برگزیده های پرشین تولز

دانلود استاندارد ترین دوره اموزش اموزش اندروید

mihanlearn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
72
لایک‌ها
9
سن
34


دانلود آموزش برنامه نویسی آندروید به زبان ساده | Android Programming Training

مجموعه آموزشی که بزودی منتشر می شود شامل 5 فصل اموزشی می باشد و به جرات می توان گفت که از کامل ترین مجموعه های آموزشی آندروید می باشد که بطور دقیق مباحث را از جاوا به آندروید و از مقدماتی ترین سطح تا حرفه ای شدن به شما آموزش می دهیم.

جهت مشاهده اطلاعات کامل فصل اول این مجموعه آموزشی به ادامه مطلب مراجعه کنید.


اهمیت این فصل: فصل اول در واقع یک پیشنیازی است برای برنامه نویسی اندروید و مخاطبین اصلی این فصل کسانی هستند که هیچ تجربه ی کد نویسی ندارند و سعی شده که مباحث با ساده ترین زبان بیان شود.

ما این تضمین را به شما میدهیم که در پایان این دوره بتوانید به راحتی با پروژه های بزرگ کار کنید و کسب درآمد کنید. این دوره بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا است و نرم افزاری که در این دوره مورد استفاده قرار میگیرد ایکلیپس است. دلیل اینکه با این نرم افزار شروع به کار کردیم این است که این نرم افزار نسبت به اندروید استودیو ظاهر ساده تری دارد و اگر شما کار با این نرم افزار را به خوبی یاد بگیرید برای استفاده از نرم افزار اندروید استودیو هیچ مشکلی ندارید و به راحتی میتوانید از این نرم افزار استفاده کنید. این دوره یکی از قوی ترین و استاندارد ترین دوره هایی است که تا به حال تدریس شده و سعی شده که پیچیده ترین و حرفه ای ترین مباحث به زبان خیلی ساده بیان شود. ما در ابتدای این دوره کد نویسی های زیادی را در دستور کار نداریم و اول سعی شده که زمینه ی آشنایی شما با مباحث مختلف فراهم گردد و در ادامه کار به صورت قدم به قدم کد نویسی های بیشتری را در دستور کار قرار میدهیم به نحوی که کسانی که حتی یک خط کد نویسی نکرده اند با مشکلی مواجه نمی شوند و در اواسط دوره متوجه می شوند که کدهای بسیاری را فرا گرفته اند.



در جلسه اول این فصل که فصل اول آموزش ویدیویی برنامه نویسی اندروید می باشد، ما معرفی کوتاهی داریم در مورد این دوره که چه اهدافی رو دنبال میکنیم و در هر فصلی با چه مباحثی کار میکنیم و اینکه شیوه ی تدریس ما به چه صورتی هست. در فصل اول ما فقط به مباحث جاوا پرداختیم و سعی شده مباحثی را که شما واقعا نیاز دارید جهت برنامه نویسی اندروید به زبان ساده و در قالب مثال هایی توضیح داده شده است. این فصل پایه و اساس دوره ی برنامه نویسی اندروید می باشد و اگر شما بخواهید که یک برنامه نویس حرفه ای شوید باید این فصل را به دقت ببینید تا مشکلی با ادامه ی کار نداشته باشید.ما این تضمین را به شما میدهیم که در پایان این دوره بتوانید به راحتی با پروژه های بزرگ کار کنید و کسب درآمد کنید. این دوره بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا و نرم افزاری که در این دوره مورد استفاده قرار میگیرد ایکلیپس است. دلیل اینکه با این نرم افزار شروع به کار کردیم این است که این نرم افزار نسبت به اندروید استودیو ظاهر ساده تری دارد و اگر شما کار با این نرم افزار را به خوبی یاد بگیرید، برای استفاده از نرم افزار آندروید استودیو هیچ مشکلی ندارید و به راحتی میتوانید از این نرم افزار استفاده کنید. این دوره یکی از قوی ترین و استاندارد ترین دوره هایی است که تا به حال تدریس شده و سعی شده که پیچیده ترین و حرفه ای ترین مباحث به زبان خیلی ساده بیان شود. ما در ابتدای این دوره کد نویسی های زیادی را در دستور کار نداریم و اول سعی شده که زمینه ی آشنایی شما با مباحث مختلف فراهم گردد و در ادامه کار به صورت قدم به قدم کد نویسی های بیشتری را در دستور کار قرار میدهیم به نحوی که کسانی که حتی یک خط کد نویسی نکرده اند با مشکلی مواجه نمیشوند و در اواسط دوره متوجه می شوند که کدهای بسیاری را فرا گرفته اند.


آموزش فارسی برنامه نویسی آندروید | Android Programming

در جلسه ی دوم ما به صورت مختصر در مورد اندروید صحبت کرده ایم و اینکه تعدادی از اصطلاحات هستند که به صورت مختصر نوشته میشوند و هر برنامه نویس اندرویدی باید به آنها تسلط داشته باشد و کاربرد آنها را بداند و مقداری هم در مورد تاریخچه ی و خصوصیات سیستم عامل اندروید صحبت شده اینکه پایه و اساس این سیستم عامل چیست و مزیت هایی که نسبت به دیگر سیستم عامل ها دارد و…

در جلسه ی سوم از آنجا که نصب ابزار های برنامه نویسی اندروید بسیار مهم است و اشتباه در نصب این ابزارها باعث اختلال در روند برنامه نویسی میشود، ما توضیحات کاملی در مورد اینکه این ابزار های مهم را از کجا دریافت کنیم و به چه ترتیبی آنها را روی سیستم خود نصب کنیم صحبت کرده ایم، برای نمونه ما در مورد نصب jdk توضیح داده ایم که اگر این ابزار نصب نباشد نرم افزار ایکلیپس و یا اندروید استودیو قابل اجرا نیست و یا در مورد نصب ایکلیپس گفته ایم که به چه شکلی ADT را روی ایکلیپس نصب کنیم و موارد دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد .

در جلسه ی چهارم در مورد معماری اندروید صحبت میکنیم که ساختار آن بر چه اساسی است، به چه صورتی کار میکند و به چه نحوی دستورات ارسالی را به مرحله ی اجرا میرساند و اینکه به طور کلی معماری آندروید شامل چند بخش است و هر بخش از آن به صورت کامل توضیح داده شده است.

در جلسه ی پنجم با ایکلیپس کار میکنیم، نمای ایکلیپس رو تنظیم میکنیم و آماده میشویم برای ساخت اولین پروژه در جاوا. در این آموزش ما یک پروژه ی ساده را میسازیم تا با نحوه ی ساخت پروژه آشنا شویم و کدی را مینویسیم که فقط یک نوشته را در کنسول به نمایش درآوریم و…

متغیر چیست؟ در جلسه ی ششم در مورد متغیر ها صحبت میکنیم تا با نحوه ی کار آنها آشنا شویم و اینکه در چه مواقعی از متغیر ها استفاده کنیم و با توجه به نیازی که داریم، چه متغیری رو بکار بگیریم و اینکه هر متغیر چه مقادیری رو می تواند در خود جا دهد و…

جلسه ی هفتم. در این جلسه ما با operator ها یا همان عملگرها آشنا می شویم و در مرحله ی اول آنها را نام میبریم و بعد توضیحاتی در مورد آنها می دهیم که وظیفه ی هر عملگر چیست و اینکه تفاوت های میان هر یک را بررسی میکنیم و کدام عملگر از نظر انجام عملیات نسبت به دیگری تقدم دارد و…

در جلسه ی هشتم با دستورات if و else if آشنا می شویم .این دستورات کاربرد بسیار زیادی در برنامه نویسی دارد. در این جلسه توضیحات کامل و جامعی در مورد این دستورات می دهیم و مثال هایی را در این مورد حل میکنیم و…

در جلسه ی نهم ما حلقه ها را داریم و در قالب مثال هایی از آنها استفاده میکنیم. دستوراتی که در این آموزش استفاده میشوند شامل Swith_for_while_Do While هستند که واقعا جز پر کاربرد ترین دستورات می باشند. توضیح می دهیم که از حلقه ها در چه زمانی باید استفاده کرد و نحوه ی بکار گیری آنها به چه شکلی است و…

در جلسه ی دهم Array ها را بررسی میکنیم و اینکه نحوه ی بکارگیری آنها به چه شکلی است و اینکه زمانی که با Array ها کار میکنیم به چه طریقی داده های Array را اجرا کنیم و در کنسول به نمایش درآوریم و…

جلسه ی یازدهم را با تعریف متد ها شروع میکنیم و اینکه ما به چند طریق میتوانیم متدی را تعریف کنیم و از آن استفاده کنیم و در زمان انجام عملیات در متد ها چه متد هایی دارای مقدار بازگشتی هستند و چه متدهایی مقدار بازگشتی ندارند. مبحث دیگری که در این قسمت توضیح داده می شود کلاس ها هستند. ما در این ویدیو از کلاسها استفاده میکنیم و نحوه ی انتقال اطلاعات را در دو کلاس آموزش میدهیم و توضیحات تکمیلی دیگری که شما نیاز دارید که با آنها آشنا شوید.

در جلسه ی دوازدهم scope را کار میکنیم که این بحث مربوط می شود به جایگاه هایی که به عنوان مثال یک متغیر قرار میگیرد تا تمام متدها یا تعدادی از متدها به آن متغیر دسترسی داشته باشند. این شرایط را ما تعیین میکنیم که به طور مثال یک متغیر در کجا قرار داشته باشد تا سطح دسترسی انواع متدها به خودش را تعیین کند. در ادامه با متغیر final آشنا میشیم که چه مواقعی باید از آنها استفاده شود و چه مواقعی نیازی نداریم تا آنها را بکار بگیریم.

جلسه ی سیزدهم در مورد Threading ها صحبت می شود که در حقیقت قابلیت های Thread ها چیست و با استفاده از آنها چه امکاناتی در اختیار ما قرار میگیرد .به طور مثال ما از Threadها زمانی استفاده میکنیم که بخوایم چندین عملیات سنگین را به صورت همزمان انجام دهیم و اگر از Thread استفاده نکنیم این قابلیت را در اختیار نداریم.

جهت مشاهده ادامه توضیحات و دانلود قسمت 1 روی لینک زیر کلیک کنید:
دانلود اموزش برنامه نویسی اندروید - قسمت اول
 
بالا