BRADER SHIAN
Registered User
شخصيت كتاب انيميشن يا فيلمو سريال!شخصيتهاي واقعي نبايد سياسي باشند!

شخصيت كتاب انيميشن يا فيلمو سريال!شخصيتهاي واقعي نبايد سياسي باشند!
سلام چه سوال جالبي برادر شما هميشه دست رو چيزاي جالب ميزارين
من كه هنوز Death note رو نديدم اما با توضيحات كه داده شده.
اول اسم خودمو مي نويسم (اگه بشه) بعد كه جواب داد كاسبي را ميندازم بدو بدو مرگ راحت :lol::lol:
تازه ميشه يكسري قبرم تو بهشت زهرا پيش خريد كرد و با كليه مخلفاتش انجام داد.:blink::blink:
ديدم دست رو چيز با نمكي گذاشتين نتونستم نظر ندم
موفق باشي.
من که با اسم چند تا از استادهای نامرد دانشگاه شروع میکنمکاش میشد اسم کسی رو مینوشتی و در گزشته میمرد ( مثلا اسم این نیوتون بیکار رو که هر چی میکشیم از دست اونه ) دلیل مرگ : بجای سیب تو سرش یه آجر افتاد
![]()
آقا این رو درستش کن :
حق با كيراست يا
زشته به خدا . . .
من که با اسم چند تا از استادهای نامرد دانشگاه شروع میکنمکاش میشد اسم کسی رو مینوشتی و در گزشته میمرد ( مثلا اسم این نیوتون بیکار رو که هر چی میکشیم از دست اونه ) دلیل مرگ : بجای سیب تو سرش یه آجر افتاد
![]()
.... ( مثلا اسم این نیوتون بیکار رو که هر چی میکشیم از دست اونه ) دلیل مرگ : بجای سیب تو سرش یه آجر افتاد![]()
برادر اين چه حرفيه ميزني . بزن تو سر اديسون. مكانيك كه ماهه. منظورم مكانيك كلاسيك نيوتني هستا، نري تو مكانيك كوانتمي :blink:.
بابا اديسون مارو بيچاره كرد برق اختراع كرد بعد كلي فرمول ريخته شد كه سرازش نمي شه درورد.
البته من الان از سر امتحان برق اومدم ، خداييش خوب دادم بالاي 17 انتظار دارم![]()
اگه من داشتم اسم بعضی از این بچه های فروم رو می دادم که جواب PM رو دیر می دن یا اصلا نمی دن!
چندتا دبیر عربی هم بنویسیم توش بد نیست.
بچه مثبت !
در ضمن اگه اديسون نبود برق هم نبود پس ما انيميشن نداشتيم!نفر دوم ليست به جرم تلاش برا انهدام دنياي انيميشنه و متعاقب اون ترور ملكه انيميشنها
AliMH
![]()
چی شد !!.. چی شد ؟؟؟ ... من اینجا نمایندگی فیزیکی ها هستما ... مدافع حقوق همه ی شخصیت های ناز فیزیک .. ... البته اگه آلمانی باشن بیشتر هواشون رو دارم ...![]()
برادر شيان خوب هندلي انيميشن ميديديمقبلا چطور بود:blink: از اون عكساي متحرك ميديديم.
نيوتن مرد شريفي بوده با ايشون كاري نداشته باشيد
خواشان جان من تو دبيرستان چهارتا ده فزيك گرفتم اين به عنوان مدرك جرم نيتون خائن كافي نيست!![]()
خواشان جان من تو دبيرستان چهارتا ده فزيك گرفتم اين به عنوان مدرك جرم نيتون خائن كافي نيست!![]()
معمولا كساني كه جنايت هاي عظيم رو انجام مي دن خودشون توانايي كشتن يه پشه رو هم ندارن!![]()
نوشته اي از BRADER SHIAN
معمولا كساني كه جنايت هاي عظيم رو انجام مي دن خودشون توانايي كشتن يه پشه رو هم ندارن!![]()
متعاقب اون ترور ملكه انيميشنها