آژانس هواپیماییexchanging

خیلی فوریه نوشتن یه کلاس توی ویژوال استدیو به زبان سی پلاس پلاس

شروع موضوع توسط nasim_karimi ‏30 مارس 2010 در انجمن خانواده C++ , C

  1. nasim_karimi

    nasim_karimi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2010
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من بدجوری گیر کردم
    تو رو خدا یه نفر کمک کنه
    بهم
    دارم دیوونه میشم

    صورت تمرین یه
    pdf
    هستش که توی فایل
    rar
    تکمیل شده
    خدایی هر کس میتونه واسم بنویسه

    این آدرس میل منه
    [email protected]
    یه دنیا ممنون

    جوجه مهندس زشت:thumbsdow:thumbsdow
     

    فایل های ضمیمه:

  2. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
    اگر منظورتون اینه که برنامتون در ++C آماده هست و حالا می خواهید در visual studio ازش استفاده کنید به صورت زیر عمل کنید:;)

    پس از اجرای visual studio به مسیر File---->New--->Project بروید.
    با توجه به پروژتون از زیر بخش های ++C یکی رو انتخاب کنید.
    برای برنامتون یک نام بذارید و بعد برنامه رو به همون زبان ++C بنویسید.
    وقتی هم برنامه تموم شد F7 رو بزنید تا compile اش کنه.
     
  3. nasim_karimi

    nasim_karimi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2010
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    منظورم این بود که یه نفر لطف کنه واسم بنویسه
     
  4. gigawarn

    gigawarn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2009
    نوشته ها:
    780
    تشکر شده:
    24
    محل سکونت:
    █▄█ TEHR00N █▄█
    اگه یه پروژه برای دانشگاه هست که می خوای فقط سمبل کنی یه حرفیه
    ولی اگه برای کارته و داری کار می کنی که بیخیال چون اول دردسراس از همین الان بیخیال شو

    ویژوال دردسر زیاد داره کلا کاره ستمیه
     
  5. nasim_karimi

    nasim_karimi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2010
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    man majburam
    are vase daneshgahe

    masale margo zendegie
    inja kasi nist be man komak koneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
     
  6. NdR

    NdR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2004
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    0
    تمرین 3 مثال خوبی برای این درسه: "چگونه یک کلاس بد طراحی کنیم".
    تمرینهای مزخرف...
     
  7. appbannerkhuniresbanner