• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود نرم افزار ایران وبسایت ، ساخته خودم

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
با سلام و عرض ادب
معرفی اولیه :
ایران وبسایت یک اپلیکیشن رایگان است که به منظور دسترسی بهتر و سریع تر کاربران به وب سایت های کاربردی و برتر ساخته شده . اپلیکیشن کاملا رایگان است و شما به راحتی میتونید آخرین پست های وبسایت های برتر را مشاهده کنید . از مزایای استفاده از این اپلیکیشن این است که دیگر احتیاج نیست صفحات وب را در مرورگر خود باز کنید . معمولا بیشتر سایت ها در صفحات خودشون از پاپ آپ استفاده میکنند ، دیگر از این مقوله در امان خواهید بود . وبسایت های معرفی شده شامل : سایتهای اندروید ، بازی و نرم افزار ، فیلم و آهنگ ، اخبار ، آخرین استخدامی ها ، فرهنگی و آموزشی ، سایتهای دانلود و سرگرمی .
تعداد وبسایتهای معرفی شده تقریبا 180 تایی میباشد . از دیگر امکانات این است که شما میتوانید هر سایتی رو که به آن نیاز ندارید حذف کنید و فقط سایت هایی رو که نیاز شماست نگه دارید . میتوانید خودتون سایت و انجمنی که را دوست دارید وارد اپلیکیشن کنید . میتوانید پست هایی را که دوست دارید بوکمارک کرده و همیشه از آن استفاده کنید . و امکانات دیگر
توی قسمت explore یا همون مرورگر میتوانید انجمن پرشین تولز یا هر انجمنی که خواستید را اضافه کنید و آخرین پست های کاربران را مشاهده کنید.
اولین سوال شما به عنوان کاربر :
چرا تعداد وبسایت های معرفی شده کم است ؟ در ایران وبسایتهای مفید و عالی کم که نداریم هیچ بلکه زیاد هم هست ، سعی کردم کاربردیترین و بروزترین سایت ها رو معرفی کنم . اگر تعداد وبسایت های معرفی شده بالا بره لود برنامه خیلی طول میکشه.
در ادامه هر سایت مفیدی که به ذهنتون میرسه معرفی کنید تا قرار بدم . اپلیکیشن برای پاسخ به نیاز شما ساخته شده . وبسایتهای مفید را به من ایمیل بزنید تا در نسخه های بعدی قرار بدم . درضمن این اولین اپلیکیشن است که ساختم ، امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید.
سخنی با شما :
بنده امین امین زاده مدت 1 سال است که در تجارت الکترونیک فعالیت میکنم و با یاری خدا 2 فروشگاه معتبر راه انداختم ، یکی از چیزهایی که یاد گرفتم این بود که همیشه با کاربران تعامل و گفتگو داشته باشم . پیشنهادات و انتقادات خودتون رو برام ایمیل کنید یا پیام بدین.
نرم افزار متعلق به وبسایت اینتر پی سی است و هرگونه کپی به اسم شخص دیگری مجاز نمیباشد.
اطلاعات تماس :
09335856636
[email protected]

عکس هایی از محیط نرم افزار:

Screenshot_2015_05_31_22_57_09.jpg

Screenshot_2015_05_31_22_56_54.jpg

Screenshot_2015_05_18_11_20_55.jpg

Screenshot_2015_05_18_11_20_45.jpg

Screenshot_2015_05_18_11_19_51.jpg

Screenshot_2015_05_18_11_19_38.jpg

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
خیلی‌نرام افزار جالب و کاربردی ییه
دست شما درد نکنه
اما یه مشکل اساسی داره
وقتی اسکرول بار رو میبری پایین که مطالب بعدی رو بخونی عکسشون که لود میشه دوباره برمیگرده بالای صفحه،هر عکسی که لود میشه لیست دوباره برمیگرده بالای صفحه و باید از اول اسکرول کنی و بری پایین

Last edited:
بالا