• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داغ کنید استراتژی درامد میلیونی در سایت paidverts

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
پست یکی از انجمن ها گرفتم
دوستان عزیزی که با بهترین و معتبرترین سایت کلیکی یعنی paidverts اشنا هستند حتما میدونن راز رسیدن به درامد میلیونی از این سایت افزایش BAP هست. میخوام روشی رو به شما معرفی کنم که میتونید با بازی کردن (صد در صد برد) به صورت کاملا قانونی حدود 50000 باپ روزانه و حتی بیشتر کسب کنید. اگر در این سایت عالی عضو نیستید فرصت را از دست ندید و عضو بشید :) :
ثبت نام

در این فایل ویدئویی برای شما توضیح داده شده که چطور بازی سکه را انجام بدید.
دانلود از پیکو فایل

مشاهده از کانال در آپارات

این ترفند منه.
به شکل دو طرف سکه توجه کنید میتونین دقیقا لحظه ای که میخواد سکه ایست کنه روی دکمه print screen صفح کلید کلیک و از حالت سکه عکس بگیرین.
کارآمده ولی دقت زیادی میخواد.

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خودت امتحانش کردی؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
بازی سکه روش انتخاب یک گزینه پشت سرهم خوب جواب میده.
اگه این روش ه که من کلی بپ گرفتم در چند روز . ولی سیستمشون طوری طراحی شده که تا یه جایی اجازه سود گرفتن میده. و یه جایی همه امتیازاتت رو ازت میگیره.
من امتیازم الان ۰ هست
حالم رو گرفت

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
بازی سکه روش انتخاب یک گزینه پشت سرهم خوب جواب میده.
اگه این روش ه که من کلی بپ گرفتم در چند روز . ولی سیستمشون طوری طراحی شده که تا یه جایی اجازه سود گرفتن میده. و یه جایی همه امتیازاتت رو ازت میگیره.
من امتیازم الان ۰ هست
حالم رو گرفت
این سکشون خیلی تابلو ه میشه راحت با یه روشایی همیشه برنده شد ولی چون دور زدنه فک کنم حرامه. :general408:

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
این سکشون خیلی تابلو ه میشه راحت با یه روشایی همیشه برنده شد ولی چون دور زدنه فک کنم حرامه. :general408:
:D:D:D:p:p:p
حرام؟؟؟؟؟
بیخیال دوست من
حرام اونه که چندین سال به خاطر افکار و هدفهای پوچ دولتمردانمون بدترین وضعیت اقتصادی و روانی رو تحمل کردیم. اون هم چندین سال.

حرام اونه که بریزی تو خیابون هموطنهای خودت رو به اسم های الکی متهم کنی و کتکشون بزنی. و بندازیشون زندان. چون عقایدشون فرق میکنه.

حرام اونه که بهترین دانشگاهها و امتیازها و امکانات فقط برای آقازاده ها باشه و بقیه تحریم و تحریم و بدبخت و بیچاره و تو سری خور و .. باشند. چون نه دولتی هستند.نه خانواده شهید. بقیه باید بمیرند .
حرام اونه که بیایی در نماز جمعه و تلویزیون با حرفهای روانشناسی مغز مردم رو بشوری و آماده کنی برای مقاصد قدرت طلبانه و پوچ خودت.
حرام اونه که چندین سال از عقاید و ایمان و دین و مذهب مردم برای کنترل کردنشون اونطور که خودت دلت میخواد حکومت کنی استفاده کنی. ..... و خیلی چیزای دیگه..

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
حرام؟؟؟؟؟
بیخیال دوست من
حرام اونه که چندین سال به خاطر افکار و هدفهای پوچ دولتمردانمون بدترین وضعیت اقتصادی و روانی رو تحمل کردیم. اون هم چندین سال.

حرام اونه که بریزی تو خیابون هموطنهای خودت رو به اسم های الکی متهم کنی و کتکشون بزنی. و بندازیشون زندان. چون عقایدشون فرق میکنه.

حرام اونه که بهترین دانشگاهها و امتیازها و امکانات فقط برای آقازاده ها باشه و بقیه تحریم و تحریم و بدبخت و بیچاره و تو سری خور و .. باشند. چون نه دولتی هستند.نه خانواده شهید. بقیه باید بمیرند .
حرام اونه که بیایی در نماز جمعه و تلویزیون با حرفهای روانشناسی مغز مردم رو بشوری و آماده کنی برای مقاصد قدرت طلبانه و پوچ خودت.
حرام اونه که چندین سال از عقاید و ایمان و دین و مذهب مردم برای کنترل کردنشون اونطور که خودت دلت میخواد حکومت کنی استفاده کنی. ..... و خیلی چیزای دیگه..
افکارت خطرناکه از این لحاظ که به خودت و اطرافیانت میتونه آسیب بزنه
حالا چراش طولانیه فرصت توضیح نیست جوینده یابندست

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
افکارت خطرناکه از این لحاظ که به خودت و اطرافیانت میتونه آسیب بزنه
حالا چراش طولانیه فرصت توضیح نیست جوینده یابندست
اسیب دیده خدایی هستم.
شما سرت رو توی برف کن و از زندگیت لذت ببر،
چرا و یابنده و و... برای خودت نگهدار بعدا به دردت میخوره

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
حرام؟؟؟؟؟
بیخیال دوست من

میگم بد هم نیستا میگن اون دنیا هر چقدر که این دنیا ازت گرفته باشن به همون اندازه ثواب طرف میاد به تو فک کن الان چقد از من و تو و مردم کلاه برداری هزار میلیاردی کردن؟ :general509:
مستقیم میریم بهشت :D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ازین روش استفاده نکنین که امتیازتون صفر میشه!!! البته روشی هم نیس! همون که هربار باختی مبلغ شرط رو دوبرابر کنی و بازی کنی...فقط این اومده و چون مبلغ برد 197% هه و نه 200% اون خوردش رو هم حساب کرده و گفته اگه باختید 53 بزارید و نه 50...
من چندوقت پیش همینجوری رفتم جلو...امتیازم 50000 بود که اخرش 10..12 بار پشت سر هم باختم و امتیازم صفر شد!
فقط اگه امتیاز میلیونی دارین اونوقت دیگه خیلی ریسکش کم میشه...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
توی این بازی، آخرش طمع و پشیمونی کار دست آدم میده
دو حالت توی این بازی هست: یا شما میبری یا میبازی
اگه ببری که طمع میکنی بیشتر ببری و به بازی ادامه میدی
اگه ببازی هم با خودت میگی من باید این باخت رو جبران کنم و به بازی ادامه میدی
در هرحال به بازی ادامه میدی و این همونجایی هست که هرچی داشتی با چندین باخت سنگین همش از دست میره

برای کسی که BAP بالا داره برای سرگرمی خوبه، اونم با یه استراتژی که یه حدضرر داشته باشه که مثلا اگه یه مقدار مشخص سود یا ضرر کرد بازی رو ببنده

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
اگه امتیاز میلیاردی هم داشته باشید ریسکش اصلا کم نمیشه. چرا؟ چون بازی طوری طراحی شده که بعد از مقداری جلو رفتن حتما توی هر سعی شما را بازنده کنه تا پولتون صفر بشه وگرنه مگر ممکنه توی شرطی که احتمالش ۵۰ درصد هست ۵ یا ۶بار بز بیاد؟احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه
شما خودتون یه سکه را از صبح تا شب پرتاب کنید ببینید چند بار اتفاق میوفته که ۵بار یا ۶با پشت سر هم یک طرف سکه بیاد ؟یا ۶ بار به ترتیب و پشت سر هم ۳بار شیر و ۳بار خط بیاد؟؟؟؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اگه امتیاز میلیاردی هم داشته باشید ریسکش اصلا کم نمیشه. چرا؟ چون بازی طوری طراحی شده که بعد از مقداری جلو رفتن حتما توی هر سعی شما را بازنده کنه تا پولتون صفر بشه وگرنه مگر ممکنه توی شرطی که احتمالش ۵۰ درصد هست ۵ یا ۶بار بز بیاد؟احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه
شما خودتون یه سکه را از صبح تا شب پرتاب کنید ببینید چند بار اتفاق میوفته که ۵بار یا ۶با پشت سر هم یک طرف سکه بیاد ؟یا ۶ بار به ترتیب و پشت سر هم ۳بار شیر و ۳بار خط بیاد؟؟؟؟
یه روی سکه صورت و یه روش هم عکس یه خونه هستش از شکلش میشه فهمید کدومشونه چون موقعی که برای بعد بار اول سکه رو میزنی شکلش رو خیلی ریز میتونی ببینی.

بالا