nexpay

دانلود 2 گیگبایت فایل !!

شروع موضوع توسط iransbs ‏11 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    با سلام
    دوستان یه سوال
    فرض کنید من یه فایلی که جمع اش هست 2 گیگابایت رو با تابع copy می خوام از یه سایت دیگه رویه سایت خودم بریزم
    ولی وقتی به 200 مگا میرسه time out می زنه;)
    خوب راه شما بلد هستیم که از شر این گونه مشکلات خلاص بشیم
    لطفا کامل توضیح بدید:blink:
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    این رو تو کدت گذاشتی ؟

    PHP:
    set_time_limit(0);
     
  3. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    همه تون دارید چی دانلود می کنید دنبال 2 گیگ هستید؟
     
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    يه نموره مشكوك ميزنن اينا؟!!
     
  5. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    فکر کنم نسخه 1 اون CMS فارسیه باشه...:lol:
     
  6. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    اینا دونبال نوعی شوخی شهرستانی هستند !
    میخوان پهنای باند خوشدون رو تموم کنن!!
    چقدر شوخی قشنگی
     
  7. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    راست میگه ها اینجوری میخواین پهنای باند خودتونو تموم کنین؟ :lol:
     
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :heart: :heart: :heart:
    دمت گرم آرتین جان !
    اینو نمیدونستم :D خیلی هم به دردم میخوره !
     
  9. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    نه اون تموم شد
    ببینید ما برای دانلود فایل های سنگین میایم اون رو داخل سرور خودمون می ریزیم بعد از اونجا دانلود می کنیم که resume رو ساپورت کنه
    آرتین جان خیلی ممنون
    من می گم یک چنین چیزی دیدم باور نمی کرد
     
  10. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    ولی خداییش آرتین به نظر من بهترین برنامه نویس این انجمنه
     
  11. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    HTTP Response Headers رو توی php.ini یا phpinfo() نگاه کن !
    تابع set_time_limit چند تا محدودیت داره :
    1- در php safe mode کار نمیکنه
    2- Keep-Alive اگر این پارامتر در phpinfo تعیین شده باشه هر چقدرم که از set_time_limit استفاده کنی بازم timeout مثلا همون 30 ثانیه است که توسط مدیر سرور تعریف شده . چون اگر اینجوری باشه با آزاد گذاشتن set_time_limit فاتحه سرور رو مشتریا میخونن !!!
    توصیه اکید :
    عدم استفاده از set_time_limit : راندمان اجرای اسکریپت با این تابع کاهش پیدا میکنه
     
  12. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    همش تایید میشه و این دستور فقط در موارد استثنایی کاربرد داره اون هم به قول شما اگر امکان استفادش باشه ! :rolleyes:

    من هر وقت خواستم خرابکاری بکنم این به کارم اومده در حالت عادی هیچ کاربردی نداره
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    آقایون شانس ما رو یک نگاهی بکنید فاکشن های غیر فعال
    system, shell_exec, passthru, pcntl_exec, proc_close, proc_get_status, proc_nice, proc_open, proc_terminate,popen, pcose, set_time_limit, ini_alter, virtual, openlog, escapeshellcmd, escapeshellarg, dl, parse_ini_file, show_source
     
  15. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    حالا این جریان 2 گیگ چیه ؟
     
  16. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    ببین من فایل های سنگین که حجمش بالا هست چون اگر اینترنت قطع بشه دانلود باید از اول بکنم تویه هاست خودم می ریزم و با FTP می گیرم که Resume ساپورت کنه
     
  17. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    اگه سرعت اون لینک ها خوبه بده من برات دانلود کنم تو سرورم بعد لینکشو می دم بهت
     
  18. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    سلام، آقا یه زمانی نه چندان دور من دنبال کپی مستقیم یه فایل از روی یه سایت توی هاست خودم بودم، عالم و آدم گفت نمیشه...شما چجوری اینکارو میکنید؟ :-?
     
  19. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    PHP:
    copy(file,copy of file);
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    به همین سادگی!!! همین الان حدود 100 مگابایت با همین روش روی سایتم هست...
     
  21. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    البته 2 گیگ هم میشه با همین
    بتگی به سرعت سرور شما/طرف داره .
    مثلا اگه از میرور هایه سورس فروگ بخای دانلود کنی 500kb رو بزور میکنه [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal