lee_young_ae
Registered User
سلام به همه دوستان عزیز
اگر بار گران بودیم رفتیم...اگر نامهربان بودیم رفتیم
به هر حال این آخرین پست وبازدید من از تاپیک بود....فقط اومدم بگم که من به قولم در ترجمه وفا کردم و رفتم ولی از فاران خوب مواظبت کنید که واقعا یک آقا بود در طول این مدت
دیگه سایرن 2007 در تاپیک مُرد برای همیشه چون طرز برخورد با بچه های تاپیک رو بلد نبود...مثل یه بچه 1 ساله رفتار کرد و مستحق خودکشی بود تا درس عبرتی برای همه و آیندگان باشه
من علیرضا 27 ساله متولد 22 مرداد 1358 از پیش شما میرم ولی حلالم کنید چون نمیخوام اون دنیام خراب شه
امیدوارم دیگه یه نفر پیدا شه که جواب این نامه رو بده و مثل اون نامه قبلی(عذر خواهی) که کسی اعتنایی هم نکرد نباشه و حداقل لیاقت یه جواب داشته باشم
در پایان میگم که:
turn your wound into wisdom
از سختی ها ،رنج ها ، و ناملایمات زندگی در جهت بهبود آینده ، زندگی بهتر و سعادت حقیقی استفاده کنید
جمله ای که باعث پیشرفت من در زندگیم شد و از رنج رهایی یافتم
یا علی...
ممنون از همه...دوران خوبی بود ولی ای کاش اینطور تموم نمیشد
اگه کسی با من کاری داشت من با تمام وجود در خدمتم.
[email protected]
[email protected]
سیرن عزیز بعد از این همه صحبت دوستان و نظراتشون در مورد شما مخصوصاً فران و لیا من هم این عقیده رو دارم که هنوز خیلی وقت هست... برای جدایی خیلی زوده......
ما تازه با شما آشنا شده بودیم....
مسائلی هم که قبلاً پیش اومده بود شکر خدا حل شد و من منتظر بودم که شمارو دوباره تو تاپیک ببینم که الان یعنی امشب که این پستو می زنم دیدمتون....
اینو بدونید که اینجا کسی از دست کسی ناراحت نمی شه و اگر هم بشه سریع حل میشه....
من هم از شما می خوام که دوباره به تاپیک برگردین و مارو از اطلاعات خودتون بی نصیب نکنین....
حالا اگر این تاپیکو نخواستین یه تاپیک دیگه....
ما منتظریم...:happy: