• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دختر شایسته کارتونی

دوست دارین با کدوم یکی از دخترا برین بیرون!؟

• Total voters
    15
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دوست دارین با کدوم یکی از این خوشگلا برین بیرون!!!؟
15_9_17.gif

رویا تو کیبا
kiba5.jpg

میدوری تو Midori no Hibi

begin.jpg

بوتاتن در یویو هاکاشو

mini_botan8.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الدا تو Utawarerumono

utawarerumono_002.jpg

کاسکاتو بریسک

berserk_Miura_Caska.jpg

نینجا گرل در نیجایز اسکرول(البته فیلم!)

20230.jpg

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برادر شیان عزیز ! چه گیری دادی به این کارتونا ؟!!! :blink:

من اون دختره چینی که به جای پدرش رفت جنگ با مغولا رو به عنوان دختر شایسته کارتونی انتخاب میکنم ! اسمش یادم نیست ! مالنا یا مولینا ... یه چیزی تو این مایه ها ! :happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

من اون دختره چینی که به جای پدرش رفت جنگ با مغولا رو به عنوان دختر شایسته کارتونی انتخاب میکنم ! اسمش یادم نیست ! مالنا یا مولینا ... یه چیزی تو این مایه ها ! :happy:

انیمیشنای درجه یک جهان رو تو این بخش برسی می کنیم!خودت که دیدی می فهمی!(با اون کارتونایی در پیتی که صدا و سیما پخش می کنه زمین تا اسمون فرق دارن!);)
فیلم های سینمایی کارتونی هم که بیشترشون کارای والدیزنین در مقابل انیمیشنهای درجه یک حرفی برا گفتن ندارن!!(این هم بعد از دیدن بریسک(تنها انیمیشن درجه Aاروپایی موجود یا کینشن که داستانش به انقلاب می جی که همزمان اصلاحات امیر کبیر در ایران بود برمیگرده!)قبول می کنی!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0

مولن

داداش شیان فکر میکنم همیشه توی اسم گذاری دقت کنی بهتره .حالا همه میان اسمهای دیگه مثلا دخترای دیزنی یا کارتونای دیگه رو میگن.

بهتره بگی دخترای کارتونای ژاپنی;)

راستی از شما بعیده اینقدر شتابزده اینجوری بگین.آخه مولن رو فکر نمیکنم صدا و سیما پخش کرده باشه!و در پیت هم نیست!

شیان؟خوبی؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
همش که ژاپنیه که!!!

از چشم بادومی خوشم نمیاد!!!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

مولن

داداش شیان فکر میکنم همیشه توی اسم گذاری دقت کنی بهتره .حالا همه میان اسمهای دیگه مثلا دخترای دیزنی یا کارتونای دیگه رو میگن.

بهتره بگی دخترای کارتونای ژاپنی;)

راستی از شما بعیده اینقدر شتابزده اینجوری بگین.آخه مولن رو فکر نمیکنم صدا و سیما پخش کرده باشه!و در پیت هم نیست!

شیان؟خوبی؟

خوب دختر شایسته فیلمهایی کارتونی و دختر شایسته کارتونهای پخش شده از سیما برگزار وبه ترتیپ باربی و جودی اول شدن!در ضمن مقایسه که کنیم کلی اختلاف هست!;)

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوب دختر شایسته فیلمهایی کارتونی و دختر شایسته کارتونهای پخش شده از سیما برگزار وبه طریپ باربی و جودی اول شدن!در ضمن مقایسه که کنیم کلی اختلاف هست!;)

کارتونهای دیزنی به خصوص در مورد دخترا رو که صدا و سیماب پخش نمیکنه ؟!!! :blink:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کارتونهای دیزنی به خصوص در مورد دخترا رو که صدا و سیماب پخش نمیکنه ؟!!! :blink:

انیمیشنای درجه یک جهان رو تو این بخش برسی می کنیم!خودت که دیدی می فهمی!(با اون کارتونایی در پیتی که صدا و سیما پخش می کنه زمین تا اسمون فرق دارن!)
فیلم های سینمایی کارتونی هم که بیشترشون کارای والدیزنین در مقابل انیمیشنهای درجه یک حرفی برا گفتن ندارن!!(این هم بعد از دیدن بریسک(تنها انیمیشن درجه Aاروپایی موجود یا کینشن که داستانش به انقلاب می جی که همزمان اصلاحات امیر کبیر در ایران بود برمیگرده!)قبول می کنی!
مولانو صدا وسیما گزاشته!;)
من همه کارتونای وادیزنی رو دیدم کارتونای سیما رو هم ایضا و باید بگم این کارتونا که گفتم برتر از هر دو نوعشونن!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مولانو صدا وسیما گزاشته!;)
من همه کارتونای وادیزنی رو دیدم کارتونای سیماب رو هم ایضا و باید بگم این کارتونا که گفتم برتر از هر دو نوعشونن!

تائید میشه !
:blush:
در راستای تغییر نام (سدا و صیما ) نام این سازمان به صدا و سیماب تغییر می یابد !

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تائید میشه !
:blush:
در راستای تغییر نام (سدا و صیما ) نام این سازمان به صدا و سیماب تغییر می یابد !

پس از ازبین این دخترا از قیافه رویا تو کیبا خوشتت اومده!(من درسته برا اثبات بی طرفی خودم به عنوان برگزار کننده به همه رای دادم ولی خودم هوادار بوتان(صورتش شبیه پیشیه!(اصولا من از گربه خوشم میاد!)) و الدام!به علاو جولیا!)

رویا تو کیبا
kiba5.jpg

پیشی پیشی نازه

mini_botan8.jpg

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ميگم خانمها هم مي تونن شركن كنن؟! :blush: من از هيناتا خوشم مياد چون نتيجه تستم اون شده بود و در ضمن به قول برادر كاكاشي" تو كل انيمه ناروتو از اين ناز تر پيدا نميشه! ":happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دوست دارین با کدوم یکی از این خوشگلا برین بیرون!!!؟
15_9_17.gif
اول که اسم تاپیکو دیدم ، حدس زدم کار خودته شیان:lol:
ببینم پس Rei یا Asuma از انیمه Evangelion کو؟ ها؟ کو؟ کو؟ کو؟ کو؟ کو؟ ( همون بهتر که بدم ساکورا بخورتت;) )

انیمیشنای درجه یک جهان رو تو این بخش برسی می کنیم!خودت که دیدی می فهمی!(با اون کارتونایی در پیتی که صدا و سیما پخش می کنه زمین تا اسمون فرق دارن!)

تقریبا تایید میشه:rolleyes:

من از هيناتا خوشم مياد چون نتيجه تستم اون شده بود و در ضمن به قول برادر كاكاشي" تو كل انيمه ناروتو از اين ناز تر پيدا نميشه! "

بشدت تایید میشه:D

اینم از هیناتا :

2cnb0v6.jpg

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
نمیاد نیاد!!!!!;) خفمون کردین! !به اسپم ادامه بدین راپورت می دم!;)

کاملا فرد منطقی ای هستید و با ادب - راپورت رو که همه بلدند - اگه توانی دارید در مودب بودن و صحیح حرف زدن پیاده کنید نه تهدید - موفق باشید راپورتچی!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شيان بازم ليستت ناقسه:(، هيچ کدوم از دختر هايی که من ازشون خوشم ميآد اينتو نيست ... :(ولی خوب به کاسکا رأی دادم :D

هيچ كدوم!كدوم كارتون دختر داري بوده من نديدم!;) اصلا در ضمينه دختر شناسي بهتر از من كسي هست!؟;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اول که اسم تاپیکو دیدم ، حدس زدم کار خودته شیان:lol:
ببینم پس Rei یا Asuma از انیمه Evangelion کو؟ ها؟ کو؟ کو؟ کو؟ کو؟ کو؟ ( همون بهتر که بدم ساکورا بخورتت;) )

تقریبا تایید میشه:rolleyes:

بشدت تایید میشه:D

اینم از هیناتا :

2cnb0v6.jpg

اينارو كه گفتيو نديدم!;)
هيناتا رو هم منم تاييد مي كنم!:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا