سلام.
فروخته شد.
(9 آبان 1386)
فروخته شد.
(9 آبان 1386)
شما می تونی قیمت دلخواهت رو بدی. مثلا می تونی از بیست تومن شروع کنی.قیمت نمیدید؟
شما می تونی قیمت دلخواهت رو بدی. مثلا می تونی از بیست تومن شروع کنی.
اگه باید قیمت پایه بدم، می گم بیست هزار تومان. قیمت پایه.
سلام. دامین OnlyFreeAntivir.us به همراه محتوا و سیستم مدیریت محتواش برای فروش. تبلیغات گوگل هم روشه فعلا. هاست هم چند ماهی هست که گرفتم. کلی هم توش دیتای مفید و به دردبخور هست (آنتی ویروس ها و آنتی اسپای ویرهای صد در صد رایگان) پس با تبلیغات گوگل هم هیچ مشکلی نداره. ضما قالب و همه چیش با هم به فروش می رسه. در واقع کل سایت یکجا به فروش می رسه! با همه چیش. هر قیمتی دوست دارین بدین.
نه راستش. هیچ تظمینی نیست که لینکهاشو بر دارم یا بر ندارم. ضمنا بعید می دونم در ام تی هم پست را پاک کرده باشن. حداقل من که در جریان نبودم.اگه لینک هاش رو از توی سایت هات ور نداری من پایه ام!
شما فقط قیمت رو بده
ممنونم ولی گمان می کنم یکی از مدیران باید زحمت این کار رو بکشند.دوست عزیز به هر حال الان شما قصد فروش وب سایتتون را دارید .پیشنهاد میکنم تاپیکتونو انتقال بدید به بخش خرید و فروش وب سایت.اینجوری بازار هدف مشخص تری هم در پیش رو خواهید داشت.
موفق باشید
ممنونم ولی گمان می کنم یکی از مدیران باید زحمت این کار رو بکشند.
بله. البته بعد درخواست من!بله همین طوره و مدیر گرامی این کارو انجام دادند
بله. البته بعد درخواست من!
من دیگه بیکار نیستم که بشینم پست های شمارو بخونم... درخواست میدید و منتقل میشه..اینجا هم کاربرای خودش را داره و قرار نیست که حالا همین ثانیه یکی بشینه همرو منتقل کنه...
آره خوب. طبیعتا هم همینطوره. من نمیدونم چرا به این دوستمون برخورد!خوب بله !!!
تا جایی که من در جریان هستم قرار بود کسانی که میخواهند تاپیکشون انتقال داده شود میبایست درخواست انتقال خودشون را ارسال کنند.
اتفاقا متوجه این مسئله بودم و خودم هم درخواست رو دادم. مشکلی هم در روند کار ندیدم.مدیر گرامی
دوست عزیزمون منظوره خاصی نداشتند.
و متوجه این مسئله نبودن که خودشون باید دست به کار می شدند و درخواست انتقال را میدادند.به هر حال برا اینکه کلیه تاپیک های مربوطه به این بخش منتقل شوند نیاز به گذشت زمان است و در این مدت هم تاپیک های جدید مربوطه اضافه و فعالیت خواهند داشت.
موفق باشید
اتفاقا متوجه این مسئله بودم و خودم هم درخواست رو دادم. مشکلی هم در روند کار ندیدم.
ولی گیر کار رو نمی دونم چیه هنوز.
آفرین! حالا من نمیدونم چرا این مدیر عزیز ناراحت شده بودن. عجیبش همینجاست.خوب شما که متوجه بودید و درخواست خودتان را دادید .Very Good
بله. کل سایت و دامین و ...بازم این دامین و محتواش رو میفروشی؟![]()