فکر نکنم راهی باشه (تو ایران) که شما بتونی از هر یوزرت روزی هزار تومن در بیاری!
یکی دو مورد به ذهنم می رسه! ولی بازم به اون مبلغ نمی رسه!
شما چقدر یوزر داری و در چه زمینه ای؟ و چقدر به شما وابستگی دارن!؟ (یعنی اگه اینکارو بکنی چند درصدشون ممکنه اصلا بیخیال سایتت بشن!؟)
اون راهی که به ذهنتون میرسه چیه؟(توی ایران)
و راهی که به ذهنتون میرسه در خارج چیه؟
از بیخ یعنی از اول حتی ممکنه کسی پولی نده و میخوام طوری دیگه ای باهاشون کار کنم که هر دو طرف راضی باشیم ازاین طرح و همچنین درباره تعداد یوزر شما مثلا از 100 تا به بالا فرض کن و اینکه در چه زمینه ای اینو دقیقا نفهمیدم منظورتون چیه.
اینکه گفتید چیزی پیدا نکردم که به این مبلغ برسه مثلا آیا راهی هست که بشه از هر یوزر روزی 100 تک تومن بدست آورد؟
نصاب عزیز، عالی گفتی. این مشکل ما هم هست. چندتا سایت داریم که فقط داریم به یوزر حال میدیم. هیچ راه تبلیغاتی هم نداره. مستقیم از یوزر هم نمی تونیم پول بگیریم. یوزر ها هم تعصب دارن مثل چی به سایت!
ما که راهی به ذهنمون نرسید...
داداش این مشکل کلا در همه جای نت ایران هست و هر سایتی که داره بابت خدماتش از یوزرهاش پول میگیره کلی مشکل داره اولین مشکل اگه بهشون دقت کنید اینه که اولا با همین پولی بودن عملا 90 درصد مخطبانش ازش صرفنظر میکنن مثلا فرض کن یه سایتیه که یه نوع سرویس قرار ارائه بده و بابتش ماهانه 10 هزار تومان میگیره از هر یوزر و حالا اون سرویس مثلا 10 هزار نفر مخاطب داره خوب طبیعتا از اینها خیلی خیلی بخوان پول بدن مثلا 500 الی 1000 نفرشون پولی بابت خدمات بدن ولی بقیه پول نمیدن چون زیاد توی ایران باب میل مردم نیست بابت خدمات پول بدن چون یاد گرفتن همه چیز رو بصورت رایگان بدست بیارن در این امر قانون نبودن کپی رایت و غیره کلی بدبختی برای ما بوجود آورده (البته هم برای ما خوبی داشته هم بدی ولی در بعضی مواقع خوبیهاش بیشتر بوده
)
به نظر من اگه حتی یک چنین سایتی نیست حتما باید ایجاد بشه که اگه با ایده خوبی اجرا بشه میتونه نت ایران رو نجات بده.
مثلا فرض کنید سایتی درست بشه که کاربرانی براش یک نوع فعالیتی بکنند مثلا روزانه 5 دقیقه فعالیت ساده در اون سایت که هم اون سایت سود زیادی ببره و هم سودی به سایتهایی مثل من بدن یا حتی به خود کاربرانش کلا جای خیلی از سایتها در ایران خالیه (با توجه به کمبودها و محدودیتها)