nini-joon
Registered User
- نوشتهها
- 410
- لایکها
- 0
چرا نمره ی خوب میده !!!سر کلاس فعال باش برگت رو هم خوب بنویس!
یعنی اسم آدم یادش می مونه؟!!!:blink:
خیلی سخته آدم سر ریااااااااضی فعال باشه!:blink:
چرا نمره ی خوب میده !!!سر کلاس فعال باش برگت رو هم خوب بنویس!
:grrr::grrr::grrr::grrr:
اگه جرات کرد همچین جوابی بده یک بلائی سرش میارم تا آخر عمر شبا میخواد بخوابه بالشش رو گاز بگیره !!!
بعد هم میرم تربیت معلم اون کسی که از چاه دستشوئی اومده بالا شده رئیس گروه احمقا رو از وسط نصف می کنم !!!!
من نمیدونم اومده یا نه اما تاییدش میکنم شدیدااااااااااااااااا
جونم غیرت!با یه ذرش موافقم ولی با بقیه:wacko:....ناجوانمردانست...:grrr::grrr::grrr::grrr:
اگه جرات کرد همچین جوابی بده یک بلائی سرش میارم تا آخر عمر شبا میخواد بخوابه بالشش رو گاز بگیره !!!
بعد هم میرم تربیت معلم اون کسی که از چاه دستشوئی اومده بالا شده رئیس گروه احمقا رو از وسط نصف می کنم !!!!
سلام
بچه ها کسی میدونه استاد رمضانی گل تو مدارهای الکتریکی 2 کتاب مرجعشون
نظریه اساسی مدارها و شبكه ترجمه جبه دار جلد یک یا جلد دوم
بازم تکرار میکنم مدار الکتریکی 2
خداوند شفای عاجل عنایت کنه انشالله....!!![]()
من اومدم کسی نیست؟
خداوند شفای عاجل عنایت کنه انشالله....!!![]()
نبود؟؟
میخوایم راه بیافتیم ها
کسی جا نمونده؟
اخوی فعلا همینا جواب قطعی رو به من دادن!حاجي اين هايي كه گفتي كم نيستن ؟ چون فكر ميكنم دو سه نفر ديگه از خواهر ها و برادر ها هم گفته بودن ميان مثل برادر dma و اون دوستمون كه معماري بودن فكر كنم اسمشون belgheis بود و همين طور چند نفر ديگه ...
منم بايد از شكوه بيام تا دوازده بيست دقيقه شكوه هستم .. اگه قرارتون صد در صده يه چند مين زودتر استاد بابايي رو بپيچونم بيام اخه دوست ندارم دير برسم .. از ادم هايي كه دير ميان خوشم نمياد ... ضمنا از دوستان هم ميخوام به موقع بيان ... باز ضمنا تر چون كمي تجربه بيشتري دارم از دوستان ميخوام اگه فردا مشكلي پيش اومد يا كار ها زياد هماهنگ نبود به دل نگيرن چون اين جور چيزا مخصوصا دفعه هاي اول طبيعي هست ...
اره بالا میاد!انرول بالا میاد . یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کی گفتم میام ؟:blink:
البته میام
پشت ساختمون 3 دقیقا کجاش میشه؟
من که دانشگاهم اون موقع اتفاقا بیکار هم هستم .میایم یک ربع که مایه ای نداره شاید سعادت داشتیم یکی هم اومد دیدمش !دقيقش رو فقط كسايي كه بيان خصوص بهشون ميگيم ...
من که دانشگاهم اون موقع اتفاقا بیکار هم هستم .میایم یک ربع که مایه ای نداره شاید سعادت داشتیم یکی هم اومد دیدمش !![]()
خب منم منظورم همین بود چرا ننگ چشم هرزی به آدم میزنی ؟؟دوست عزيز و گلم اصلا قصد جسارت ندارم . اما در ميتينگ فردا ، قرار نيست كسي كسيو ببينه .. صرفا ميخواييم با هم دانشگاهيامون اشنا بشيم همون طوري كه با همكلاسي هامون چه دختر و چه پسر فراغ از جنسيت اشنا ميشيم نه بيشتر ... قصد جسارت به هيچ وجه ندارم اما اگه مقصود ديگه اي هست بهتره به احترام جمع به زمان و مكان ديگه اي موكول كنيد ... بازم پوزش منو پذيرا باش ...
حاجي اين هايي كه گفتي كم نيستن ؟ چون فكر ميكنم دو سه نفر ديگه از خواهر ها و برادر ها هم گفته بودن ميان مثل برادر dma و اون دوستمون كه معماري بودن فكر كنم اسمشون belgheis بود و همين طور چند نفر ديگه ...
منم بايد از شكوه بيام تا دوازده بيست دقيقه شكوه هستم .. اگه قرارتون صد در صده يه چند مين زودتر استاد بابايي رو بپيچونم بيام اخه دوست ندارم دير برسم .. از ادم هايي كه دير ميان خوشم نمياد ... ضمنا از دوستان هم ميخوام به موقع بيان ... باز ضمنا تر چون كمي تجربه بيشتري دارم از دوستان ميخوام اگه فردا مشكلي پيش اومد يا كار ها زياد هماهنگ نبود به دل نگيرن چون اين جور چيزا مخصوصا دفعه هاي اول طبيعي هست ...
ای ای ای.....حرفای بو دار میاد!!!کی هست شیطون؟!من که دانشگاهم اون موقع اتفاقا بیکار هم هستم .میایم یک ربع که مایه ای نداره شاید سعادت داشتیم یکی هم اومد دیدمش !![]()