• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...خیلی دوست دارم بدونم...

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اینقدر دوست داشتم پلیس فتا تو انجمن های وبمستری بزرگ مثل پرشین تولز یه نماینده داشت که به سوالات وبمسترا جواب میداد خیلی عالی میشد خیلی دوست دارم بدونم پلیس فتا مملکت ما که گیر میده به چهار تا وبمستر بدبخت بیچاره بابت سایت موزیک و خبرخوان و بنر و پاپ آپ و دانلود فیلم خارجی چرا جلوی این انجمن های سک.... مثل شه...نی را نمیگیره خیلی سواله واسم؟؟؟

الان چند سال از پروژه نابود کردن سایتهای ایکس پرشیا و آویزو.... توسط بچه های **** و پلیس فتا میگذره که خودتونم در جریانید چرا دیگه خبری نشد و همچین پروژه هایی را نداشتیم ؟؟؟

پارسال فتا که رفته بودم از ماموره پرسیدم بابت این قضیه گفتش که اینا مدیرای اصلیشون همه خارج کشورن مثل انجمن لوت... یا انجمن شهوا... یا انجمن شهو....نا... .ولی حالا سوال مدیرای اصلیشون خارج کشورن کاربرای فعالشون که داخل ایرانن هر سایتی وقتی کاربرای فعالش نابود بشن و جلوی فعالیتشون گرفته بشه خود به خود سایته هم درش بسته میشه

لا اقل سایت موزیک و پاپ آپ و بنر و دانلود فیلم زبان اصلی که دوستان فتا بهش گیر میدن گند نمیزنه به بنیان یه خانواده ولی این خدا نشناس های انجمن سک... ایرانی دارن نابود میکنن خانواده و جوونای ایرانی را صبحی رفته بودم یه انجمن مشاوره یه مطلب دیدم اعصابم خورد شد

این متنشه :
==================================
سلام خسته نباشین لطفا کمکم کنین
من دختری هستم 26 ساله که از سن 6سالگی مورد آزار اذیت جنسی از طرف برادرم قرار گرفتم و همیشه با تهدید از خانوادم و پدر مادرم پنهان کردم و در سن 20 سالگی بکارت بودنم رو توسط برادرم از دس دادم و 4ساله با یه پسر دوستم که خیلی همدیگرو دوس داریم و چنبار خاستن بیان خواستگاری اجازه ندادم چون شرط دوس پسرم حتما داشتن برگه سلامت هستش واقعا نمیدونم چیکار کنم بشدت فشار عصبی بم وارد میشه حالت روانی بم دس میده حتی فکر خودکشی سرم میزنه توروخدا راهنماییم کنین که چیکار کنم.
===================================

چه سایتایی باعث اینکارا شدن که برادر به خواهرش تعرض کنه ؟؟؟ سایتهای موزیک و پاپ آپ و بنر یا انجمن های سک.... ایرانی؟؟؟؟بهتر نیست نابودی چنین سایتهای جز اولین اهداف بچه های **** و اطلاعات و فتا باشه تا گیر دادن به چهار تا وبمستر

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
فرمایش شما کاملا صحیح هست.ولی بدی فضای مجازی این هست که خیلی راحت میشه رد گم کرد و در 99 درصد مواقع تنها کاری که ازشون ساخته هست فیلتر کردنه چون یا تواناییش رو ندارن رد طرف رو بگیرن یا چون خیلی سخته فقط فیلتر میکنن.

به همین خاطر میان پرونده هایی که دستگیری طرف خیلی سادس رو انجام میدن و صبحشون رو ظهر میکنن و بعد هم اداره تعطیل و خدافظ.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مطلبی که شاهد مثال حرفتون آوردین از سن شش سالگی یک دختر بیست و شش ساله شروع شده یعنی از بیست سال پیش که میشه 1995 ، سال های اولیه ی فعالیت همه گیر وب.
مطلبی که شما به عنوان مثال یکی از دستاوردهای سایت های خاص آوردین اصولاً قبل از به وجود اومدن اون سایت ها اتفاق افتاده. پس دست آورد اون سایت ها نیست.

