادّعای تأکید خدا بر استفاده از گندم سبوس دار در سوره ی مبارکه ی جمعه! و ...
     
    siakhan از این نوشته تشکر کرده است.
  5. Dark.Knight

    Dark.Knight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2011
    نوشته ها:
    1,247
    تشکر شده:
    730
    محل سکونت:
    گلستان
    آره مس میره تو بدنت.
     
  6. sina878

    sina878 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    370
    تشکر شده:
    25
    آقا خوب بخون بعد نقد کن! ظروف آلمینیومی جدا گفتم! مس جدا. عزیز داخل چی میخوای غذا بپزی؟ یا رویه یا آلمینیومه یا تفلون یا ظروف سرامیکی ظروف آلمینیومی با سیلیس پایین که برای پرس کاری مناسبه و در ظروف رویی از قلع استفاده میشه که بهش آلیاژ میگن حالا فک کنم ربطشو متوجه شدین. مواد تشکیل دهنده تفلون میشه بگی چیه؟ اگه بدونی تو گوزه شیر میخوری باور کن! شما وقتی قاشق غذا واسه پخت و پز رو که بیس آهن حاوی کروم و نیکل هست به اصطلاح زنگ نزن میگنو بزنید تو غذا کروم آزاد میشه و میره تو غذای شما ما داریم در حد ppm صحبت میکنیم برای همین قاشق بعد مدت طولانی سیاه میشه اینم خطرناکه از چوب هم که نمیتونی استفاده کنی برای پخت و پز مواد آلی تجزیه میشه و هزار تا مشگل دیگه. سیلیس موجود در ظرف پیرکس هم که تکلیفشون معلومه تو بدن و واکنشش با خون و استخوان مثل روی و قلع خب مهندس منتظر جواب شما هستم بگو فیض ببریم چه کنیم؟ :D راستی روا زاده که دیوونس!:confused:
     
    Last edited: ‏20 می 2014
    siakhan از این نوشته تشکر کرده است.
  7. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
  8. Try

    Try Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    455
    محل سکونت:
    گلستان
    چه فایده وقتی دختریای امروزی غذا بلد نیستند درست کنند :(
     
    الهه.آتش از این نوشته تشکر کرده است.
  9. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
    چی بلدن دخترای امروز؟فقط پول گرفتن از شوهر لباس خریدن طلا خریدن ماتیک خریدن خریدن خریدن خریدن......
     
    Try از این نوشته تشکر کرده است.
  10. Try

    Try Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    455
    محل سکونت:
    گلستان
    علاقه وافری به خرید دارن اللخصوص رژ لب :(
    ماهی چقدر پول رژ لب باید بدیم:confused:
     
  11. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
    مگه مجبوری یه زن محجبه و خوب بگیر تا خیالت راحت باشه
     
    Obaydok, faridcboy و ahijoon از این نوشته تشکر کرده اند.
  12. Borat

    Borat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    تهران
    اگه توی مس می خورین به نظر من ظرف مسی قرمز رنگ بخورین ! o_O نه اونایی که با قلع سفیدش کردن و خوشگل شده .:general112:.. البته توی ظرف سنگی هم خیلی خوبه ! :general307: مثل دیزی هایی که تو ظرف سنگی هست و اگه روی آتش طبیعی پخته بشه غذا که نور علی نوره دیگه ... غذا دودی می شه و ... :general707::general703:
     
  13. m558

    m558 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2012
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    369
    من از ریس بهداشت شهرمان پرسیدم گفتند اینا همش حرفه بهترین ظرف برای پخت پز ظرف استیل هست(استیل درجه 1) توی فیلم های خارجی هم دقت کنید به آشپزخانه رستوران ها توی ظروف استیل پخت پز میکنند

    واینم بگم که داخل ظرف مسی را که سفید کاری میکنند(در اصطلاح نمیدونم چی میگن) اون سفید کار میاد از سرب به جای اون ماده استفاده میکنه که اونم سرطان زا است
     
  14. Try

    Try Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    455
    محل سکونت:
    گلستان
    ازدواج :(
    با کدوووم پووول باووو :D
    حداقل 50 میخواد برای شهرستانی ها حداقل
    یخچال شده 5 تومن :general306:
     
  15. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
    یخچال فریز چند روز پیش قیمت کردم مراک خوب 1800 بود کجا 5 تومن شده؟
     
  16. Try

    Try Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    455
    محل سکونت:
    گلستان
    از این پلاستیکی ها رو میگی؟:D
     
  17. الهه.آتش

    الهه.آتش Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    3,971
    تشکر شده:
    1,558
    محل سکونت:
    C:\Program Files\karaj.exe
    نه باوووووووو مار ک خوبی بود 2 سال هم ضمانت داشت
     
  18. LambOfChips

    LambOfChips Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2013
    نوشته ها:
    1,462
    تشکر شده:
    1,774
    محل سکونت:
    IslamicSh1tPublic
    رو ظروف Xavi امتحان کن خوب
     
    Tidus و الهه.آتش از این نوشته تشکر کرده اند.
  19. pooria-ir

    pooria-ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2011
    نوشته ها:
    6,632
    تشکر شده:
    2,422
    محل سکونت:
    Tehran
    اتفاقا برا منم سواله كه چه نوع ظروفي براي طبخ و سرخ كردن مناسب تره،؟
    من كه به شخصه وقتي تخم مرغ رو توي ظرف روحي درست ميكنم،مزش خيلي بهتر از موقعيه كه تو تفلون درست ميكنم
    خيلي خيلي بهتر


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    miim از این نوشته تشکر کرده است.
  20. farzad.sadeshi4

    farzad.sadeshi4 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2014
    نوشته ها:
    956
    تشکر شده:
    466
    ظروف آلومینیومی چطور ؟
     
  21. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,082
    محل سکونت:
    Tehran
    کاری به مس و این چیزا ندارم ولی چن روز پیش رفته بودم توی یه فروشگاه لوازم خانگی، یخچالایی که یخساز و این صوبتا داشتن همه بین 4.5 تا 5 میلیون بودن
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی