• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دب فایل - کسب درآمد بالا از طریق آپلود فایل [ پیشنهادی استثنایی برای آپلودرها ]

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
debfile.png

با سلام خدمت کاربران پرشین تولز

پس از چندین ماه تست و عملکرد مثبت سیستم ، خوشحالیم که امروز دب فایل را به شما معرفی می کنیم

نرخ بالای پرداخت
لینک مستقیم
بدون محدودیت در سرعت دانلود و آپلود

(PPD)
علاوه بر کسب درآمد از طریق دانلود از فایل های شما
50 درصد از فروش اکانتهایی که از لینک شما انجام می شود هم به شما تعلق می گیره
+ 50 درصد از تمدید اکانت های که از طریق لینک شما خریداری شده اند
+ 10 درصد از کل درآمد کسانی از طریق لینک های شما ثبت نام می کنند

ppd.png

نرخ های بالا به ازای هر 1000 دانلود می باشد

Tier 1

United States, United Kingdom, Canada​
Tier 2
Austria, Australia, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Ireland, Germany, Japan, Kuwait, Monaco, Netherlands, Norway, New Zealand, Poland, Portugal, Russian Federation, Singapore, Sweden, South Africa, Switzerland, Italy​
Tier 3
Bulgaria, Brazil, Dominican Republic, Estonia, Greece, Hong Kong, Hungary, India, Luxembourg, Latvia, Malaysia, Oman, Slovenia, Turkey, Ukraine, Iran, Lithuania, South Korea, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Qatar​
Tier 4
Other countries​

شرایط و قوانین :
-دانلود هایی که به طور کامل و 100% انجام شوند شمرده می شود . هر آی پی تنها یکبار برای هر فایل در یک روز شمرده می شود.
-فایل های کوچکتر از 1 مگابایت شمرده نمی شوند.
-دانلود با اکانت خودتان شمرده نمی شود.
-اگر کاربری قصد دور زدن سیستم و ارسال دانلود تقلبی و پراکسی را داشته باشد به طور کامل مسدود خواهد شد.
-حداقل واریز به حساب 10 دلار می باشد.
-پرداختی ها به کارت بانکی شتاب و پی پال و وب مانی انجام می شود.
-پرداخت ها هر سه شنبه هفته انجام می شود.
-ما محدودیتی در نوع فایل نداریم ، تنها در صورتی که گزارشی مبنی بر عدم رعایت کپی رایت توسط صاحب فایل دریافت کنیم فایل حذف خواهد شد.
-فایل ها 3 ماه پس از آخرین دانلود به علت جلوگیری از file archiving پاک می شوند.

افرادی که تمایل به پلن درآمد به ازای فروش دارند (PPS) :

70 درصد از فروش هر اکانت
+ 50 درصد از تمدید هر اکانت

کافیه بعد از ثبت نام از صفحه کاربری نوع پلن کسب درآمد خودتان را انتخاب کنید

هدیه ما به کاربران پرشین تولز :

اگر آپلودر هستید پس از ثبت نام ، نام کاربریتون را اینجا ارسال کنید تا اکانتتون را ارتقا بدم.

ما همواره به دنبال بهبود و ارتقای سطح کیفی سایت هستیم . اگر انتقاد یا پیشنهادی دارید خوشحال میشیم نظرتون را بدونیم .
افرادی هم که تو این انجمن با ما کار کردند خوشحال میشیم نظرشون در مورد تجره چند ماهه ای که داشتن را بیان کنند .

با تشکر

Last edited:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
بنده 2 ماهی هست که با دب فایل کار می کنم و تا الان نزدیک به 500 هزار تومان دریافتی داشتم .
فقط ftp آپلود هم اضافه کنن خوب میشه

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
بنده 2 ماهی هست که با دب فایل کار می کنم و تا الان نزدیک به 500 هزار تومان دریافتی داشتم .
فقط ftp آپلود هم اضافه کنن خوب میشه
سلام
ممنون ، خوشحالم که رضایت داشتین.
FTP داریم تا چند روز دیگر در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
منم با این سیستم کار کردم
دریافتی داشتم
پشتیبانیش خوب بوده هر وقت تیکت زدم سریع جواب دادن

فقط 20 گیگ فضای اولیه خیلی کمه!

