• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود گلچین بهترین مجلات روز دنیا !!!

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
گلچین بهترین مجلات روز دنیا/ توضیحات لازمه فارسی / مجلات فقط در زبان انگلیسی / دانلود آسان / دسته بندی شده .... برای علاقمندان ..

گلچین مجلات روز

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
هر دوستی. نظری ، پیشنهادی ، انتقادی داشت با کمال میل ازش استقبال میکنیم .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آپلود سنتر از این بدتر نبود؟

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
آپلود سنتر از این بدتر نبود؟

چرا SKYMONK رو دانلود نمیکنی ؟! 3 مگابایت دیگه ..

سرعت دانلود من با adsl 256 بین 50-60 کیلوبایت و بهترین شرایط 100 تا .. خداییش بده ؟

جهت دانلود کردن از آپلودسنتر letitbit شما میتوانید بدون هیچ انتظاری توسط نرم افزار SkyMonk [دانلود] هر گونه فایلی را دانلود کنید ، کافی است بعد از نصب کردن برنامه طبق این تصویر از Menu گزینه Download file را انتخاب کنید و لینک مورد نظر را طبق این تصویر بارگذاری کرده و OK را فشار دهید

اگر یه کم بازدیدش بگیره . تو خود سایت اپلود میکنم ، .. منتظرم طرفداراش رو پیدا کنه ..

چون من همه مجله ها رو تست میکنم و کاملا در موردشون اطلاعات دارم .

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
من کلی تحقیق کردم ، بهترین و استوارترین اپلودسنتر دنیاس ، کپی رایت و این چیزا هم حالیش نیست ،

فکر کنم جزو انگشت شماری از اپلودسنترهایی که هنوز فیل تر نشده و با لینک مستقیم و بدون خرید اکانت میشه ازش دانلود کرد ... فقط کافیه اسکای منک رو دانلود کنید .. یه عمر راحت میشید .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا SKYMONK رو دانلود نمیکنی ؟! 3 مگابایت دیگه ..

سرعت دانلود من با adsl 256 بین 50-60 کیلوبایت و بهترین شرایط 100 تا .. خداییش بده ؟

اگر یه کم بازدیدش بگیره . تو خود سایت اپلود میکنم ، .. منتظرم طرفداراش رو پیدا کنه ..

چون من همه مجله ها رو تست میکنم و کاملا در موردشون اطلاعات دارم .

نه بد نبود.. با کلاینت شد لینک مستقیم

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
اتفاقا من کلی تعجب کردم از حرف شما ، چون واقعا رو دستش نیست ...

به هر حال خوشحالم مشکل رفع شد ..

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
قابل توجه علاقمندان به مجلات خارجی با کیفیت بالا HQ/HD :

مجلات درخواستی در هر زمینه ای که علاقه مند هستید پذیرفته میشود ، فقط کافیه اشاره کنید .

| مجلات فقط به زبان انگلیسی | تست شده | معروفترین و پرفروشترین مجلات در زمینه درخواستی شما :thumbsup:

مجلات زیادی در طول روز و هفته و ماه و سال منتشر میشه ، به زبان های مختلف ، ولی ما سعی میکنیم گلچین انها را تهیه کنیم تا بیخودی در میلیون ها سایت وارز خارجی درگیر نباشید .

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
داریم به شدت سرعت اپدیت مطالب رو بالا میبریم .. احتمالا تا یه ماه دیگه با هر رفرش یک مجله گلچین اضافه بشه به سایت ...

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
قابل توجه علاقمندان به مجلات خارجی با کیفیت بالا HQ/HD :

مجلات درخواستی در هر زمینه ای که علاقه مند هستید پذیرفته میشود ، فقط کافیه اشاره کنید .

| مجلات فقط به زبان انگلیسی | تست شده | معروفترین و پرفروشترین مجلات در زمینه درخواستی شما :thumbsup:

مجلات زیادی در طول روز و هفته و ماه و سال منتشر میشه ، به زبان های مختلف ، ولی ما سعی میکنیم گلچین انها را تهیه کنیم تا بیخودی در میلیون ها سایت وارز خارجی درگیر نباشید .

پلی بوی. :baaasmile

بالا