• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فیلم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از moozmar :
برای دانلود این فایلها اگه از ساینهایی که احتیاج به ثبت نام دارن ، استفاده کنین ، بهتره !
چون اینجوری از تمام سرعت اینترنت برای دانلود استفاده میشه ولی سایتهای بدون ثبت نام مثل Isohunt یا mininova معمولا با سرعت کم دانلود میکنن !
در ضمن تورنت ، سورس مناسبی برای دانلود فایلهای نسبتا جدید میباشد و از آرشیو حوبی برخوردار نیست !
من با isohunt تا 560 کیلو بایت هم گرفتم ... آرشیوشم خیلی خوبه همه چی داره تقریبا" ... ولی یه سری سایت قبلا" میدونستم که فوق العاده بودن
اینم باید در نظر بگیریم این سایتها فقط ما رو به اون فایلها معرفی میکنن ... یعنی فقط جستجو میکنن و خودشون آرشیو ندارن
من چند بار شده که از چند سایت استفاده کردم و آخر سر همشون منو به یه تورنت راهنمایی کردن

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چند تا سايت معرفي كنيد برا همين تورنت سرعتشم خوب باشه و ادا در نياره
350مگ دانلود كردم ديدم فقط صدا هستش
31.gif

infected

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از moozmar :
برای دانلود این فایلها اگه از ساینهایی که احتیاج به ثبت نام دارن ، استفاده کنین ، بهتره !
چون اینجوری از تمام سرعت اینترنت برای دانلود استفاده میشه ولی سایتهای بدون ثبت نام مثل Isohunt یا mininova معمولا با سرعت کم دانلود میکنن !
در ضمن تورنت ، سورس مناسبی برای دانلود فایلهای نسبتا جدید میباشد و از آرشیو حوبی برخوردار نیست !

موافقم (ولي يسري استثنا هم وجود داره) ;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از infected :
كلك چه فيلمي 350 مگه؟ :D
به جان خودم سريال بود
همين فرندز
با
bitlord
دانلود ميكردم سرعتشم افتضاح بود تو 98.9 وايستاد جلوتر نرفت منم گفتم اصلا اخر فيلم رو نخاستم بزار همين قدرشو نگاه كنم
رفتم باز كردم ديدم فقط صدا مياد
حالم گرفته شد
اين ازروس هم كه از يه طرف دانلود ميكنه از اون طرف اپلود صد سال طول ميكشه اينجوري:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
راهي نيست تو ازروس نزاريم اپلود بشه
بابا سرعت اپلودم از دانلودم بيشتره:((

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از mehdvirus :
تو قسمت Option بگردی پیدا میکنی ( محدود کردن سرعت دانلود و آپلود )!

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mehdvirus :
برو تو option بعد برو تو transfer بعد عدد global max download speed رو بکن 5 که بتونن فقط 5 کیلو بایت در ثانیه ازت بگیرن ... اگه 0 بزاری تو فایل گرفتنت هم به مشکل میخوری چون به عنوان آدم خسیس و خشک دستی به حساب میای که هییچی نمیکنی ... 5 یا 3 بزاری خوبه

infected

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :

آپلود رو نمي توني 0 كني (چون 0 نشونه ي بدون حد مي باشه) ولي مي توني به حداقل برسوني (1 KB/s) . حرف بقيه درسته ولي من خودم هر فايلي رو كه دانلود مي كنم , روش كليك مي كنم و Max Up KB/s رو كه 0 هست به 1 تغيير مي دم .

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از infected :
آپلود رو نمي توني 0 كني (چون 0 نشونه ي بدون حد مي باشه) ولي مي توني به حداقل برسوني (1 KB/s) . حرف بقيه درسته ولي من خودم هر فايلي رو كه دانلود مي كنم , روش كليك مي كنم و Max Up KB/s رو كه 0 هست به 1 تغيير مي دم .
آره آره تایید میشه :) یادم رفته بود ... 0 از همه بد تره !

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، بچه ها شما از کجا و يا از چه برنامه يی فيلم دانلود میکنين ، ممنون میشم اگر راهنمايی کنيد.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یک تاپیک دیگر در این مورد هست.
لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جدید سرچ کنید.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز .
من دنبال یک سایت خارجی خوب میگردم که بشه فیلم های جدید رو با فرمت دی وی دی دانلود کرد . البته دنبال سایت های مجانی نمیگردم و سایتهای پولی رو ترجیح میدم . خودم یه چند تایی رو تو گوگل سرچ کردم ولی چون شناختی نداشتم هنوز عضو نشدم و ممنون میشم اگه کسی تو این زمینه بتونه بهم کمک کنه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
امکان پرداخت پولشو از نظر اقتصادی و فنی دارین؟
همانطور که خدمتتون عرض کردم خودم تو گوگل یه سری رو سرچ کردم . مشکل اینه که قبل از اینکه عضو شید نمیتونید آرشیو اونا رو بررسی کنید و ببینید آیا فیلم های جدید موجود هست یا نه . بنابراین تو پرداخت پولش به لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارم . قیماتشون هم یه چیزی حدود ماهی 30 دلار هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا