هري پاتر يه زماني خوب بود.اگر اشتباه نكنم من 5 سال پيش خوندمش.ولي الان ديگه خز شده.دلتورا هم خوندمش.خيلي باحاله ولي هيجان نداره.به نقل از aurora :منم خوندم!!
جزو كتابهاي مورد علاقه ي منه!! دلتورا و هري پاتر هم هيمنطور!!
فيلم نامه کتاب اولش نوشته شده با اسم سيرک عجيب.به نقل از $aeed :كي كتابهاي دارن شان رو خونده؟(سرزمين اشباح)
نوشته شده و فيلمش هم در اومده.بازيش هم دراومده.ولي فيلميش الان پرده اي تو ايران.بايد صبر كنيم تا دي وي ديش بياد ايران.به نقل از kami :فيلم نامه کتاب اولش نوشته شده با اسم سيرک عجيب.
نويسنده فيلم نامه: برايان هلگلند.
آقا خداوکيلي منبعتو ميشه به ما معرفي کني؟ آخه خيلي بي نظيره. فيلمي که هنوز در مرحله پيش توليده. و فقط و فقط نويسنده فيلم نامه اش معلومه و قراره در سال 2006 ( حدودا 9 ماه ديگه ) اکران بشه رو نسخه رو پرده ايشو داره. خداوکيلي بي نظيره.به نقل از bache_rapper :نوشته شده و فيلمش هم در اومده.بازيش هم دراومده.ولي فيلميش الان پرده اي تو ايران.بايد صبر كنيم تا دي وي ديش بياد ايران.
من خودم رفتم تو سايت رسميش.نميدونم اكران شده يا نه.ولي دمه خونمون خوده مرده جلو روم فيلمو گذاشت.ولي خيلي كيفيتش بد بود.به نقل از kami :آقا خداوکيلي منبعتو ميشه به ما معرفي کني؟ آخه خيلي بي نظيره. فيلمي که هنوز در مرحله پيش توليده. و فقط و فقط نويسنده فيلم نامه اش معلومه و قراره در سال 2006 ( حدودا 9 ماه ديگه ) اکران بشه رو نسخه رو پرده ايشو داره. خداوکيلي بي نظيره.
عزيزم اينجا رو ببيني بد نيست:http://www.imdb.com/title/tt0450405/
من ميگم هنوز کليد زده نشده :يعني کارگزداني انتخاب نشده. بازيگري انتخاب نشده. کلا هيچ کدوم از عوامل انتخاب نشدند. ساده تر بگم فيلمي ساخته نشده. واضحتر بگم قراره بهار سال ميلادي آينده( نه ماه ديگه) کار ساختش شروع بشه.به نقل از bache_rapper :من خودم رفتم تو سايت رسميش.نميدونم اكران شده يا نه.ولي دمه خونمون خوده مرده جلو روم فيلمو گذاشت.ولي خيلي كيفيتش بد بود.
خواهش بحثي نيست اصلا. ولي اسم اون فيلمه هم بچه هاي بدشانس نيست. اينه:به نقل از bache_rapper :آقا ببخشيد.من امروزا حواس پرتي دارم.چون تو وبلاگم در مورده بچه هاي بدشانس نوشتم يه لحظه فكر كردم داريم در مورده فيلم بچه هاي بدشانس صحبت ميكنيم( Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events).در هر صورت ببخشيد.آره در مورده دارن شان هم من چيزي در مورده فيلمش نميدونم.آقا من خيلي خجالت دارم ميكشم.ببخشيد خيلي حواس پرت شدم.در هر صورت اين فيلمه Play Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events اكران شده![]()
آره من كتابهاي اونو خوندم.لموني انيكت اسم نويسندشه.بچه هاي بدشانس اسم مجموعشه.حادثه ي ناگوار هم اسم كتابه اولشه.به نقل از kami :خواهش بحثي نيست اصلا. ولي اسم اون فيلمه هم بچه هاي بدشانس نيست. اينه:
لموني اسنيکت: مجموعه اي از ماجراهاي ناگوار.
بازم با عرض معذرت. لموني نوبسنده کتاب نيست. راوي داستانه.به نقل از bache_rapper :آره من كتابهاي اونو خوندم.لموني انيكت اسم نويسندشه.بچه هاي بدشانس اسم مجموعشه.حادثه ي ناگوار هم اسم كتابه اولشه.
مثل اينکه بد توضيح دادم.به نقل از bache_rapper :من خوندم نوشته بود اين داستان ها رو بيان ميكنم.ولي باورم نشد.يعني لموني نويسنده نيست و اين داستانها واقعيته؟
به نقل از kami :مثل اينکه بد توضيح دادم.
نويسنده کتاب اسمش دانيل هندلر مي باشد! براي روايت داستانش از شيوه داناي کل استفاده کرده که اسم اين راوي رو گذاشته: لموني اسنيکت. در حقيقت لموني هم يکي از شخصيت هاي داستانه.