• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود آهنگ بذاريم يا نذاريم

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
من ي بار به خاطر فيلترينگ زحمات يكسالمه به باد رفته واسه همين خيلي وسواس دارم

هنوز آهنگي تو سايت تفريحي جديد م براي دانلود نذاشتم بجز متن آهنگ

ولي سايت هاي رو مي بينم كه لينك دانلود مي ذارن و فيلترينگ بهشون كاري نداره مثلا : علی لهراسبی «بی تو» را عیدی داد/ دانلود کنید | موسیقی ایرانیان

( منظورم آهنگ هاي مجوز دار نيست - همين تك آهنگ هايي كه مياد هست )

به نظرتون بذارم يا نه ؟؟

از ي طرف ترس از فيلتر از ي طرف وسوسه بازديد و ورودي گوگل .....

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
دادا از من میشنوی نذار حتی اگه 1 هزارم درصد هم احتمال فیلتر باشه نذار چون کل زحماتت هدر میره از ما گفتن.اما تیتراژ فیلم ها رو بذاری موردی نداره.با میله خودت

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
به نظرم نزار.. اینا که حالیشون نیس چقدر وقت، انرژی و سرمایه گذاشتی سایتت رو به اینجا برسونی می زنن سایتو به چیز میدن حالا بیا از فیلتر درار! :cool:

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
من ي بار به خاطر فيلترينگ زحمات يكسالمه به باد رفته واسه همين خيلي وسواس دارم

هنوز آهنگي تو سايت تفريحي جديد م براي دانلود نذاشتم بجز متن آهنگ

ولي سايت هاي رو مي بينم كه لينك دانلود مي ذارن و فيلترينگ بهشون كاري نداره مثلا : علی لهراسبی «بی تو» را عیدی داد/ دانلود کنید | موسیقی ایرانیان

( منظورم آهنگ هاي مجوز دار نيست - همين تك آهنگ هايي كه مياد هست )

به نظرتون بذارم يا نه ؟؟

از ي طرف ترس از فيلتر از ي طرف وسوسه بازديد و ورودي گوگل .....
خود من به شخصه نمیزارم چون سایت منم فیلتر کردن ، حتی عکس بازیگر زن نمیزارم اگه خبری هم باشه

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
عکس بازیگرا که دیگه خیلی سایتا می زارن. مثه سیمرغ و بیتوته . فکر نکنم این دیگه مشکلی باشه.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
عکس بازیگرا که دیگه خیلی سایتا می زارن. مثه سیمرغ و بیتوته . فکر نکنم این دیگه مشکلی باشه.

اينو كه من كلا مطمئن هستم

با خودشون تلفني حرف زدم گفتن عكس بازيگران زن با حجاب و بي حجاب ممنوع

آرياپيكس رو زدن فيلتر كردن واسه همين عكس ها

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
اينو كه من كلا مطمئن هستم

با خودشون تلفني حرف زدم گفتن عكس بازيگران زن با حجاب و بي حجاب ممنوع

آرياپيكس رو زدن فيلتر كردن واسه همين عكس ها
یعنی چی؟ یعنی برای سایت های بزرگ حلاله برای ماها حروم؟ یا اونا امپول زدن که می تونن این چیزا ببینن و بزارن تو سایت هاشون ما نمی تونیم؟

alireza940

Registered User
لایک‌ها
58
یعنی چی؟ یعنی برای سایت های بزرگ حلاله برای ماها حروم؟ یا اونا امپول زدن که می تونن این چیزا ببینن و بزارن تو سایت هاشون ما نمی تونیم؟

یعنی همینی که هست!:hmm:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خوب یعنی چی؟
یعنی آهنگی که خودشان بهش مجوز دادن هم فیلتر میشه؟
یا نه به خاطر اینکه بی اجازه منتشر شده و حق و حقوقه خواننده خراب میشه؟
چطوریه الان؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا شانسیه
من عکس بازیگر گذاشته بودم زرتی فیلتر شدم
آهنگ گذاشتم
زدن کل موضوع آهنگ را فیلتر کردن
در صورتی که همون محتوا تو خیلی از سایت ها هست
با رتبه های بالاتر !!!!!!!!!!!!!!

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
اگه توی ساماندهی سایت ثبت شده باشه قبلش اخطاری چیزی می دن یا نه بی خبر سایت فیلتر می کنن؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
میتونی بذاری اما مخفیشون کنی ، یعنی فقط تو سرچ گوگل بیاد ، نه تو صفحه اصلی باشه ، نه تو آرشیو نه تو فید سایتت .
اگه از وردپرس استفاده میکنی یه پلاگین داشت فکر میکنم اسمش این باشه : wp hide post یا wp post hide
اینجوری ریسک کارت خیلی میاد پایین ، مگر اینکه یکی ریپورتت کنه .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
احتمالا اون کسی که آهنگ رو خوانده مثل لهراسبی میره میگه اقا به غیر از این سایت و اون سایت هر سایتی که آهنگ منو گذاشت اجازه نداره
بزنید شیلترش کنید!؟
اینطور نیست و در قبالش هم اون دوتا سایت بهش پول میدن
چون در اینصورت بازدید کننده های اون دوتا سایت هم چندین برابر میشن
:questionm

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
من مستند و سریال ایرانی و بازی میذارم تا حالا بهم اخطار هم ندادن. قبلا فیلم ایرانی و آهنگ میذاشتم اما همه رو حذف کردم. فکر کنم اگر سایت ثبت شده باشه قبلش اخطار میدن

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
فیلترینگ هم اشنا بازی مثلا سایت زیرنویس منو سه بار هیتلر کردن از این ور ساب اپ و ساب مووی رو کاری ندارن

سریال کره ای هم مای کره 8 بار هیتلر شده اما چندتا فروم مثل جنرال و چند تا دیگه کاری بهشون ندارن

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
خیلی بده که ادم یک سایتی را با جون و دل بالا بیاره و بعد به خاطر یک اهنگ یا فیلم مجاز که خود وزارت فرهنگ بهش مجوز داره بیان و شیلتر کنند تازه اونم تو کشوری که اصلا قانون کپی رایت هم رعایت نمیشه ولی اگر تو هدر سایت یک عکس از ************* باشه یا یک از شخص های تراز اول کشور هر چی بذاری شیلتر نمی کنند.اخه این چطور کشوریه؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725

من واسه سايت قبلي م 11 تا اخطار گرفتم سر همين آهنگ ها و عكس هاي كه سايت هاي ديگه مي ذاشتن

خوب یعنی چی؟
یعنی آهنگی که خودشان بهش مجوز دادن هم فیلتر میشه؟
یا نه به خاطر اینکه بی اجازه منتشر شده و حق و حقوقه خواننده خراب میشه؟
چطوریه الان؟

اون بحث ش جداست

مثلا محسن يگانه مياد آلبوم ميده بيرون كه شما واسه رعايت خق كپي رايت نبايد لينك دانلود رو بذاري تو سايت تا من بازديد كننده مجبور بشم برم سوپرماركت سر كوچه آلبوم اورجينال شو بخرم ( در اين موضوع كه حرفي نيست )

ولي ي وقتايي همين محسن يگانه مياد ي آهنگ واسه دل خودش مي خونه و پخش مي كنه تو نت (مثلا همين آهنگ يه هفته مونده به عيد محسن يگانه ) اينو شما لينك دانلود شو بذاري بهت گير ميدن چون با آهنگ مشكل دارند

اگه توی ساماندهی سایت ثبت شده باشه قبلش اخطاری چیزی می دن یا نه بی خبر سایت فیلتر می کنن؟

واسه سايت قبلي من 11 اخطار اومد كه به همه شون عمل كردم ولي واسه 12 مي بدون اخطار فيلتر كردند

میتونی بذاری اما مخفیشون کنی ، یعنی فقط تو سرچ گوگل بیاد ، نه تو صفحه اصلی باشه ، نه تو آرشیو نه تو فید سایتت .
اگه از وردپرس استفاده میکنی یه پلاگین داشت فکر میکنم اسمش این باشه : wp hide post یا wp post hide
اینجوری ریسک کارت خیلی میاد پایین ، مگر اینکه یکی ریپورتت کنه .

باز هم پيدات مي كنند داداش

احتمالا اون کسی که آهنگ رو خوانده مثل لهراسبی میره میگه اقا به غیر از این سایت و اون سایت هر سایتی که آهنگ منو گذاشت اجازه نداره
بزنید شیلترش کنید!؟
اینطور نیست و در قبالش هم اون دوتا سایت بهش پول میدن
چون در اینصورت بازدید کننده های اون دوتا سایت هم چندین برابر میشن
questionmark.gif

اين حرفت شوخي بود ؟؟؟ مگه نه ؟؟

من مستند و سریال ایرانی و بازی میذارم تا حالا بهم اخطار هم ندادن. قبلا فیلم ایرانی و آهنگ میذاشتم اما همه رو حذف کردم. فکر کنم اگر سایت ثبت شده باشه قبلش اخطار میدن

فيلم هاي ايراني هم كه حق كپي رايت دارند گذاشتن شون خلافه

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
خیلی بده که ادم یک سایتی را با جون و دل بالا بیاره و بعد به خاطر یک اهنگ یا فیلم مجاز که خود وزارت فرهنگ بهش مجوز داره بیان و شیلتر کنند تازه اونم تو کشوری که اصلا قانون کپی رایت هم رعایت نمیشه ولی اگر تو هدر سایت یک عکس از ************* باشه یا یک از شخص های تراز اول کشور هر چی بذاری شیلتر نمی کنند.اخه این چطور کشوریه؟

منو كه يادته :D

با هم معامله كرديم پاپ آپ مو 2 ماه بذاري و روز سوم برداشتي

ي نصيحت از من به عنوان داداش : تو معامله هات هميشه مردونه رفتار كن حتي اگه به نفعت نباشه

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
منو كه يادته :Dبا هم معامله كرديم پاپ آپ مو 2 ماه بذاري و روز سوم برداشتي ي نصيحت از من به عنوان داداش : تو معامله هات هميشه مردونه رفتار كن حتي اگه به نفعت نباشه
داداش شرمنده.چون قیمت پاپ اپ2ماهش را پرسیدم میسد90هزار تومان در حالی که لینک باکس25تومان بود.

بالا