• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد غیر مستقیم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
یک سوال دارم لطفا من رو راهنمایی کنید.
فرض کنید که تعدادی کاربر داریم که اینا میخوان کسب درآمد بکنند غیر مستقیم برای مدیر اون سایت مثلا یک نفر مدیر یک سایتی هست و 10 نفر توی اون سایت عضو هستند حالا این 10 نفر برای مدیر سایت بصورت غیر مستقیم درآمد کسب کنند مثلا توی سایتهای کلیکی فعالیت کنند البته اینو مثال زدم برای راههای غیرمستقیم لطفا راهنمایی کنید که بهترین راه چی هست؟
ممنون

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
کاربر بیاد برای مدیر سایت غیرمستقیم کار کنه !!! پس خودش چی ! اصلا رو همچین موردی حساب نکن !
باز کن مطلبو ببینم چی منظورته؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
ببینید دوستان فرض کنید یک مدیر یک سایتی داره که مثلا هزار تا عضو داره حالا نمیخواد از این کابران پولی بصورت مستقیم دریافت کنه یعنی نمیخواد از هر نفر بصورت مسقیم پولی دریافت کنه (پول بریزن به حساب) بلکه میخواد کاری کنه که این کاربرها کاری انجام بدن براش که پولی بصورت غیر مستقیم به حساب مدیر ریخته بشه.
مثلا فرض کنید که بجای این که این کاربرها هر کدوم نفری 10 هزار تومان به حساب مدیر بریزن به صورت مستقیم به جای این کار یک کاری بکنن که همون پول یعنی 10 هزار تومان بصورت غیر مستقیم به حساب مدیر بره.
مثلا فرض کنید که مدیر در سایتش از یک سایت کلیکی بنر گذاشته حالا این هزار نفر هر روز روش کلیک میکنند و درآمدی غیر مستقیم به حساب مدیر میفرستند. البته اینو مثال زدم که متوجه بشید منظور من چیه که میگم کاربرها کاری بکنند که پولی بصورت غیر مستقیم به حساب مدیر بره.
حالا از شما میخوام راههایی که برای این کار وجود داره بگید یعنی از چه سایتها یا چه روشهایی برای این کار میشه استفاده کرد؟

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
از www.XIP.ir استفاده کنید! برای مثل شما یه اکانت باز می‌کنید تو سایت ما و از اسکریپت تمام صفحه یا افزونه‌های ما استفاده می‌کنید، حالا یوزر‌های شما هر لینکی‌ که تو سایتتون بزارن اتوماتیک تبدیل به لینک زیپی می‌شه و هرکی‌ روش کلیک کنه پولش میره به حساب شما!

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان من یک روشی میخوام که مثلا هر کاربر برای من روازنه هزار تومان غیر مستقیم از طریق سایتی برای من کسب درآمد کنه شما چه نوع سایتی رو پیشنهاد میکنید؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
والا اون کلیکی که مثال زدی میشه ولی خوب جرمه . خود ماهم سیستم کلیکی داریم و همچنی موردی ببینیم سه سوت اکانت کاربر رو بلوک می کنیم ( روش های مختلفی برای جلوگیری از اینکارا داریم ) ولی موارد دیگه رو هم میشه پیدا کرد. فکر می کنم چیزی به ذهنم رسید میگم

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من یک روشی میخوام که مثلا هر کاربر برای من روازنه هزار تومان غیر مستقیم از طریق سایتی برای من کسب درآمد کنه شما چه نوع سایتی رو پیشنهاد میکنید؟

خوب ببینید برای همچین کاری شما باید کاربر رو توجیه کنید و سودی رو به کاربر برسونید مثلا توی اسکریپت رپیدلیچ پلاگینی نصب میشه و کاربر قبل اینکه بخواد فایلش رو انتقال بده باید اون تبلیغ رو ببینه ! حالا شما هم به همین شکل باید عمل کنید و توی سرویستون یکی از نیازهای کاربر رو برطرف کنید تا کاربر در قبالش اون کار رو انجام بده . بنابر این شما اول باید یکی از نیازهای کاربران رو بشناسید ، همین که بتونید اون نیاز رو شناسایی کنید و مطمئن باشید که کاربر ها رو جذب میکنه کافیه ( در واقع اصل ماجرا هم همین هست ) و بعد از اون میتونید این دو رو با هم ادغام کنید و سرویسی که میخواید رو ایجاد کنید .

