آژانس هواپیماییexchanging

دانلود یک فایل در سایت

شروع موضوع توسط peiman ‏7 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    چند وقت پیش یادمه یکی یه اسکریپت نوشته بود و گذاشته بود تو فروم که ادرس یه فایلو میدادی بهش و اون فایل رو دانلود میکرد رو هاست حالا هر چی میگردم پیداش نمی کنم کسی میتونه کمکم کنه؟
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    PHP:
    <?php
    $file 
    'http://ant.com/ff.zip';
    $newfile 'dl/1.zip';

    if (!
    copy($file$newfile)) {
       echo 
    "failed to copy $file...\n";
    }else{
       echo 
    "OKKKKKKKK";
    }
    ?>

    CHMOD فلدر DL رو روی 777 زار
     
  3. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    خود اون اسکریپت کامل رو نداری اینطوری هی باید این فایلو ادیت کنم و دوباره اجرا کنم
    اون یه جایی داشت ادرس رو میزدی و می اورد ولی به هرحال
    دستت درد نکنه
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    الان کاملشو درست میکنم صبر کن !
    PHP:
    <?php
    $file 
    $_GET[url];
    $newfile "dl/$_GET[file]";

    if (!
    copy($file$newfile)) {
       echo 
    "failed to copy $file...\n";
    }else{
       echo 
    "OKKKKKKKK";
    }
    ?> 


    اسکریپتو اینجوری اجرا میکنی :
    script.php?url=http://www.cad.com/test.zip&file=test.zip
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    یعنی شما نمیتونی خودت اینو بهش اضافه کنی؟
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    پدرام گذاشت... ندیدم
     
  9. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    فایل exe رو هم میشه اینجوری انتفال داد؟
     
  10. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    با اجازه احل محل - پدر و مادر خاله و عمو و ....
    ( 2 سال بعد [​IMG] )
    بله
     
  11. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
  12. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    نرم افزار Online Explorer پرشین فرم اینکارو برات میکنه
    اونجا میتونی 20 تا فایل رو همزمان از روی یک سرور دیگه بیاری روی سرور خودت

    http://demo.persianform.com/pf/admin
    user : admin
    pass : demo

    خواستی میتونی رایگان رو سایتت نصبش کنی ;)
    http://www.persianform.com/free.php
     
  13. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    آهان !
    خوب اینم حرفیه !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    دوست عزیز قضیه این چیه ؟
    من هر جا رفتم هر کی هر چی خواسته شما اینو بهش پیشنهاد دادی !!!
    یک تاپیکی چیزی نیست ما بریم توش اطلاعات کسب کنیم ؟
     
  16. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    این بنده خدا گفت یکی اینجا یه لینکی داد یه برنامه آماده بود و نوشته بود یادش رفته ...
    من فکر کردم منظورش اینه ... قصد تبلیغتی نداشته بیدم جیگر ...;)
     
  17. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    من که یه بار نصب کردم بعد رفتم ببینم چی شد 555555555555 تا ارور داد پاک کردم رفت !
    رمز cpanelam 5ثانیه بعد عوض کردم البته از این نمیترسیدم که سیستم خودش عوض کنه چون مدیر سرور میتنهست کمکم کنه .....
     
  18. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    :eek: :eek: :eek: :blink: :blink: :blink:
    regisrer_globals سرورت حتما on بوده
    توی شرایط نصب نوشتیم الان
    ضمنا اگه خواستی باهش کار کنی میتونی یه ایمیل بزنی پشتیبانی دو سوت برات ردیف میکنه
    البته اگر امکانات سرورت جواب بده ( gz و gd باید نصب باشه )

    در مورد cPanel هم ما اصلا اینارو ذخیره نمیکنیم چه برسه به عوض کردن !؟
    راستی پدرام شما ایده ای داری که به این ملت فهموند که Remote Setup یعنی چی ؟!
    به فکر خودم رسیده که فایلو بزارم واسه دانلود ولی عمرا روی php safe mode کسی بتونه بدون دردسر اجرا کنه !!
    متاسفانه خیلی سرورها هم php safe mode هست .
     
  19. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب اون مشکله خودشونه
    الان 99$ اسکریپتا اینجوری هستن ....
     
  20. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    بهترین کار اینه که وب سایتتو اوپن سورس کنی مثل پی اچ پی . net
    اینو ببین :
    http://www.php.net/inc
     
  21. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  22. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1