• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد باز کردن مغازه اشپزخانه چگونه است؟

as-milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. ما تو محلمون یک مغازه ای هست که چلوکباب و جوجه کباب و چندتا چیز دیگه می پزه. مشتری های زیادی هم داره. به طوریکه هر پرس غذا رو 5000 تومان میده.بعضی از مشتری ها شون هم سفارش های زیادی رو می گیرند.به نظر در امد خوبی هم دارند. حالا سوال من اینه که برای باز کردن همچین کسبی باید چه مراحلی رو طی کرد و هم چنین برای شروع به چه میزان بودجه نیاز است؟ من خودم فکر می کنم درامدی که این ها در ماه به دست میاورند به صد میلیون هم برسه!!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام. ما تو محلمون یک مغازه ای هست که چلوکباب و جوجه کباب و چندتا چیز دیگه می پزه. مشتری های زیادی هم داره. به طوریکه هر پرس غذا رو 5000 تومان میده.بعضی از مشتری ها شون هم سفارش های زیادی رو می گیرند.به نظر در امد خوبی هم دارند. حالا سوال من اینه که برای باز کردن همچین کسبی باید چه مراحلی رو طی کرد و هم چنین برای شروع به چه میزان بودجه نیاز است؟ من خودم فکر می کنم درامدی که این ها در ماه به دست میاورند به صد میلیون هم برسه!!!!
داداش یک چیزی بگو تو عقل بگنجه 100میلیون در ماه بر فرض پرسی 2000سود یعنی در ماه 50هزار پرس باید غذا بفروشه حالا بر فرض هر روز هم کار کنه روزی 1666پرس میشه اینقدر مشتری هم داشته باشه می دونید تهیه این مقدار غذا چقدر پرسنل و وسیله و.......نیاز داره

Last edited:
بالا