• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی مهم: لطفا بگید چطوری میتونم این دیتا بیس را در سایتم بزارم: مهم

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یک خواهشی دارم
در همین دیجال پوینت یک تاپیکی بود که داشت یک دیتا بیس را میفروخت
حالا من میخواهم بدونم چطری میتونم این دیتا بیس را در سایتم بزارم چون که این اصلا اسکریپت نداره
و فقط دیتا بیس است حالا پس این دیتا بیس خالی را آیا میشود در صفحات وب گذاشت اگر میشود لطفا بگید چطوری و کارش چگونه است
این هم لینکش: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=232251

این هم نمونه از دیتا بیس:
CREATE TABLE `mobilephones` ( `id` bigint(20) NOT NULL auto_increment, `brandname` varchar(255) character set utf8 collate utf8 NOT NULL default '', `model` text character set utf8 collate utf8 NOT NULL, `networkgsm` text character set utf8 collate utf8, `dimension` text character set utf8 collate utf8, `weight` text character set utf8 collate utf8, `displaycolortype` text character set utf8 collate utf8, `displaysize` text character set utf8 collate utf8, `displaycolors` text character set utf8 collate utf8, `batterytype` text character set utf8 collate utf8, `batterycapacity` text character set utf8 collate utf8, `talktime` text character set utf8 collate utf8, `standbytime` text character set utf8 collate utf8, `antenna` text character set utf8 collate utf8, `os` text character set utf8 collate utf8, `osversion` text character set utf8 collate utf8, `gps` text character set utf8 collate utf8, `cameraresolution` text character set utf8 collate utf8, `cameravideocapture` text character set utf8 collate utf8, `cameraflash` text character set utf8 collate utf8, `camerafeatures` text character set utf8 collate utf8, `video` text character set utf8 collate utf8, `videocalling` text character set utf8 collate utf8, `data` text character set utf8 collate utf8, `internetbrowsing` text character set utf8 collate utf8, `usb` text character set utf8 collate utf8, `infrared` text character set utf8 collate utf8, `bluetooth` text character set utf8 collate utf8, `wirelesslan` text character set utf8 collate utf8, `computersyn` text character set utf8 collate utf8, `memory` text character set utf8 collate utf8, `memoryexpansion` text character set utf8 collate utf8, `mms` text character set utf8 collate utf8, `email` text character set utf8 collate utf8, `mp3player` text character set utf8 collate utf8, `radio` text character set utf8 collate utf8, `polyphonicrings` text character set utf8 collate utf8, `vibrationalert` text character set utf8 collate utf8, `alarm` text character set utf8 collate utf8, `calendar` text character set utf8 collate utf8, `calculator` text character set utf8 collate utf8, `phonebookfeatures` text character set utf8 collate utf8, `multiplenumberspercontact` text character set utf8 collate utf8, `multiplelanguage` text character set utf8 collate utf8, `phoneprofiles` text character set utf8 collate utf8, `games` text character set utf8 collate utf8, `java` text character set utf8 collate utf8, `voicedialing` text character set utf8 collate utf8, `voicecommands` text character set utf8 collate utf8, `voicerecording` text character set utf8 collate utf8, `speakerphone` text character set utf8 collate utf8, PRIMARY KEY (`id`)) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=1468 ;

فقط مییخواهم بدونم که چطوری مبشود در صفحات وب ازش استفاده کرد
با تشکر

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
یک خواهشی دارم
در همین دیجال پوینت یک تاپیکی بود که داشت یک دیتا بیس را میفروخت
حالا من میخواهم بدونم چطری میتونم این دیتا بیس را در سایتم بزارم چون که این اصلا اسکریپت نداره
و فقط دیتا بیس است حالا پس این دیتا بیس خالی را آیا میشود در صفحات وب گذاشت اگر میشود لطفا بگید چطوری و کارش چگونه است
این هم لینکش: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=232251

این هم نمونه از دیتا بیس:

فقط مییخواهم بدونم که چطوری مبشود در صفحات وب ازش استفاده کرد
با تشکر
خوب اون داره databse رو میفروشه که به قول خودش 1500 رکورد داره از قدیم تا الان ..
باید بخری ازش، Database خالی به چه دردت میخوره ؟

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
نه من میخواهم بدونم که میشه برای سایت هم ازش استفاده کرد
مثلا میخواهم یک سایتی در مورد اطلاعات موبایل درست کنم خوب ؟ بعد میتونم از همین دیتا بیس استفاده کنم
آخه اسکریپت نداره پس چطوری میتونتم برای ایجاد یک سایت ازش استفاده کنم ؟
ممنون میشم اگر توضیح بدی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
نه من میخواهم بدونم که میشه برای سایت هم ازش استفاده کرد
مثلا میخواهم یک سایتی در مورد اطلاعات موبایل درست کنم خوب ؟ بعد میتونم از همین دیتا بیس استفاده کنم
آخه اسکریپت نداره پس چطوری میتونتم برای ایجاد یک سایت ازش استفاده کنم ؟
ممنون میشم اگر توضیح بدی
اون دستوری که موجوده یه sql command هست برای ساخت database و table مربوطه با توجه به ساختاری که اون شخص انتخاب کرده.

شما این دستور رو به عنوان query به sql server بدید براتون فقط table رو میسازه و کاری به سایت و اینها نداره..

شما باید خودت از اطلاعات پر بکنیش بعدش نشونش بدی

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
پس یعنی آسون نیست و زمان میبره ؟
من فکر کردم میشه باهاش سایت درست کرد که اصلاعات کامل هم درش باشه
آخه آدم اگر میخواد یه چنین سایتی درست که ماها یا سالی زمان میبره
اگر یک اسکریپت هم داشت که بشود سایت را درست کرد خیلی خوب میشود
حالا اگر راه دیگری هم کسی داره بگه ممنن میشم
باز هم ممنون

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
یه بچه خوب بیاد راهنمائی کنه
43.gif

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون خیلی خوب راهنمائی کردید
22.gif
22.gif
22.gif

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
از phpmyadmin هاستت میتونی import کنی دیتابیس رو . اگه نتونستی باید بدی مدیر هاستینگ برات ریستور کنه

بالا