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
منم با این سیستم کار کردم
دریافتی داشتم
پشتیبانیش خوب بوده هر وقت تیکت زدم سریع جواب دادن
فقط 20 گیگ فضای اولیه خیلی کمه!

با سلام و تشکر
حجم برای کاربران عادی 50 گیگ در نظر گرفته شده .
با این حال اگر شما آپلودر هستید و تعداد دانلود فایل هاتون خوبه نام کاربریتون را بدید تا اکانتتون را ارتقا بدم . (فضای اکانت آپلودر ها نامحدود است)

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
در دب فایل تمام کاربران بدون نیاز به خرید اکانت پرمیوم از حداکثر سرعت برخوردار هستند

up-speed.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برای ایرانیها باید اکانت مخصوص دانلود 5-6 تومنی بزاری بالاتر کسی نمیخره

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
برای ایرانیها باید اکانت مخصوص دانلود 5-6 تومنی بزاری بالاتر کسی نمیخره

اکانت های ما از 3 هزار تومان شروع میشه . و بر حسب مدت زمان اکانت قیمت ها افزایش پیدا میکنه .
ضمن اینکه هر دلار برای خرید اکانت 3 هزار تومان محاسبه میشه و کاربران میتونن از درگاه زرین پال استفاده کنند .

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
درآمد شما به دلار محاسبه می شود ولی شما می توانید معادل ریالی آن را در حساب بانکیتان دریافت کنید

روش های برداشت وجه :
پی پال
وب مانی
کارت شتاب

p1.png p2.png p3.png

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
واریزی سومم انجام شد ممنون
فقط من یه پیشنهاد دارم چون من با سایتای خارجی کار میکنم برام تاثیر گذاره

الان کاربر بدون عضویت میتونه فقط یک گیگ دانلود کنه برای دانلود بالاتر باید عضو بشه
اگه امکانش هست این 1گیگ رو به 2 گیگ تبدیل کنید

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
واریزی سومم انجام شد ممنون
فقط من یه پیشنهاد دارم چون من با سایتای خارجی کار میکنم برام تاثیر گذاره

الان کاربر بدون عضویت میتونه فقط یک گیگ دانلود کنه برای دانلود بالاتر باید عضو بشه
اگه امکانش هست این 1گیگ رو به 2 گیگ تبدیل کنید

این محدودیت ها برای تشویق کاربر به عضویت و خرید اشتراک هست . این به نفع شما هم هست از خرید آنها سود دریافت می کنید .
کاربر میهمان 1 گیگ در روز
کاربر عضو 3 گیگ در روز
کاربره ویژه نامحدود

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دب فایل خوبه ولی ولی یه مشکل بزرگ داره که اونم اینه که فقط یه بار میتونی درخواست پرداخت میتونی بدی تا اون پرداخت نشه دیگه نمیتونی درخواست بدی این مشکل این تفکر رو در ذهن کاربر میاره که این سایت پرداختیش زیاد خوب نیست و شاید اصلا پرداخت نکنه به مرور زمان این اعتماد رو در فرد ایجاد نمیکنه که این سایت 100درصد پرداختی داره

در ضمن سود کاربر از فروش آکانت ها 50 در صد نیست و پانصد سنته که میشه10 درصد

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
در ضمن اون عزیز که گفتن خیلی زود جواب میدن کجا زود جواب میدن بعد ارسال تیکت باید بیشتر از 24 ساعت منتظر باشی تا جواب بدن در حالی که آپلود بوی کمتر از چند ساعت جواب میدن .

