• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد ها را بنويسيد ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اين سوال مثل اينكه از دخترا سنشون رو بپرسي

من خودم ماهي 100 تومن در امد داشتم ماهي نزديك 2 تومنم بوده حساب كتاب نداره كار

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان باشه مبالغ را بي خيال مي شيم مي ريم سر معايب و مزايايي كار
اول از خودم شروع مي كنم در كار نويسندگي ادم كم است چرا چون كساني نويسنده مي خواهند كارشان دائمي نيست و براي هر مطلبي هم ميانگين 100 تومان مي دهند و تعدادش در روز محدود است . و نمي توان به عناون يك شغل رويش حساب باز كرد ولي اگر كسي وقت داشته باشد روزي سه الي چهار ساعت و چند تا سايت خوب نويسندگي اش را بردارد اون موقع درامد خوبي دارد و مي توان گفت ميانگين تا ماهي 350 الي 400 دارد البته چند تا سايت خوب نه يك سايت نويسندگي كنه چند تا پروژه را با هم بگيره .

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
آقا تاپیک تو گفتگو آزاد نیستش که اینجوری پست می‌دینا.... اینقدر، اونقدر یعنی چی. مجبورتون نکردن که پست بدین که....

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با سلام خدمت دوستان عزيز امروز گفتم اين تايپك را بزنم . تا هر يك از دوستان كه هر كاري در نت مي كنند درامد خود را به طور ميانگين بنويسند .
مثلا يك نويسنده اينترنت ماهي به طور ميانگين درامدش چنده .بعد صاحب سايت. صاحب هاست فروشي . بك لينك فروشي و كار هاي ديگر
اول از خودم شروع مي كنم من خودم فعلا كار نويسندگي مي كنم در نت و چون موقع مدارس است و به غير از مدرسه ها مشغله هاي ديگري دارم الان ماهي به طور ميانگين 180 تا 280 درامد من است .
حالا دوستان هر كدام درامد ها را به طور ميانگين بنويسند و كم كاري نكنيد . مي خواهيم يك تايپك كلي در مورد درامد ها و مشغله هاي كه در اين كارها است را جمع اوري كنيم تا هر كس مي خواهد وارد اين عرصه بشود اول بفهمد درامدش چه طوره بعد ببيند چه مسائلي پيش رويش است بعد بايد چه قدر خرج كند . و ايا مي صرفد وارد اين عرصه بشود .

دوست عزیز متاسفانه بحث اینکه بیایم و در مورد درآمدهای مختلف شفاف سازی کنیم جا نیوفتاده و اینطور که پیش میره هم این اتفاق در آینده هم هرگز نخواهد افتاد به دو دلیل: 1. اکثر ما ایرانی ها به بهانه های منطقی و غیرمنطقی با اعلام درآمد خود مشکل داریم و حاظر هستیم بگیم اصلا کار نمیکنیم تا کار میکنیم و میزان درآمد هم مشخص هست. 2. با بحث و گفتگو زیاد در حقیقت دوست نداریم راه سایر دوستان رو هم به سمت درآمد و اطلاعات بیشتر در کار فعلی هموار کنیم که حالا این خودش دلایل بسیار زیادی داره و در این بین فرهنگ های غلطی رواج پیدا کردند. کسب درآمد در اینترنت به روشهای بسیار زیاد و مختلفی ممکن هست اما در این مورد استثنائا موتورهای جستجویی نظیر گوگل بجای اینکه ما رو به اطلاع در مورد یک کسب و کار اینترنتی با درآمد ثابت سوق بده دچار انحراف شدیدی به سمت وبلاگهای کاذب میکنه که تا عمر داریم بحث درآمد اینترنتی رو فراموش کنیم. از هر کسی هم که شما بپرسید شاید اطلاعات اولیه در مورد هر کاری به شما ارائه بدند اما خیلی از نکات فقط در اثر تجربه بدست میان و باید با کار وارد شد و مزایا و معایب رو دریافت کرد. البته این موارد در مورد سایت ها و انجمنهای مختلف خارجی هم تا حدودی صادق هست. بنابراین در اینجا اگه یک کاربر باشه که ماهی صد میلیون تومان کسب کنه با کاربری با درآمد هزار تومان در ماه در نگاه اول یکسان جلوه میکنه. البته با کمی جستجو میشه یه معیار نسبی در مورد فعالیتهای اینترنتی بدست آورد بدون اینکه به دریافت اطلاعات از کسی وابسته بود.

پی نوشت: مدیران محترم یا پستهای انحرافی تاپیک رو حذف کنید و یا در صورت ادامه داشتن، موضوع رو بسته اعلام کنید چون با این وضعیت فعلی در انتها نتیجه مفیدی حاصل نخواهد شد که به نظر میرسه همینطور هم باشه.

