• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داپلیکیتور sata

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
یه داپلیکیتور 1به7 یا 1به9 sata (بیشتر هم بود مشکلی نیست ) سالم و تمیز شامل برد و کیس وپاور نیاز دارم!
ترجیحا بردش ACARD باشه.
اگه کسی داشت خبر بده! فقط لطف کنین مدت کارکرد رو هم ذکر بفرمایید
یه سوالم داشتم چه داپلیکیتورایی هارد پشتیبانی میکنن؟

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
1 به 7 دارم. ساتا.
ACARD
فکر کنم حدود 1 سال کار کرده 9 ماهه خاک خورده.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
دوستان توجه داشته باشند که دستگاه رو بدون رایتر میخوام تو پست اول هم گفتم این موضوع رو!
بازم متشکر

دستگاه بدون رایتر؟! پس شما برد و کیس میخواین! کسی که نمیاد رایترها رو جدا کنه برد رو به شما بده. شما باید برید قطعه فروش های دست دوم دنبال برد بگردید ( که اصلا پیشنهاد نمیشه! ) چوت اونی که دابلی شو برده فروخته به دست دوم فروش مطمئن باش حسابی ازش کار کشیده. از همین دوستان تو فروم کلی بخرید به نفعتونه. ( اگر هم نو بخرید که خیالتون راحته!)

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
دستگاه بدون رایتر؟! پس شما برد و کیس میخواین! کسی که نمیاد رایترها رو جدا کنه برد رو به شما بده. شما باید برید قطعه فروش های دست دوم دنبال برد بگردید ( که اصلا پیشنهاد نمیشه! ) چوت اونی که دابلی شو برده فروخته به دست دوم فروش مطمئن باش حسابی ازش کار کشیده. از همین دوستان تو فروم کلی بخرید به نفعتونه. ( اگر هم نو بخرید که خیالتون راحته!)

متشکر از راهنماییتون
حرف شما درسته ولی چند مورد بدون رایتر هم مشاهده شده ولی به دلایلی به کارم نیومدن
بعضی ها هم هستن قطعات رو جدا میفروشن در ضمن فعلا هزینه نو رو ندارم !

بالا