به نظر من اعتبار یک سایت به همین جواب دادن ها و پرداختیاشه که از نظر من دب فایل از هر دو نظر زیاد خوب نیست مشکل بزرگ رو هم بالا گفتم

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
دب فایل خوبه ولی ولی یه مشکل بزرگ داره که اونم اینه که فقط یه بار میتونی درخواست پرداخت میتونی بدی تا اون پرداخت نشه دیگه نمیتونی درخواست بدی این مشکل این تفکر رو در ذهن کاربر میاره که این سایت پرداختیش زیاد خوب نیست و شاید اصلا پرداخت نکنه به مرور زمان این اعتماد رو در فرد ایجاد نمیکنه که این سایت 100درصد پرداختی داره

در ضمن سود کاربر از فروش آکانت ها 50 در صد نیست و پانصد سنته که میشه10 درصد

سلام خدمت شما
این که تا درخواست قبلیتون pending هست و نمیتونید درخواست جدید بدید سیستم اکثر سایت ها هست و این فکرنمیکنم ارتباطی به عدم اعتماد به سایت داشته باشه . مرور زمان هم نیاز نداره پرداختی تایم مشخصی داره و هفته ای یکبار انجام میشه (البته اکثر اوقات هفته ای چندبار پرداخت می کنیم). تا شما تفکر تو ذهنتون بیاد پولتون پرداخت شده ;)

درمورد سود هم شما وضعیت گزارش در داخل اکانتتون موجوده . پانصد سنت نداریم ! پنجاه سنت هست که در مورد شما ریفرال 1 دلار خرید 3 گیگ حجم داشته ما هم 50درصدش که میشه 0.5 دلار به شما دادیم
معادل 10 درصد سود شما هم میره برای کسی که شما ریفرالش هستین یعنی 0.05 دلار .
فکر نمیکنم سایت های مشابه همچین سودی بدن !

در ضمن اون عزیز که گفتن خیلی زود جواب میدن کجا زود جواب میدن بعد ارسال تیکت باید بیشتر از 24 ساعت منتظر باشی تا جواب بدن در حالی که آپلود بوی کمتر از چند ساعت جواب میدن .

به نظر من اعتبار یک سایت به همین جواب دادن ها و پرداختیاشه که از نظر من دب فایل از هر دو نظر زیاد خوب نیست مشکل بزرگ رو هم بالا گفتم

طبق قانون SLA سایت تیکت ها در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده می شوند .
قوانین سایت ما کاملا مشخص هست لطفا قبل ثبت نام قوانین را مطالعه کنید تا سو تفاهم پیش نیاد
و لطفا در این تاپیک اسم سایت دیگه ای را نیارید شما مختار هستین با هر سایتی کار کنید .
موفق باشین

Last edited:

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
این تراکنش کامل مشخص هست سیستم سوددهی از خرید اشتراک ویژه (1 دلار پرداختی بوده) :

User ID: XXXX
POST data:
'Authority' => '000000000000000000000000000023767187',
'Status' => 'OK',
'zarinpal' => '7209138929'
Sending to Zarinpal: eb7bb1e4-e78d-11e5-9764-000c295eb8fc 000000000000000000000000000023767187 3000
Returned from Zarinpal: 100:32114722330
Adding 3 GBs of traffic to usr_id=1586
is_rebill=0 stats=sales
Profit mode=PPD, stats = sales, aff percent = 50
Charging usr_id=XXX with $0.5 (stats = sales)
Charging usr_id=XXXX with $0.05 (stats = refs)
Marking the transaction as verified (id=7209138929)
Finishing session from '141.101.105.114' - - - - - - - - - - - - -
Done.​

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
شما در مواردی درست میفرمائین و من هم تا به الان که با سایت شما کار کردم از هر نظر که نگاه میکنم سایت شما عالیه تا به الان هم پرداختی داشتین و هیچ مدرکی دال بر عدم پرداخت شما ندارم فقط این حرف هایی که گفتم ایراداتی بود که باید حل بشه .
انگار من فقط نکات منفی رو گفتم بگذارین نکات مثبت رو هم بگم

نکات مثبت سایت از نظر من

پرداختی های دائم هر هفته سه شنبه و گاهی اوقات کمتر از 72 ساعت پرداختی دارن
سرعت بالا حتی برای کاربران غیر عضو و عدم وجود بیش از حد تبلیغات و پاپ آپ های آزار دهنده برای کاربران
دانلود آسان و شمارش دقیق دانلود ها (این یکی خیلی مهم بود برام)
سرعت ریموت آپلود بالا که بیشتر سایت ها سرعتشون خیلی کمه

نکات منفی سایت
درخواست پرداخت فقط یکبار تا اون پرداخت نشه حق درخواست پرداخت نمتونی بدی
منتظر ماندن تا یک دقیقه برای کاربران غیر عضو
و ماندن خیلی کم لینک دانلود برای کاربران غیر عضو

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
1- اینکه نوشتید دانلود با اکانت خودتان شمرده نمیشود یعنی چی ؟!
2- آیا میشود همزمان هم از ppd درآمد داشت و هم از pps ؟
3- چه کاری باید کرد که فایلها بیش از 3 ماه زنده باشند ؟ ( اگر دانلود نشوند ) - مثلا هزینه ی بیشتر دریافت کنید این مهم مرتفع میشود ؟
4- نوشتید در بالا که نوع فایل موردی نداره هر چیزی باشه اما گزارش کپی رایت نشه. اما در توضیحات انگلیسی این رو نوشتید :
The only restrictions are for po.rnog.raphy, nu.dity, se.xual images and any kind offen.sive material, and, of course, cop.yrighted material
پس صحبت اولین پست شما در اینجا رو باید عطف کنیم یا صحبت انگلیسی رو ؟
5- برای پرداخت با زرین پال و فهمیدن مبالغ به ریال ( که در سایت در بخش فارسی هم باز مبالغ دلار است ! ) پیغام ارور دریافت می شود : software error

مرسی

Last edited:

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
سلام
1- اینکه نوشتید دانلود با اکانت خودتان شمرده نمیشود یعنی چی ؟!
2- آیا میشود همزمان هم از ppd درآمد داشت و هم از pps ؟
3- چه کاری باید کرد که فایلها بیش از 3 ماه زنده باشند ؟ ( اگر دانلود نشوند ) - مثلا هزینه ی بیشتر دریافت کنید این مهم مرتفع میشود ؟
4- نوشتید در بالا که نوع فایل موردی نداره هر چیزی باشه اما گزارش کپی رایت نشه. اما در توضیحات انگلیسی این رو نوشتید :
The only restrictions are for po.rnog.raphy, nu.dity, se.xual images and any kind offen.sive material, and, of course, cop.yrighted material
پس صحبت اولین پست شما در اینجا رو باید عطف کنیم یا صحبت انگلیسی رو ؟
5- برای پرداخت با زرین پال و فهمیدن مبالغ به ریال ( که در سایت در بخش فارسی هم باز مبالغ دلار است ! ) پیغام ارور دریافت می شود : software error

مرسی
سلام عزیز
1- یعنی اگر فایلی که خودتون آپلود کردید خودتون دانلود کنید شمرده نمیشه
2- ppd در واقع همین چیزی هست که شما می خواهید یعنی هم از دانلود ها درآمد دارید هم از فروش اکانت ها ولی pps فقط از فروش اکانت درآمد دارید البته با درصد بالاتری که در پست اول توضیح دادم
3- این قابلیت در سایتموجو نیست ولی برای برخی از سایت های خاص ارائه میدیم ، شما هم اگر سایت مهمی دارید پیام خصوصی بدید
4- این موارد غیر مجاز هستند و گزارش بشه فایل پاک میشه.
5- وقتی پرداخت با زرین پال را بزنید تبدیل میشه به تومان . مشکلی نداره الان تست شد.

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
سلام

تبریک بابت راه اندازی سرویس
در نگاه اول بسیار امیدوار کننده بود

چند مورد رو خدمتتون عرض می کنم تا شاید کمکی بشه بهتون :
تنوع اکانت های ویژه خوبه ولی متاسفانه اکانت حجمی قیمت مناسبی نداره. مثلا 100 گیگ 45 تومان برای کاربران ایرانی مناسب نیست.
اگر قصد فعالیت جدی در بازار ایران دارید توصیه می کنم پلن هایی ایجاد کنید که با قیمت مناسب و مخصوص دانلود. چون ایران کاربران اکثرا 2 دسته هستند. دسته اول آپلودر ها و دسته دوم دانلودر ها که دسته دوم معمولا هیچ آپلودی ندارند در نتیجه نیازی به فضا ندارند که همین مورد باعث میشه پلن های اصلی رو خریداری نکنند. می مونه حجمی که خوب قیمت بالا و به صرفه نیست. با توجه به این که سرعت دانلود در ایران چندان بالا نیست توصیه می کنم پلنی رو ایجاد کنید که کاربران با هزینه مثلا 3 تا 5 هزار تومان به صورت ماهانه بتونن روزی بین 15 تا 30 گیگابایت دانلود داشته باشند. از طرفی سایر امکانات مثل فضای آپلود رو نیاز نخواهند داشت. همین مسئله بهتون کمک می کنه تا به جای خرید سرور هایی با هارد بالا، چندین سرور با هارد معمولی تهیه کنید و در مقابل ترافیک بیشتری رو بتونید به کاربران عرضه کنید و همینطور باعث میشه پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید که بدون شک تاثیر خوبی روی کیفیت کارتون خواهد داشت.

مورد بعدی این که کاربران رو بر اساس ای پی به همون زبان منتقل کنید. مثلا ایرانی ها به فارسی. بنده با ای پی ایران که وارد شدن سایت انگلیسی زبان بود که خوب برای کاربرانی که اولین بار وارد میشن جالب نیست چون هنوز خیلی از کاربرا با وجود سایت های رقیب که چنین امکانی رو فراهم کردند به صورت پیشفرض انتظار دارند تا چنین قابلیتی اینجا باشه و حتی ممکن هست فکر کنن سایت اصلا ایرانی نیست و کاربران ایرانی رو به خوبی پشتیبانی نمی کنه. اگرچه شاید درصد این کاربرا کم باشه ولی بنابر تجربه عرض می کنم که کمک خوبی بهتون می کنه اگر بتونید چنین انتظاراتی رو رفع کنید. در خیلی مواقع نتایجی داره که شاید اصلا قابل باور یا پیشبینی نیستند.

مورد بعد هم این که لطفا به صورت جدی برای جذب تبلیغات ایرانی پیگیر باشید. متاسفانه با وجود افزایش درامد از تبلیغات اینترنتی و گسترش این نوع تبلیغات در کشور هنوز با گذشت مدت ها سهم وبمستر ها تغییری نکرده و خود شرکت ها سودشون افزایش پیدا کرده. بنده امیدوارم استراتژی شما برای درامد بالاتر، جذب کاربران و وبمستر های بالاتر باشه و مثل خیلی از شرکت ها که استراتژی سود بیشتر رو در پیش می گیرند نباشید. البته باید بگم پرداختی به ازای دانلود و هم خرید اکانت حرکت بسیار خوبی بود و وبمستر ها تشویق به فعالیت بهتر می شند. خود شما هم اگر جای وبمستر ها باشید، وقتی ببینید که درامد خوبی در قبال زحمتی که می کشید دارید بدون شک زمان بیشتری میزارید و این سود برای هر دو طرف خواهد بود.

و این که سعی کنید حتما سرور های ایران رو در برنامه ریزی داشته باشید. بسیاری از ای اس پی ها محدودیت های زیادی برای این مورد دارند.

و حرف آخر این که لطفا در طول فعالیت حتما ارتباط خودتون رو با وبمستر ها تا جای ممکن نزدیک کنید. بددون هیچ شکی سود شما مستقیما از همین وبمستر ها هست پس بدون شک همونقدر که اون ها به شما سود میرسونن شما هم باید جبران کنید.
از تجربیات دوستان استفاده کنید
از ایده هایی که ارائه میشه.
حتی به نظر بنده چنین سرویس هایی باید شخص و اشخاصی رو داشته باشند که کارشون تحقیق روی شرایط وب باشه و بر اساس اون گزارش بدند و حتی ایده هایی متناسب با وضعیت بازار ارائه بدند یا حتی ایده ها رو از وبسمتر ها جمع و در نهایت در اختیار تیم توسعه قرار بدند.

شرمنده بابت طولانی شدن ولی امیدوارم کمکی کرده باشه بهتون.
موفق باشید

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
سلام

تبریک بابت راه اندازی سرویس
در نگاه اول بسیار امیدوار کننده بود

چند مورد رو خدمتتون عرض می کنم تا شاید کمکی بشه بهتون :
تنوع اکانت های ویژه خوبه ولی متاسفانه اکانت حجمی قیمت مناسبی نداره. مثلا 100 گیگ 45 تومان برای کاربران ایرانی مناسب نیست.
اگر قصد فعالیت جدی در بازار ایران دارید توصیه می کنم پلن هایی ایجاد کنید که با قیمت مناسب و مخصوص دانلود. چون ایران کاربران اکثرا 2 دسته هستند. دسته اول آپلودر ها و دسته دوم دانلودر ها که دسته دوم معمولا هیچ آپلودی ندارند در نتیجه نیازی به فضا ندارند که همین مورد باعث میشه پلن های اصلی رو خریداری نکنند. می مونه حجمی که خوب قیمت بالا و به صرفه نیست. با توجه به این که سرعت دانلود در ایران چندان بالا نیست توصیه می کنم پلنی رو ایجاد کنید که کاربران با هزینه مثلا 3 تا 5 هزار تومان به صورت ماهانه بتونن روزی بین 15 تا 30 گیگابایت دانلود داشته باشند. از طرفی سایر امکانات مثل فضای آپلود رو نیاز نخواهند داشت. همین مسئله بهتون کمک می کنه تا به جای خرید سرور هایی با هارد بالا، چندین سرور با هارد معمولی تهیه کنید و در مقابل ترافیک بیشتری رو بتونید به کاربران عرضه کنید و همینطور باعث میشه پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید که بدون شک تاثیر خوبی روی کیفیت کارتون خواهد داشت.

مورد بعدی این که کاربران رو بر اساس ای پی به همون زبان منتقل کنید. مثلا ایرانی ها به فارسی. بنده با ای پی ایران که وارد شدن سایت انگلیسی زبان بود که خوب برای کاربرانی که اولین بار وارد میشن جالب نیست چون هنوز خیلی از کاربرا با وجود سایت های رقیب که چنین امکانی رو فراهم کردند به صورت پیشفرض انتظار دارند تا چنین قابلیتی اینجا باشه و حتی ممکن هست فکر کنن سایت اصلا ایرانی نیست و کاربران ایرانی رو به خوبی پشتیبانی نمی کنه. اگرچه شاید درصد این کاربرا کم باشه ولی بنابر تجربه عرض می کنم که کمک خوبی بهتون می کنه اگر بتونید چنین انتظاراتی رو رفع کنید. در خیلی مواقع نتایجی داره که شاید اصلا قابل باور یا پیشبینی نیستند.

مورد بعد هم این که لطفا به صورت جدی برای جذب تبلیغات ایرانی پیگیر باشید. متاسفانه با وجود افزایش درامد از تبلیغات اینترنتی و گسترش این نوع تبلیغات در کشور هنوز با گذشت مدت ها سهم وبمستر ها تغییری نکرده و خود شرکت ها سودشون افزایش پیدا کرده. بنده امیدوارم استراتژی شما برای درامد بالاتر، جذب کاربران و وبمستر های بالاتر باشه و مثل خیلی از شرکت ها که استراتژی سود بیشتر رو در پیش می گیرند نباشید. البته باید بگم پرداختی به ازای دانلود و هم خرید اکانت حرکت بسیار خوبی بود و وبمستر ها تشویق به فعالیت بهتر می شند. خود شما هم اگر جای وبمستر ها باشید، وقتی ببینید که درامد خوبی در قبال زحمتی که می کشید دارید بدون شک زمان بیشتری میزارید و این سود برای هر دو طرف خواهد بود.

و این که سعی کنید حتما سرور های ایران رو در برنامه ریزی داشته باشید. بسیاری از ای اس پی ها محدودیت های زیادی برای این مورد دارند.

و حرف آخر این که لطفا در طول فعالیت حتما ارتباط خودتون رو با وبمستر ها تا جای ممکن نزدیک کنید. بددون هیچ شکی سود شما مستقیما از همین وبمستر ها هست پس بدون شک همونقدر که اون ها به شما سود میرسونن شما هم باید جبران کنید.
از تجربیات دوستان استفاده کنید
از ایده هایی که ارائه میشه.
حتی به نظر بنده چنین سرویس هایی باید شخص و اشخاصی رو داشته باشند که کارشون تحقیق روی شرایط وب باشه و بر اساس اون گزارش بدند و حتی ایده هایی متناسب با وضعیت بازار ارائه بدند یا حتی ایده ها رو از وبسمتر ها جمع و در نهایت در اختیار تیم توسعه قرار بدند.

شرمنده بابت طولانی شدن ولی امیدوارم کمکی کرده باشه بهتون.
موفق باشید

سلام عزیز
تشکر بابت حسن توجهتون

من با تمام صحبت های شما موافقم ، فقط یک نکته را خدمتتون عرض کنم که هدف ما از ابتدا ایجاد یک سایت بین المللی بوده و الان هم که 5 ماه از فعالیت ما میگذره درحال برداشتن قدم های بزرگی برای توسعه و معرفی وب سایت هستیم که بزودی شاهد تاثیرات مثبت اون خواهیم بود .

البته که بازار ایران و کابران ایرانی هدف بسیار مهمی برای ما هستند برای همین هم مزایای خوبی برای این دسته از مخاطبان در نظر گرفته ایم.مانند ایجاد بخشی جداگانه برای خرید اکانت برای کاربران ایرانی با قیمتی مناسب تر که بزودی فعال خواهد شد .

در مورد تغییر زبان با آی پی باید عرض کنم که سایت در حال حاضر به همین شکل عمل میکنه نمیدونم چرا برای شما به این شکل نبوده که حتما بررسی خواهیم کرد . البته باز هم لازمه اشاره کنم که سایت ایرانی نیست . ما شرکا و سرمایه گذاران خارجی روی این پروژه داریم .

متاسفانه باید عرض کنم که تبلیغات ایرانی هیچ سودی برای ما نداره و اینقدر ناچیز هست که اصلا نمیشه روش حسابی باز کرد . ولی ما یک سیاست برد برد را در قبال وبمستر هایی که با ما همکاری میکنند در پیش گرفتیم به طوری که سود خودمون را به حداقل رسوندیم

اضافه کردن سرورهای ایران هم ازجمله کارهایی است که در نظر داریم تا انجام بشه ولی مشخص نیست درچه بازه زمانی (؟!) . همین طور اضافه کردن امکان انتخاب کشور دلخواه برای آپلود فایل .

ما بی صبرانه منتظر شنیدن نظرات و تجربیات دوستان هستیم و یکی از اهداف ما از ایجاد این تاپیک همین بوده . همینطور درصدد ایجاد تاپیک در فروم wj هستیم که ممکنه با توجه به سخت گیری هایی که در این وب سایت وجود داره یکمی طول بکشه

از صمیم قلب عرض میکنم وقتی که پست شما رو خوندم احساس لذت و شوق خاصی بهم دست داد و تشکر ویژه ای از شما دارم . متاسفانه این روزها همه به دنبال تخریب هستند و خیلی کم پیش میاد در تاپیک ها شاهد همچین نظرات سازنده و دلسوزانه ای باشیم . امیدوارم باقی دوستان صاحب نظر هم در این تاپیک شرکت کنند .
ارادتمند

بالا