• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد ها را بنويسيد ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
فک کنم این سوال رو از خارجی‌ها بپرسی بهت یه چیزی میگن :)
بچه های اینجا که خوب دوام آوردن تا حالا
بچه های اینجا هم همون چیز خارجی ها رو گفتن، ولی پشت پرده :دی

حاجي ارزوني

Registered User
لایک‌ها
0
اینقدر در میارم که دیروز گفتم شاید امروز از پریزوز که درامد داشتم شاید از فردا بیشتر در بیارم.
خلاصه نمی دونم با این پولهایی که دارم چی کار کنم.
یه بنده خدا گفت شرکت بزنیم هرم بفروشیم ... منظورش رو نفهمیدم..
یکی دیگه گفت بیا بریم صادرات کنیم ال سی بزنیم وام چند م ی ل یار دی بگیریم.. بازم حالیم نشد
یکی دیگه گفت بریم وسط بیابون زمین بخریم حصار بکشیم وام گاوداری بگیریم 2 میلیارد.. بازم گفتم ای بابا بچم تو مدرسه ازش می پرسند بابات چی کارس .. باید بگه گاوداره...
خلاصه دیروز تو روزنامه دیدم با دود کردن اسفند و رفتن سر چهار راه و یا مغازه به مغازه رفتن و سلام دادن ودعا خوندن برای مردم و اینکه خدا به انها عوض بده می شه 60 میلیون به جیب زد بدون تجربه و مدرک دانشگاهی .... شاید رفتم سر اینکار که امار بیکاران هم بقول سیاسیو مملکت 1 درصدی بشه ...

.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزيز اول بسيار تشكر مي كنم در اين تايپك شركت مي كنيد و نظرات خود را مي دهيد ولي اوني كه من در نظرم بود هنوز نشده است . مثلا الان هر كسي كه هر كاري در نت مي كند بياييد مزايا و معايب كارش را بگوييد و با هم فكري هم شايد بتوانيم در اون زمينه يك راه جديد و يا ايده جديد ابداع كنيم
بازم تشكر مي كنم از دوستان به خاطر شركت در اين تايپك

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوستان عزيز اول بسيار تشكر مي كنم در اين تايپك شركت مي كنيد و نظرات خود را مي دهيد ولي اوني كه من در نظرم بود هنوز نشده است . مثلا الان هر كسي كه هر كاري در نت مي كند بياييد مزايا و معايب كارش را بگوييد و با هم فكري هم شايد بتوانيم در اون زمينه يك راه جديد و يا ايده جديد ابداع كنيم
بازم تشكر مي كنم از دوستان به خاطر شركت در اين تايپك

پس باید جور دیگه تاپیک میزدید
مثلاً مزایا و معایت انواع شغل های اینترنتی ...
البته بازم به جواب درست و حسابی نمیرسید. ولی از پرسیدن درآمد خیلی خیلی بهتره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
پس باید جور دیگه تاپیک میزدید
مثلاً مزایا و معایت انواع شغل های اینترنتی ...
البته بازم به جواب درست و حسابی نمیرسید. ولی از پرسیدن درآمد خیلی خیلی بهتره
درست است حرف شما ما اول گفتيم بياييد ميانگين درامد را بگيد هيچكي به غير از عقرب نگفت و بقيه هم هيچي. در ضمن حالا گفتم كه درامد را نمي گن گفتم بياييد مزايا و معايب را بدهيد .

welcome-2-hell

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من قبلا چیز پی ان میفروختم. نمایندگی نبودم، سرور مال خودم بود.
شروع کار درآمدش خوب بود، تقریبا ماهی 200 هزار تومن، البته برای شروع کار، یک ایمیل تبلیغاتی به 950 هزار نفر فرستادم، فرستادن ایمیل تبلیغاتی همانا و سرازیر شدن به سایت برای خرید چیز پی ان همان، در عرض نیم ساعت پس از اجرای تبلیغات و ارسال ایمیل ها توسط شرکت مربوطه ( که ادعا میکرد به گروه های یاهو ایمیل رو میفرسته ) 500 نفر از سایتم بازدید کردند و 30 نفر خرید کردند. اما به دلایلی فروش چیز پی ان رو رها کردم که دلایلش رو در قسمت معایب میتونید ببینید.

مزایا :
1- با کمی علم مدیریت سرور میتونید این کار رو راه بندازید.
2- تقریبا همه کسانی که از اینترنت استفاده میکنند نیاز دارند
3- تبلیغ برای اینکار بازخورد خوبی داره

معایب :
1- پشتیبانیش سخته و از پس یک نفر بر نمیاد
2- دولت هر روز که وری باهاش میره و مشتریات میریزند سرت
3- تقریبا به جز ارسال ایمیل تبلیغاتی هیچ راه تبلیغاتی مجازی نداری، نه سایت ها حاضرند لینک یا بنر سایتت و تبلیغ کنند، نه شکرت هایی که تو کار تبلیغات گوگلی هستند تحویلت میگیرند.
4- و باز هم میگم، واقعا پشتیبانیش طاقت فرساست.

البته این و بگم که من بعد از شروع کارم دقیقا 2 روز بعدش مخابرات این پروتکل ها رو انگولک داد، با این حال اگه من ادامه میدادم درآمد خیلی خوبی داشت برام.
هر کسی هم میخواد این کار رو کنه، از من میشنوه خرده فروشی نکنه، سعی کنه ریسلری بده، چون اگه خرده فروشی کنید باید به 300 نفر یا بیشتر پشتیبانی بدید و جوابشون و بدید اما اگه نمایندگی بدید فقط نماینده هاتون و پشتیبانی میکنید و به اونا جواب پس میدید.
دلیل بعدی هم اینه که، نماینده هی براتون مشتری میاره و میفرسته، اما مشتری خرده، یکبار میخره و میره تا حداقل یکماه دیگه برمیگرده، تازه اونم اگه از سرویستون راضی باشه.

این هم از تجربه من

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشكر مي كنم از اينكه كار خود را شرع داديد . الان ديگه هيچ كاري نمي كنيد .
دوستان بيايند مثل اين دوست عزيزمون مزايا و معايب كارشان را بگويند .
باز هم ذكر مي كنم براي خودم نمي خواهم براي كساني كه تازه وارد كسب درامد از اينترنت مي شوند . شايد خوب باشد

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
طرح چنین سئوالی از اساس اشتباه هست . درامد هر شخصی خصوصی هست و هر شخصی تمایلی به فاش کردنش نداره .
اگر میخواهید کارتون رو با درامد دیگران شروع کنید بهتره بگم که سخت در اشتباهید . هر کسی به اندازه علم ، تجربه ، هوش ، و خ... خودش درامد کسب میکنه .
ممکنه دو تا وبمستر که کارشون دقیقا شبیه هم هست ولی اولی مثلا ماهی 1 میلیون درمیاره ولی دومی 100 تومن هم نمیتونه دربیاره .
شما سعی کنید توی اون چیزی که علمش رو داری وارد بشی . نه اینکه ببینید اینجا کدوم کار درامد بیشتری داره .
این جور بحث ها فقط باعث میشه بعضی از دوستان جوگیر بشند برن سایت بزنند و بعد از چند ماه که وقتشون و پولشون رو به هدر دادند و وقتی میبینند هیچ سررشته ای ندارند یه تایپیک توی بازرچه میزنند برای فروش سایتشون اون هم به قیمت ثبت دامین و هاست :دی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
درود
طرح چنین سئوالی از اساس اشتباه هست . درامد هر شخصی خصوصی هست و هر شخصی تمایلی به فاش کردنش نداره .
اگر میخواهید کارتون رو با درامد دیگران شروع کنید بهتره بگم که سخت در اشتباهید . هر کسی به اندازه علم ، تجربه ، هوش ، و خ... خودش درامد کسب میکنه .
ممکنه دو تا وبمستر که کارشون دقیقا شبیه هم هست ولی اولی مثلا ماهی 1 میلیون درمیاره ولی دومی 100 تومن هم نمیتونه دربیاره .
شما سعی کنید توی اون چیزی که علمش رو داری وارد بشی . نه اینکه ببینید اینجا کدوم کار درامد بیشتری داره .
این جور بحث ها فقط باعث میشه بعضی از دوستان جوگیر بشند برن سایت بزنند و بعد از چند ماه که وقتشون و پولشون رو به هدر دادند و وقتی میبینند هیچ سررشته ای ندارند یه تایپیک توی بازرچه میزنند برای فروش سایتشون اون هم به قیمت ثبت دامین و هاست :دی
تایید میشه 100 درصد به خصوص بند دوم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزيز در باره خودم بايد بگم كه هيچ دوست ندارم فعلا سايت داشته باشم و فعلا خودم نويسنده هستم و از كارم هم راضي هستم . در ضمن نگفتم بيايند درامد ها را بگويند گفتم بياييند حداقل مزايا و معايب كارشان را بگويند بد است تا بدانيم اين كارها چه مزايا يا معايبي دارد اصلا درامد را ول كنيد .
بازم تشكر مي كنم
اگر ديدم دارد اين تايپك بيراهه مي رود مي گوييم حذفش كنند با تشكر از دوستان عزيز

