• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خورشت خلال کرمانشاه

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
26
آموزش آشپزی ایرانی

طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاه



khoresht-khalal-badam.jpg




مواد لازم برای آموزش آشپزی ایرانی خورشت خلال کرمانشاه

    • گوشت قرمز 300 گرم
    • زرشک 1 پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    • گلاب 5 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 1/2 پیمانه
    • خلال بادام درشت 250 گرم
    • چوب دارچین 2 تکه کوچک
    • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
    • لیمو عمانی 2 عدد

استان کرمانشاه غذا های محلی خوشمزه و معروف فراوانی دارد که محبوب تمام ایرانی هاست. از جمله ی این غذاها آش ترخینه ودنده کباب است ولی خورش خلال بادام کرمانشاه لطف دیگری دارد و یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای این استان است. همچنین این غذا را در هر فصلی از سال به راحتی می توان درست کرد. آموزش آشپزی خورشت خلال بادام که از گوشت، زرشک، دارچین و گلاب تهیه می شود عطر و طعم فوق العاده ای دارد. خورش خلال با روغن حیوانی کرمانشاهی غذایی بی نظیر است اما اگر امکان تهیه روغن حیوانی را ندارید از کره یا روغن هم میتوان استفاده کرد. در این مطلب قصد داریم خورش خلال بادام مجلسی را به شما هنرمندان عزیز آموزش دهیم.

آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی


مرحله اول:

پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.



browningmeat.jpg




مرحله دوم:

پس از تغییر رنگ گوشت مقداری زرد چوبه اضافه کنید و تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید و سپس شش پیمانه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزد.




onionmeat.jpg




مرحله سوم آموزش آشپزی ایرانی:

خلال بادام را خوب بشویید و حدود یک ساعت در آب گرم خیس کنید تا نرم شود. سپس پنج دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس کنید تا خوشرنگ شود. (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و پانزده دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد.)





badam.jpg




مرحله چهارم:

وقتی آب خورش کم شد؛ خلال بادام، زرشک، زعفران، چوب دارچین، گلاب، لیمو عمانی و نمک را باهم به خورش اضافه نمایید. (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد.)

در این مرحله از آموزش آشپزی حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورشت را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد. پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را تست کنید، سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج، سبزی خوردن، انواع نوشیدنی ها و ماست سرو نمایید.





نکته ها:
– برای تهیه خورش خلال بادام بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.

– گوشت ها را کوچک و ریز خرد کنید، لازم است که از خورشت قیمه کمی کوچکتر باشند.

– اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

– دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.

– لیمو عمانی ها را از وسط برش دهید و هسته ی آن را خارج نمایید. همچنین نباید بیشتر از نیم ساعت در قابلمه باشد، زیرا غذا را تلخ میکند.

– در این غذا میتوان از زرشک سیاه یا زرشک قرمز استفاده کرد و تفاوتی ندارند.

– بجای گلاب میتوانید از گل محمدی استفاده کنید. هر دو برای خورش خلال مناسب می باشند.

– در هنگام پخت گوشت به آن نمک نزنید زیرا مانع پختن گوشت خواهد شد.

– برای تزیین می توان از خلال پسته و خلال بادام خام استفاده نمود.

منابع:

118فایل


irancook

jabehhttps://irancook.ir
 
بالا