• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود منيجر قوي

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
يك فايلي كه بهش نياز شديدي دارم روي هاستي هست كه Resume نداره و سرعت هاست هم خيلي پايينه.با Dap و Idman و Flashget دانلود كردم.ولي وسط دانلود مي ره به حالت كما و ديگه ادامه نمي ده.چند بار از اول گرفتم.ولي باز هم نشد.
در صورتي كه خارجيها همين فايل رو كامل مي گيرن.
دانلودري هست كه بتونه كامل بكشه بيرون اين فايل رو؟
در ضمن يكبار با FireFox يك فايل ديگه از همين هاست رو گرفتم.ولي ديگه اين هم جواب نمي ده.
ممنون

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز اون نرم افزار هايي كه فرمودين از بهترين ها هستن و فكر كنم بهتر از اونا پيدا نكني

ولي من راه ديگه اي رو به شما پيشنهاد ميكنم
ميتونيد بديد يك سايت ديگه كه url uplode داره اونو دانلود كنه بعد شما اونو از اونجا راحت دانلود كنيد
مثلا سايت زير رو امتحان كنيد

امتحانش ضرر نداره

البته dap يك قابليتي مثل همين داره به اسم alwayes resume ولي فكر كنم پوليه

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
جناب meysam_20
ايشالاه دستت برسه به زري.
سايتي كه دادي كارم رو راه انداخت.

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي خوشحال شدم كه تونستم كمكتون كنم

Imans62

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام .. اين سايتي كه معرفي كردين رو من تست كردم . گويا با رپيدشير سازگار نيست .. راهي نداريد كه بشه با اين سرعت مزخرف يه فابل 9 مگي رو دانلود كرد ؟ + يه فايل 21 مگي ؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزيز سلام .. اين سايتي كه معرفي كردين رو من تست كردم . گويا با رپيدشير سازگار نيست .. راهي نداريد كه بشه با اين سرعت مزخرف يه فابل 9 مگي رو دانلود كرد ؟ + يه فايل 21 مگي ؟

شما میتوانید لینک rapidshare را قرار بدهید تا دوستانی که میتوانند ، ان را دانلود و در سایت هایی که قابلیت resume دارند upload کنند

بالا