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
والا اون کلیکی که مثال زدی میشه ولی خوب جرمه . خود ماهم سیستم کلیکی داریم و همچنی موردی ببینیم سه سوت اکانت کاربر رو بلوک می کنیم ( روش های مختلفی برای جلوگیری از اینکارا داریم ) ولی موارد دیگه رو هم میشه پیدا کرد. فکر می کنم چیزی به ذهنم رسید میگم

این روش حتی اگه بشه هم درآمد کمتری داره برام چون مثلا هر کلیکش فوقش بیفته 50 تومن و تازه کلیکهای بعضی از سیستمها یکی در میان شمارش میشن و غیره.
من به روشی نیاز دارم که کاربرهام بتونن مثلا روزانه هزار تومان غیر مستقیم درآمد کسب کنند ولی نمیدونم که از طریق چه روشی یا چه سایت و سیستمی غیر مستقیم برام کسب بشه؟

خوب ببینید برای همچین کاری شما باید کاربر رو توجیه کنید و سودی رو به کاربر برسونید مثلا توی اسکریپت رپیدلیچ پلاگینی نصب میشه و کاربر قبل اینکه بخواد فایلش رو انتقال بده باید اون تبلیغ رو ببینه ! حالا شما هم به همین شکل باید عمل کنید و توی سرویستون یکی از نیازهای کاربر رو برطرف کنید تا کاربر در قبالش اون کار رو انجام بده . بنابر این شما اول باید یکی از نیازهای کاربران رو بشناسید ، همین که بتونید اون نیاز رو شناسایی کنید و مطمئن باشید که کاربر ها رو جذب میکنه کافیه ( در واقع اصل ماجرا هم همین هست ) و بعد از اون میتونید این دو رو با هم ادغام کنید و سرویسی که میخواید رو ایجاد کنید .

داداش میدونم چی میگی ولی من چیز دیگه ای میخوام شما فقط به عنوان یک راهنمایی به من بگو که از چه سایت یا سیستمی استفاده کنم که کاربران برام غیر مستقیم درآمد کسب کنند مثلا هر کاربر روزانه هزار تومان برام کسب کنه.
بقیه چیزها که چه چیزی به کاربر ارائه بدم که قبول کنه که اون کار رو برام انجام بده اون رو خودم انجام میدم ولی مشکل من اینه که چطوری کاربر برای من درآمد غیر مستقیم بوجود بیاره؟ از طریق چه سایت یا سیستمی کاربران برای من میتونن روزانه هزار تومان غیر مستقیم درآمد کسب کنند؟
در این زمینه لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
ا

داداش میدونم چی میگی ولی من چیز دیگه ای میخوام شما فقط به عنوان یک راهنمایی به من بگو که از چه سایت یا سیستمی استفاده کنم که کاربران برام غیر مستقیم درآمد کسب کنند مثلا هر کاربر روزانه هزار تومان برام کسب کنه.
بقیه چیزها که چه چیزی به کاربر ارائه بدم که قبول کنه که اون کار رو برام انجام بده اون رو خودم انجام میدم ولی مشکل من اینه که چطوری کاربر برای من درآمد غیر مستقیم بوجود بیاره؟ از طریق چه سایت یا سیستمی کاربران برای من میتونن روزانه هزار تومان غیر مستقیم درآمد کسب کنند؟
در این زمینه لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنون

یک کلام بگو سایت هرمی میخوام دیگه

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
یک کلام بگو سایت هرمی میخوام دیگه

چطوری به این نتیجه رسیدی؟
ببین فروض کن من یک سایتی دارم که 100 نفر عضو داره و میخوام به این 100 نفر یک نوع خدماتی ارائه کنم و حالا بابت ارائه این خدمات نمیخوام ازشون پولی بگیرم بلکه میخوام این 100 نفر یک فعالیتی توی یک سایتی برام انجام بدن که درآمدی از طریق اون سایت به حسابم واریز بشه که میشه یک درآمد غیر مستقیم.
اگه بخوام از کاربران پول دریافت کنم با مشکل مواجه میشم و ممکنه کسی پولی نده و اعتماد هم نکنه ولی اینجوری همه چیز خوب پیش خواهد رفت. ولی نمیدونم از طریق چه سایت یا سیستمی اینکار رو انجام بدم؟

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
فکر نکنم راهی باشه (تو ایران) که شما بتونی از هر یوزرت روزی هزار تومن در بیاری!
یکی دو مورد به ذهنم می رسه! ولی بازم به اون مبلغ نمی رسه!
شما چقدر یوزر داری و در چه زمینه ای؟ و چقدر به شما وابستگی دارن!؟ (یعنی اگه اینکارو بکنی چند درصدشون ممکنه اصلا بیخیال سایتت بشن!؟)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
نصاب عزیز، عالی گفتی. این مشکل ما هم هست. چندتا سایت داریم که فقط داریم به یوزر حال میدیم. هیچ راه تبلیغاتی هم نداره. مستقیم از یوزر هم نمی تونیم پول بگیریم. یوزر ها هم تعصب دارن مثل چی به سایت!

ما که راهی به ذهنمون نرسید...

