• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد اینترنتی

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام میدونم که از این کلمه(درآمد اینترنتی) خسته شدید مثل خودم!!!!!
اما می خواهم سایتی رو به شما معرفی کنم که خودم چند وقتی هست که داخلش عضو هستم و واقعا سایت عالی و خوبیه!!! «سایت آواباکس»
صفحه اول سایت پرداختی هارو زده است!!! در ضمن شما میتوانید داخل انجمن سایت اثبات پرداختی ها از زبان خود کاربران رو مشاهده کنید!!!
هر سوال و مشکلی داشتید بفرمایید!!
جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید!!!!!
468x60.gif
468x60.gif

468x60.gif
468x60.gif

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام میدونم که از این کلمه(درآمد اینترنتی) خسته شدید مثل خودم!!!!!
اما می خواهم سایتی رو به شما معرفی کنم که خودم چند وقتی هست که داخلش عضو هستم و واقعا سایت عالی و خوبیه!!! «سایت آواباکس»
صفحه اول سایت پرداختی هارو زده است!!! در ضمن شما میتوانید داخل انجمن سایت اثبات پرداختی ها از زبان خود کاربران رو مشاهده کنید!!!
هر سوال و مشکلی داشتید بفرمایید!!
جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید!!!!!
468x60.gif
468x60.gif

468x60.gif
468x60.gif
اولا تکراریه در ثانی این باکس عزیز اولش 5000 تومان میگیره نقطه ضعف بزرگیه حداقل میهن کلیکسو تبلیغ کنید که خوب داره جلو میره صاحبش صرافی هم داره که کار راه بندازه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این باکس ها همشون سرکاری هستند و اکثرشون هم بعد از معروف شدن کلاهبرداری میکنن!
یه مدت آشنا نبودیم توی انواع و اقسامشون کلیک کردیم از ملی باکس و 20رنک و ای بگ و ده تا سایت مسخره دیگه اما دریغ از 1 ریال دریافتی!
تنها سایت کلیکی که ازش برداشت داشتم یه سایت خارجی بود که پولمو داد . از سایت های ایرانی که هر روز یه قانون مسخره و من درآوردی میزارن که پولتو بهت ندن حالم بهم میخوره!
ای بک بعد از چند روز کلیک کردن دقیقا روزی که میخواستم برداشت بزنم قانون گذاشتن برای تایید حساب باید 2000 پرداخت کنید :|
یعنی باید 2000 میدادم که 2000 تومن برداشت کنم :|
خلاصه به نظر من اول و آخرشون مزحرف و فقط وقت حروم کردنه.
حالا دیگه خوددانید.

بالا