آوانگارد
Registered User
طی سالهای سیاهی و تباهی اوایل دهه 70، زمانی که نوجوان بودم "دائی جان ناپلئون" به قلم ایرج پزشک زاد کتابی بود که ساعت ها من رو در عالم خیال فرو می برد، در حالیکه هم سن و سالهایم به بازی های کودکانه مشغول بودند. بارها این کتاب را خوانده ام و شاید بتوانم بگویم که کتاب دائی جان ناپلئون (و همچنین "بامداد خمار") به مصابه فتح بابی بود برای ورود من به دنیای مطالعه و کتابخوانی.
یک بار دیگه میخوام این کتاب رو بخونم، اصلا نمیدانم که نسخه دیجیتال متن باز آن در دسترس است یا خیر و اگر هست کدام نسخه است و اینکه سانسور شده است یا چاپ قدیم. به هرحال چاپ قدیم را مطالعه میکنم و هر روز بخشی رو در این تاپیک درج میکنم تا در پایان نسخه ای متن باز و کامل از چاپ اصلی این کتاب در اختیار جامعه فرهنگی باشه.
یک بار دیگه میخوام این کتاب رو بخونم، اصلا نمیدانم که نسخه دیجیتال متن باز آن در دسترس است یا خیر و اگر هست کدام نسخه است و اینکه سانسور شده است یا چاپ قدیم. به هرحال چاپ قدیم را مطالعه میکنم و هر روز بخشی رو در این تاپیک درج میکنم تا در پایان نسخه ای متن باز و کامل از چاپ اصلی این کتاب در اختیار جامعه فرهنگی باشه.