حاجاقا رو دامنه ir. قیمت پایه بالای 50 تومن حساب نکنسلام
دامنه فوق که تا سال 2011 هم اعتبار دارد، به قیمت پایه 250.000 تومان به فورش میرسد.
آخه 4 سال هم اعتبار داره.
من خودم اینجوری حساب کردم که دامنه دات آر، اگر 1 ساله باشه 50 تومن من هم کردمش 250 چون 5 ساله ثبتش کرده بودم.
اینجا بخش خرید و فروش دومین و هدف این تاپیک به فروش رسیدن دامنه است، نه کلاس و ...صاحب دامین ه دلش میخواد .. شما خریداری بسم الله .. چرا تو سر مال میزنید یکی شاید خواست برای کلاسش نیم میلیون هزینه کنه چرا که نه لول
دلیل قیمت پایه هم که حاجاقا فرمودند :happy:آخه 4 سال هم اعتبار داره.
من خودم اینجوری حساب کردم که دامنه دات آر، اگر 1 ساله باشه 50 تومن من هم کردمش 250 چون 5 ساله ثبتش کرده بودم.
کجا 10 تومن میگیره؟ من تا 11 و خورده ای تومن دیدممدت اعتبار دامین اصلا چیزه مهمی نیست چون یک دامین یکساله رو با 10،000 تومان میشه 5 سال تمدید کرد.![]()
کجا 10 تومن میگیره؟ من تا 11 و خورده ای تومن دیدم![]()
سلام
دامنه فوق که تا سال 2011 هم اعتبار دارد، به قیمت پایه 250.000 تومان به فورش میرسد.
یه چیز می گیها. آخه دامین دات آی آر چه به درد خارجی جماعت می خوره؟سلام
خب این دامنه رو توی سایت های حراجی دومین بزار برا فروش مثل سدو و امثال اون که توی اینترنت زیادن! از اونجایی که اسمش نسبتا خوبه زیاد به پسوندش اهمیت داده نمیشه. چون من به شخصه این موضوع رو توی سدو دیدم.
چرا به پسوندش توجه داده نميشه؟!سلام
خب این دامنه رو توی سایت های حراجی دومین بزار برا فروش مثل سدو و امثال اون که توی اینترنت زیادن! از اونجایی که اسمش نسبتا خوبه زیاد به پسوندش اهمیت داده نمیشه. چون من به شخصه این موضوع رو توی سدو دیدم.
چرا به پسوندش توجه داده نميشه؟!
مهمترين چيز پسونده!!!