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
چطوری به این نتیجه رسیدی؟
ببین فروض کن من یک سایتی دارم که 100 نفر عضو داره و میخوام به این 100 نفر یک نوع خدماتی ارائه کنم و حالا بابت ارائه این خدمات نمیخوام ازشون پولی بگیرم بلکه میخوام این 100 نفر یک فعالیتی توی یک سایتی برام انجام بدن که درآمدی از طریق اون سایت به حسابم واریز بشه که میشه یک درآمد غیر مستقیم.
اگه بخوام از کاربران پول دریافت کنم با مشکل مواجه میشم و ممکنه کسی پولی نده و اعتماد هم نکنه ولی اینجوری همه چیز خوب پیش خواهد رفت. ولی نمیدونم از طریق چه سایت یا سیستمی اینکار رو انجام بدم؟

حرفمو پس میگیرم
عزذ می خوام:blush:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
فکر نکنم راهی باشه (تو ایران) که شما بتونی از هر یوزرت روزی هزار تومن در بیاری!
یکی دو مورد به ذهنم می رسه! ولی بازم به اون مبلغ نمی رسه!
شما چقدر یوزر داری و در چه زمینه ای؟ و چقدر به شما وابستگی دارن!؟ (یعنی اگه اینکارو بکنی چند درصدشون ممکنه اصلا بیخیال سایتت بشن!؟)

اون راهی که به ذهنتون میرسه چیه؟(توی ایران)
و راهی که به ذهنتون میرسه در خارج چیه؟
از بیخ یعنی از اول حتی ممکنه کسی پولی نده و میخوام طوری دیگه ای باهاشون کار کنم که هر دو طرف راضی باشیم ازاین طرح و همچنین درباره تعداد یوزر شما مثلا از 100 تا به بالا فرض کن و اینکه در چه زمینه ای اینو دقیقا نفهمیدم منظورتون چیه.
اینکه گفتید چیزی پیدا نکردم که به این مبلغ برسه مثلا آیا راهی هست که بشه از هر یوزر روزی 100 تک تومن بدست آورد؟
نصاب عزیز، عالی گفتی. این مشکل ما هم هست. چندتا سایت داریم که فقط داریم به یوزر حال میدیم. هیچ راه تبلیغاتی هم نداره. مستقیم از یوزر هم نمی تونیم پول بگیریم. یوزر ها هم تعصب دارن مثل چی به سایت!

ما که راهی به ذهنمون نرسید...

داداش این مشکل کلا در همه جای نت ایران هست و هر سایتی که داره بابت خدماتش از یوزرهاش پول میگیره کلی مشکل داره اولین مشکل اگه بهشون دقت کنید اینه که اولا با همین پولی بودن عملا 90 درصد مخطبانش ازش صرفنظر میکنن مثلا فرض کن یه سایتیه که یه نوع سرویس قرار ارائه بده و بابتش ماهانه 10 هزار تومان میگیره از هر یوزر و حالا اون سرویس مثلا 10 هزار نفر مخاطب داره خوب طبیعتا از اینها خیلی خیلی بخوان پول بدن مثلا 500 الی 1000 نفرشون پولی بابت خدمات بدن ولی بقیه پول نمیدن چون زیاد توی ایران باب میل مردم نیست بابت خدمات پول بدن چون یاد گرفتن همه چیز رو بصورت رایگان بدست بیارن در این امر قانون نبودن کپی رایت و غیره کلی بدبختی برای ما بوجود آورده (البته هم برای ما خوبی داشته هم بدی ولی در بعضی مواقع خوبیهاش بیشتر بوده:D)

به نظر من اگه حتی یک چنین سایتی نیست حتما باید ایجاد بشه که اگه با ایده خوبی اجرا بشه میتونه نت ایران رو نجات بده.
مثلا فرض کنید سایتی درست بشه که کاربرانی براش یک نوع فعالیتی بکنند مثلا روزانه 5 دقیقه فعالیت ساده در اون سایت که هم اون سایت سود زیادی ببره و هم سودی به سایتهایی مثل من بدن یا حتی به خود کاربرانش کلا جای خیلی از سایتها در ایران خالیه (با توجه به کمبودها و محدودیتها)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آیا در ایران راه حلی هست که روزی 100 تومن از هر یوزر محقق بشه؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
یعنی واقعا در ایران راه حلی نیست؟
در خارج چطور؟

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
چرا یک راهش راه اندازی یک سایت ppc هست

خرس

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه شما میگی فقط با تبلیغات اجباری یا کلیک اجباری انجام شدنیه دیگه! بهر حال شما میخوای کاربرت رو مجبور به انجام کاری کنی در قبال خدماتی که میدی. مثلا هر صفحه ای که باز میکنه یه تبلیغ بیاد که تا کلیک نکنه صفحه رو نبینه!
در آخر قضیه هم کاربرا یواش یواش بیخیال اینجور سایتی میشن! به همین دلیله که خیلی از سایتای بزرگ فقط به گرفتن تبلیغات بسنده کردن چون هر وقت کاربر رو مجبور به کاری کنی از سایت در میره.

بالا