• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داشتم تابع پوسته رو ویرایش میکردم که ...

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان یه کد اشتباه وارد کردم توی تابع پوسته که کلهم سایت اینجوری شد

خوب البته طبیعیه بعد از سی پنل میشه درست کرد ولی الان سی پنل یه ارور عجیب میده :

cPanel License Activation

This server is currently not licensed. Please contact the server administrator. Other services available on this server such as web services are likely functioning normally. (Cannot read license file)

Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.

مشکل از کجاست ؟ یعنی کار من باعث شده ؟ :blink: آخه وردپرس چیکار به سی پنل داره ؟ بعد اونوقت ربطی به کار من نداره یعنی خاک تو سر من کنن با این شانس خوبم که دقیقا حالا اینجوری شده :wacko: خاک

ufont

لایک‌ها
4,086
یسوال دیگه پشتیبانی الان تعطیله راهی نیس درستش کرد یا باید تا فردا صبر کنم توی رتبه و ... تاثیر نداره ؟ الان بهترین کار چیه ؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
وردپرس به سی پانل هیچ ربطی نداره . لایسنس خود سی پانل تمام شده و تمدید نکردید یا نکردند . فکر نکنم تاثیری داشته باشه . با یکی دو سه چهار پنج شش هفت هشت روز کسی نمرده . بهترین کار اینه که فعلا بیخیال بشی .

ufont

لایک‌ها
4,086
شانسو داری

الان میتونم سر فوشو بکشم به هاستینگ ؟حق با منه ؟ فردا بیان حل میشه یا کار داره ؟

بالا