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
بابا چقد بی جنبه هستید
بدبخت اومده یه تایپیک زده همتون سر کارش گزاشتین........:hmm:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
بابا چقد بی جنبه هستید

آقایون خانوم های میلیادر PT بگوش .. رنک گوگل به روز شد .... منتظر لرزه بعدی هم باشید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بابا چقد بی جنبه هستید
در جواب دوست عزيزمون بايد بگم اصلا براي خودم اين ها را نمي خواهم بلكه مي خواهم تايپك جامعي بشه تا تازه كار هاي كه وارد عرصه كسب درامد از اينترنت مي شوند حداقل يك امار هاي داشته باشند . من خودم فعلا به شخصه نويسنده هستم و از كارم هم راضي هستم حالا دوستان مي خواهند قيمت اعلام كنند مي خواهند نكنند .

کاپیتـان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون مجبورتون نکردن که تو هر تاپیکی پست بدید...
خوب در آمدتون رو می خواید نگید خوب نگید اسپم برا چیه... الان مدیر سایت باید چندتا اخطار به اون اسپمر ها بده تا همه چیرو به دلقک بازی و مسخره بازی نگیرن

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
در جواب دوست عزيزمون بايد بگم اصلا براي خودم اين ها را نمي خواهم بلكه مي خواهم تايپك جامعي بشه تا تازه كار هاي كه وارد عرصه كسب درامد از اينترنت مي شوند حداقل يك امار هاي داشته باشند . من خودم فعلا به شخصه نويسنده هستم و از كارم هم راضي هستم حالا دوستان مي خواهند قيمت اعلام كنند مي خواهند نكنند .

عزیز من تاپیک جامع ، اونم در این زمینه نمیشه تو ایران زد !
علتش هم اینه که تو ایران کپی رایت نیست ... طرف به مخش فشار آورده یه ایده رو به هزار بد بختی عملی کرده و داره کسب درآمد می کنه ...
حالا انتظار داری بیاد همه تجربیاتش رو در اختیارت بگذاره که شما استفاده کنی ؟ بعد هم یکی (منظورم اصلاً شما نیستها !) چون قانون کپی رایت نداریم بره کار رو کپی بزنه ؟
بعدش هم بازار اشباع میشه و همه بد بخت بشن ؟
نمونه می خوای ؟ فروشگاههای اینترنتی ! همه شون تا چند وقت دیگه بد بخت میشن :D
میگی نه ؟ صبر کن ... :D

می خوای اطلاعات کسب کنی ؟
برو تو این تاپیک پایینی تا بفهمی اوضاع از چه قراره برادر !

http://forum.persiantools.com/t220646.html

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من از همه دوستان معذرت میخوام.
ببخشید که موجبات ناراحتی رو فراهم آوردم ولی منظوری نداشتم

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
درآمد گروه صبا: بالای 80 م در ماه
درآمد پایگان: بیشتر از 80 م در ماه
درآمد بلاگفا: نامعلوم

آمار بقیه هم به کمک یه دوست حسابرس در میاریم بزودی

من از همه دوستان معذرت میخوام.
ببخشید که موجبات ناراحتی رو فراهم آوردم ولی منظوری نداشتم

عذرخواهی شمارو میپذیریم، نیازی به ناراحتی نیست کاربرانی که شاکی شدن پست های خودشون دوتا در میون اسپمه و الان هم به هوای شاکی شدن اسپم کردن این شیوه های اسپم کردن قدیمی شده

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
درآمد گروه صبا: بالای 80 م در ماه

گروه صبا ؟ (یه آدرسی چیزی آخه)

من از سایت خودم ماهی حدود 80 تومن در میارم . ولی در کل از نت ماهی حدود 200-300 تومن .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
گروه صبا ؟ (یه آدرسی چیزی آخه)

من از سایت خودم ماهی حدود 80 تومن در میارم . ولی در کل از نت ماهی حدود 200-300 تومن .
فکر کنم موسسه صبا رو میگه
برابچ کلوب و.... :دی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزيزان چرا منظور من را نمي فهميد درست همه فكر مي كنند براي خودم مي خواهم نه براي خودم اصلا نمي خواهم و در اول تايپك هم ذكر كردم كه اين بذار تايپكي براي ديگران بشود خودم نويسنده هستم و از كارم هم فعلا راضي هستم .
در جواب اون دوست عزيزمون كه گفته بود ايده را بگه و شما كپي كني و درامد داشته باشي من مگر گفتم بيا ايده ات را بگو عزيز منظور من اين بود چه كاري فقط مي كنيد در اينترنت و معايب و مزاياي ان چيست فقط همين حالا يك نفر معايب را مي گيد يك نفر ميانگين درامد يك نفر مزايا و يك نفر هم هيچي
بازم از دوستان تشكر مي كنم .

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من درآمد عالی از نت دارم و میتونم بگم چرخ زندگیمو باهاش میچرخوینم و درآمد میاهاینه یک ریال هست که خدا رو شکر میشه باهاش زندگی کرد!!!!!!!!!!:lol:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من درآمد عالی از نت دارم و میتونم بگم چرخ زندگیمو باهاش میچرخوینم و درآمد میاهاینه یک ریال هست که خدا رو شکر میشه باهاش زندگی کرد!!!!!!!!!!:lol:
خدا برايتان بيشتر كند درامد را
با تشكر از شركتتان در اين تايپك

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عزیز من تاپیک جامع ، اونم در این زمینه نمیشه تو ایران زد !
علتش هم اینه که تو ایران کپی رایت نیست ... طرف به مخش فشار آورده یه ایده رو به هزار بد بختی عملی کرده و داره کسب درآمد می کنه ...
حالا انتظار داری بیاد همه تجربیاتش رو در اختیارت بگذاره که شما استفاده کنی ؟ بعد هم یکی (منظورم اصلاً شما نیستها !) چون قانون کپی رایت نداریم بره کار رو کپی بزنه ؟
بعدش هم بازار اشباع میشه و همه بد بخت بشن ؟
نمونه می خوای ؟ فروشگاههای اینترنتی ! همه شون تا چند وقت دیگه بد بخت میشن :D
میگی نه ؟ صبر کن ... :D

می خوای اطلاعات کسب کنی ؟
برو تو این تاپیک پایینی تا بفهمی اوضاع از چه قراره برادر !

http://forum.persiantools.com/t220646.html

قانون بین المللی کپی رایت نداریم...داخلی که داریم!

شما برو ایدت رو ثبت کن..بعد ببین کسی جرات داره از روت کپی بزنه.؟ که هیچ! باید پول هم بهت بده که شما اجازه بدی ایده شما رو پیاده کنه..

مثلا شما فکر کردی همین آیس پک..که میرن تابلوش رو میزنن مثل قارچ سبز میشه همش مال آقای بختیاری مالک آیس پک اصلی هست؟
نه خیر ایشون اسم رو ثبت کرده..هر کس بخواد آیس پک بزنه باید 40 میلیون تومن به حساب آقای بختیاری پول بریزه تا ..تازه بتونه از اسم آیس پک استفاده کنه!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
قانون بین المللی کپی رایت نداریم...داخلی که داریم!

شما برو ایدت رو ثبت کن..بعد ببین کسی جرات داره از روت کپی بزنه.؟ که هیچ! باید پول هم بهت بده که شما اجازه بدی ایده شما رو پیاده کنه..

مثلا شما فکر کردی همین آیس پک..که میرن تابلوش رو میزنن مثل قارچ سبز میشه همش مال آقای بختیاری مالک آیس پک اصلی هست؟
نه خیر ایشون اسم رو ثبت کرده..هر کس بخواد آیس پک بزنه باید 40 میلیون تومن به حساب آقای بختیاری پول بریزه تا ..تازه بتونه از اسم آیس پک استفاده کنه!

علی اقا اینجوری باشه که ادم فقط بگرده دنبال اسمهایی که ثبت نشده ، ثبت کنه و منتظر بمونه که یه عده توی ایران نمایندگیشو بگیرن و بعد از هر کدام چند میلیون بگیره ؟ هزینه ی ثبت کردن ایده و ... مثل هزینه ی ثبت یه شرکت میمونه یا بیشتره ؟ کلا روالش چطوریه ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی اقا اینجوری باشه که ادم فقط بگرده دنبال اسمهایی که ثبت نشده ، ثبت کنه و منتظر بمونه که یه عده توی ایران نمایندگیشو بگیرن و بعد از هر کدام چند میلیون بگیره ؟ هزینه ی ثبت کردن ایده و ... مثل هزینه ی ثبت یه شرکت میمونه یا بیشتره ؟ کلا روالش چطوریه ؟

نه منظورم این نبود که فقط این کارو بکنید..

ولی اگه ایده ای دارید یا کاری رو میکنید که فکر میکنید کسه دیگه انجامش نمیده برید ثبتش کنید...که بعد ا با خیال راحت بتونید بدون ترس برای همه تعریف کنید!

ولی خب چیزی که ثبت کردنی نمیست یا در حد ایده نیست رو که ترسی نداره کسی از گفتنش...مثلا کسی ماشین وارد میکنه! خب میگه من ماشین وارد میکنم...ممکنه جزئیات کار رو نگه..ولی اصل کارش که مشکلی نیست اگه من و شما بفهمیم پول توشه! خب همین که فهمیدیم که نمیتونیم بریم اون کار رو انجام بدیم...

بعدم در مورد آیس پک...ایشون که نرفته فقط ایده رو ثبت کنه بعد بقیه بیان نمایندگیشو بگیرن!

اول خودش چند تا شعبه زد..بعد که کارش گرفت و معروف شد ..بقیه برای این که بتونن ازش نمایندگی بگیرن مجبورن بهش 40 تومن بدن چون برند آیس پک رو ثبت کرده اگه این کارو نکنه نمیذارن بزنه خسارت میگیره آقای بختیاری! تازه بعد از اینکه خسارت داد هم اگه دوباره بخواد بره بزن باید 40 تومن بده! فرقی نداره! ..یعنی همه شعبه هاش مال بختیاری نیست.درآمد اصلیش از شعبات خودشه!

در مورد هزینه ثبت هم اطلاعی ندارم! ولی بعیده زیاد باشه...اگه دانشگاه میری میتونی از استاد واحد کار آفرینی بپرسی...اگه خیلی مهمه میخوای برات بپرسم..

بالا