آژانس هواپیماییexchanging

دانلود شمارنده فارسی با امکانات بی نظیر

شروع موضوع توسط amnhak ‏17 جولای 2005 در انجمن Script آماده

  1. amnhak

    amnhak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    866
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    www.freedanload.com
    سلام
    انتشار عمومی شمارنده فارسی (farsicountr)
    برنامه شمارنده فارسی زیر با امکانات بی نظیر رو دریافت کنید.
    حتمن نظرتون رو بدین. ضمنا من کار فارسی سازی و ترجمه اون رو انجام دادم.
    از آدرس زیر دریافت شود. اگر مشکلی داشت بگین تا رفع کنم.
    http://ebshu.com/farsicountr.rar
    تهیه شده توسط amnhak سید احمد محمدی نسب
    نظر یادتون نره
    مخلص همه
    :f34r: :f34r: :f34r:
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  3. TruthPraiser

    TruthPraiser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
    برنامه خیلی جالبی هست من این برنامه رو روی Localhost نصب کردم چیزی که در این برنامه خیلی خوبه آمارهای دقیق و متنوع اون و همچنین بخش مدیریتی کارا و جامعش هست.
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دستت درد نكنه !

    من هم تست ميكنم و خبر ميدم !
     
  5. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    برنامه ي خوبي بود و بنده هم در وبلاگم يك توضيحاتي درباره اش دادم چون مطلبي كه داشتم مينوشتم تموم نشد و مجبور به اين كار شدم [​IMG] !

    لينك : http://www.mamalionline.blogfa.com/post-18.aspx
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آقا دستت درد نكنه.

    من خيلي وقته از اين اسكريپت استفاده ميكنم . الانم فايلهاي فارسي رو منتقل كردم توش واقعا عالي شده.

    مخصوصا تاريخ شمسيش. از تابع ميلاد استفاده كردي؟ كپي رايتشم ميزاشتي!;)

    آقا يه مشكل بزرگ هست ! اين اسكريپت كلمات كليدي فارسي موتورهاي جستجو رو قبول نميكنه. فقط كلمات لاتين رو نشون ميده.

    ميتوني واسه اينم يه كاري بكني؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آقا دستت درد نکنه
    من این اسکریپتو میخواستم فارسی کنم که تو این تاپیکو زدی
    به هر حال منو تو نداریم
    دستت درد نکنه فقط کپی چپ تاریخ میلاد رو بذار!
    کارت تمیزه! موفق باشی عزیز
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببين ! سالار تجربه داره ها ! :lol: :D بزار كپي رايتو ! :)
     
  10. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    The page cannot be found

    از کجا بگیرمش؟
     
  11. amnhak

    amnhak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    866
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    www.freedanload.com
    درست شد برو دانلود کن. با کپی رایتش.
    نویسنده اصلی شاکی شد بهم.
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
  13. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    سالار بي خيال شو هر چي ميبني كه نبايد فارسي بشه ! [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    آره!
    تائيد ميشه!
     
  16. Rollcage

    Rollcage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    0
    در اين زمان شاخ غول شكسته شد :blink:
     
  17. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  18. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    امير جان آرخه اين مقاله رو ببين پيدا ميكني :

    http://www.mamalionline.blogfa.com/post-18.aspx

    [​IMG]
     
  19. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  20. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    چاكريم ! [​IMG]
     
  21. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچز روم
    من از یک هاست رایگان استفاده می کنم که php و mysql را هم پشتیبانی می کنه و اطلاعاتی را هم که در فایل کانفیگ وارد می کنم به این صورت است:
    (server = localhost;database = rapper1_db)
    ولی بعد از آپلود کردن وقتی می خواهم install کنم با این ارور مواجه می شوم:
    کد:
    chCounter: MySQL error!
    SQL query:
     
    SELECT setting, value FROM `rapper1_db`.`chc_config` 
    
    Error number: 1146
    Table 'rapper1_db.chc_config' doesn't exist 
    Script stopped.
     !
    اگه یکی پیدا بشه کمک کنه کلی صواب می بره!!!
     
  22. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    1. منظورتون از تجربه، تجربه در مورد فارسی کردن بدون کپی رایت بود؟؟؟؟ :(
    2. مملی جان! آره! من ایرانیم.
    3. عزیز! خوب یکم به این ارور توجه کن! میبینی که دیتابیس وجود نداررررره!