البته اعتیاد به س.ک.س هست که پدیده بسیار وحشتناک و خانمان سوزه که بسیاری هم درگیرشند. نه فقط در ایران و یکی از باعثین اصلی رواج این پدیده هم همین سایت ها و محصولات و رسانه های آنلاین مربوطه هستند که باید براشون فکری بشه.
پیروز باشید

persiankids

Registered User
لایک‌ها
30
این مشکلی که گفتی ناشی از فقر فرهنگیه .
یکی ممکنه ازدواج کنه .
یکی ممکنه صبغه کنه .
یکی ممکنه خود ارضایی کنه .
یکیم ممکنه خیلی قوی باشه هیچکاری نکنه .
یک حیوونم پیدا میشه اینکارای بالا رو نمیکنه میاد اینکاری که شما گفتی رو میکنه .
باید علت رو پیدا کرد والا تو خارج این سایت های پورنم بازه ولی اینکارا رو نمیکنن چون انسان هسدن .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یکی ممکنه ازدواج کنه .
یکی ممکنه صبغه کنه .
باید علت رو پیدا کرد والا تو خارج این سایت های پورنم بازه ولی اینکارا رو نمیکنن چون انسان هسدن .
شما مطمئنی تو خارج اینکارارو نمیکنن؟ :general210:
آمار همین آمریکا رو ببینی ، خشتک بدرندی و به بیابان سر گذاشتندی.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مطلبی که شاهد مثال حرفتون آوردین از سن شش سالگی یک دختر بیست و شش ساله شروع شده یعنی از بیست سال پیش که میشه 1995 ، سال های اولیه ی فعالیت همه گیر وب.
مطلبی که شما به عنوان مثال یکی از دستاوردهای سایت های خاص آوردین اصولاً قبل از به وجود اومدن اون سایت ها اتفاق افتاده. پس دست آورد اون سایت ها نیست.
کلا خارج از این ، این داستان ها اکثرش یه مشت چرت و پرتای یه سری پر*یود مغزه که تو دنیای واقعی هیچ .. نشدن اومدن نت جلب توجه کنن.
یه سری داستاناشون رو حتما دیدی ، اینقد تابلو چرت و پرت میگن که آدم میمونه اینا میمونن یا آدم:general710:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
@sam127 تو چرا تو لیست ایگنور منی؟ :D

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
فرمایش شما کاملا صحیح هست.ولی بدی فضای مجازی این هست که خیلی راحت میشه رد گم کرد و در 99 درصد مواقع تنها کاری که ازشون ساخته هست فیلتر کردنه چون یا تواناییش رو ندارن رد طرف رو بگیرن یا چون خیلی سخته فقط فیلتر میکنن.

به همین خاطر میان پرونده هایی که دستگیری طرف خیلی سادس رو انجام میدن و صبحشون رو ظهر میکنن و بعد هم اداره تعطیل و خدافظ.
من حرفو قبول ندارم چون به پلیس مملکتم که میاد ریگی را از تو آسمون دستگیر میکنه اعتماد دارم پس دستگیر کردن یه عده جو گیر که فکر میکنن کار شاخی انجام میدن که تو این سایتها هستن کاری نباید داشته باشه براشون

sam127

Registered User
لایک‌ها
376

البته اعتیاد به س.ک.س هست که پدیده بسیار وحشتناک و خانمان سوزه که بسیاری هم درگیرشند. نه فقط در ایران و یکی از باعثین اصلی رواج این پدیده هم همین سایت ها و محصولات و رسانه های آنلاین مربوطه هستند که باید براشون فکری بشه.
پیروز باشید
دقیقا منظور منم همینه من کاری ندارم خارج کشور چجوریه ولی به این کار دارم چرا داخل کشور من اینطوریه چرا باید اینطور سایتهایی آزادانه فعالیت کنن و فقط یه فیلتر روشون باشه که الان فیلتر بازیه

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اگه فیلترینگ یه صفحه مخصوص برای گذارش های مردمی +‌ فیلتر سریع سایت قرار بده خیلی از این مشکلات حل میشه.
میدونم که صفحه ای برای گذارشات فیلتر وجود داره اما برای پOرN و سایت هایی که در این زمینه تبلیغات میکنن یه صفحه جداگانه با رسیدگی سریع (زیر 24 ساعت) میتونه خیلی بهتر باشه.
حتی نیاز به نیروی انسانی هم نداره میتونن با نرم افزار و یه سری کلمات کلیدی اینجور سایت ها رو شناسایی و فیلتر کنن. (تو چند ساعت میشه نرم افزارش رو نوشت)
کلان فیلترینگ تو مملکت ما یه چیز بیخودیه چون همینقدر که فیلتر میکنن 10 برابرش فیلتر شکنای مختلف وجود داره

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
یکی ممکنه ازدواج کنه .
یکی ممکنه صبغه کنه .

یکی از علل فقر فرهنگی همین سایتها هستند

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
کلا خارج از این ، این داستان ها اکثرش یه مشت چرت و پرتای یه سری پر*یود مغزه که تو دنیای واقعی هیچ .. نشدن اومدن نت جلب توجه کنن.
یه سری داستاناشون رو حتما دیدی ، اینقد تابلو چرت و پرت میگن که آدم میمونه اینا میمونن یا آدم:general710:
ببین من و تو میدونیم این داستانه چرت ولی اون پسر 14.15 ساله نمیدونه فکر میکنه واقعیته

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
من حرفو قبول ندارم چون به پلیس مملکتم که میاد ریگی را از تو آسمون دستگیر میکنه اعتماد دارم پس دستگیر کردن یه عده جو گیر که فکر میکنن کار شاخی انجام میدن که تو این سایتها هستن کاری نباید داشته باشه براشون
مثالی که شما فرمودید مربوط به فضای مجازی نیست!
بحث فضای مجازی کلا جداست.توش خیلی راحت میشه رد گم کرد
وگرنه این همه سایت فروش فیلترشکن و انجمن س...سی تا حالا باقی نمونده بود.

persiankids

Registered User
لایک‌ها
30
یکی از علل فقر فرهنگی همین سایتها هستند
با این نظرت مخالفم .
نیاز جنسی یه نیاز نفسانیه و باید ارضا بشه تا اروم شه به یه شکل ولی تو ایران چون مثله کشورای کناری خانه عفاف نداره
یه جور خیلی بد بعضی از افراد خودشونو خالی میکنن .

persiankids

Registered User
لایک‌ها
30
شما مطمئنی تو خارج اینکارارو نمیکنن؟ :general210:
آمار همین آمریکا رو ببینی ، خشتک بدرندی و به بیابان سر گذاشتندی.
تو خارج یه عرفی داره و ازدواج سفید و همجسگرایان هسدن ولی اقلیت هسدن .
اینکارای غیر اخلاقی خلاف عرف جامعه هسد .

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
با این نظرت مخالفم .
نیاز جنسی یه نیاز نفسانیه و باید ارضا بشه تا اروم شه به یه شکل ولی تو ایران چون مثله کشورای کناری خانه عفاف نداره
یه جور خیلی بد بعضی از افراد خودشونو خالی میکنن .
کاملا حرفتون درسته نیاز جنسی باید به موقع و از راه درستش ارضا بشه ولی آیا این سایت ها کمکی به این موضوع میکنن؟
یا باعث تخریب فرهنگ و اشاعه فحشا میشن؟
ریشه مشکل این هست که بین سن بلوغ و زمان ازدواج فاصله بسیار زیادی افتاده و از طرف دیگه محیط هم بسیار آلوده هست و آتش به دامن این قضیه میزنه.
حالا باید ببینیم چرا فاصله بین بلوغ و ازدواج اینقدر زیاد شده؟
چون به عنوان اصلی کسب درآمد وب مستر ها مربوط نیست من دیگه گسترشش نمیدم. ولی هر کس برای خودش به سوال بالا فکر کنه لطفا.

persiankids

Registered User
لایک‌ها
30
کاملا حرفتون درسته نیاز جنسی باید به موقع و از راه درستش ارضا بشه ولی آیا این سایت ها کمکی به این موضوع میکنن؟
یا باعث تخریب فرهنگ و اشاعه فحشا میشن؟
ریشه مشکل این هست که بین سن بلوغ و زمان ازدواج فاصله بسیار زیادی افتاده و از طرف دیگه محیط هم بسیار آلوده هست و آتش به دامن این قضیه میزنه.
حالا باید ببینیم چرا فاصله بین بلوغ و ازدواج اینقدر زیاد شده؟
چون به عنوان اصلی کسب درآمد وب مستر ها مربوط نیست من دیگه گسترشش نمیدم. ولی هر کس برای خودش به سوال بالا فکر کنه لطفا.
دیگه اون بستگی داره به کاربران این سایت ها ممکنه استفاده خوب کنن و روش های جدیدی رو فرا بگیرن .
الان درصد علت زیادی از طلاق ها تو جامعه ما بخاطر همین نیاز جنسیه .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دقیقا منظور منم همینه من کاری ندارم خارج کشور چجوریه ولی به این کار دارم چرا داخل کشور من اینطوریه چرا باید اینطور سایتهایی آزادانه فعالیت کنن و فقط یه فیلتر روشون باشه که الان فیلتر بازیه
جمله اول حرفت جمله ارزشمندیه ! "دقیقا منظور منم همینه من کاری ندارم خارج کشور چجوریه ولی به این کار دارم چرا داخل کشور من اینطوریه"
خوبه که شما هدف رو میبینید و مشکل رو رفع میکنید تا در مسیر هدف باقی بمونید.

در مورد تاپیک هم ،
نباید از این سایت ها استفاده کرد. و بیش از این هم کاری نمیشه کرد. فقط باید استفاده رو کنار گذاشت ... چون فکر نمیکنم جلوگیری از این سایت ها در دنیا ممکن باشه.
حالا شما هر چقدر هم انتقاد کنید. در حقیقت ما باید توی ایران از نهاد های حکومتی خواهش و تمنا کنیم که کمتر به کار اینترنت کار داشته باشن ، نه بیشتر! :)

بالا