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دوستان عزيز در باره خودم بايد بگم كه هيچ دوست ندارم فعلا سايت داشته باشم و فعلا خودم نويسنده هستم و از كارم هم راضي هستم . در ضمن نگفتم بيايند درامد ها را بگويند گفتم بياييند حداقل مزايا و معايب كارشان را بگويند بد است تا بدانيم اين كارها چه مزايا يا معايبي دارد اصلا درامد را ول كنيد .
بازم تشكر مي كنم
اگر ديدم دارد اين تايپك بيراهه مي رود مي گوييم حذفش كنند با تشكر از دوستان عزيز

کلا معایب و مزیا یعنی چی ؟

یعنی سختی های کار رو بگیم معایب و درآمد کار رو بگیم مزایا ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کلا معایب و مزیا یعنی چی ؟

یعنی سختی های کار رو بگیم معایب و درآمد کار رو بگیم مزایا ؟
دوست عزيز مزايا و معايب را بگيد بسه
به خدا براي خودم نمي خواهم مي خواهم تايپكي بشود جامع در مورد شغل هاي اينترنتي كه هر كي خواست وارد كار هاي اينترنتي بشود اگر وارد اين تايپك شد بفهمد مثلا اين كار ها چه معايب و چه مزايايي دارد .

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
شاعر ميگه خدا خر رو شناخت و شاخ بهش نداد
خوبه شما گنده نيستين به قرآن
اگه نه به ك..و..نتون ميگفتين دنبالم نيا بووو ميدي.

فقط اسپم فقط اسپم. فقط چرت و پرت. حال ادم بهم ميخوره هر تايپينگي ميري شروع كردن شر و ور گفتن
به خدا همينطوريه كه هركي توي نت ايران ميخواد كاري كنه توي سرش ميزنن.

وقتي وب مستراش پشت همديگه نيستن انتظار داريد كي پشتمون باشه ؟
حالا مثلا من بدونم شما 2 ميليون توي ماه در مياري چيكار ميكنم ؟ نفرينت ميكنم ؟ پولاتو ميدزدم ؟

توي يه بازار 3-4 تا سوپري ميزنن و كسي گير نميده و همشون رزقشون جوره. اينجا كه دنياييه واسه خودش چرا آدم بايد انقدر مزخرف باشه كه فكر كنه يه چيزي از توي سرش مياد بيرون و خدا شده ؟؟؟

4 صفحه شده اين تايپينگ ولي 3-4 تا پستاش به درد ميخورد بقيش زرت و پرت بود.
حرفهاي بيخود كه دوستان كرم تايپ كردن داشتن فقط.

فقط اين يه تايپينگ نيستا. همش همينطوري ميكنن.

حرف من شخص و اشخاص خاصي رو هدف قرار نميده. حرف من كليه..
توي يه پست مياين از بدياي وب مستري و بدبختي و بيچارگيشون ميگين.
از يه طرف حاظر نيستين به وب مسترهاي زير دستتون كوچكترين كمكي بكنين. حقمونه. حقمونه توي سرمون بزنن و محدودمون كنن.
چون شعورمون در اين حده. چون 1000 تومن پول بياد توي جيبمون اطرافيان رو نميشناسيم. جوگير ميشيم و ادعا كردن ها شروع ميشه

واي خدا

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
از مديران خواهش دارم اين تايپك را حذف كنند

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
Mohamad26
درورد بر شما واقعا حرف دل منو زدی!

من حدود 6 سال هست وبمسترم و 4 سالی میشه پیتی رو دنبال می کنم ولی خودمو وارد بحث ها نکردم! من از تجاربم می گم ولی از منابع چیزی نمی گم، چون تا زمانی که ایران زندگی می کنم ترجیح می دم مدیریت سایت هام نامعلوم بمونه. چون نمی خوام واسه یک سایت مالیات یا عوارض بدم!

راستش من فعالیتم رو به صورت جدی بعد از کلی ضرر و تجربه از سالهای 85-86 شروع کردم، از این تجربه های تلخم می تونم به سایت های هرمی اشاره کنم مثل کار با ایگولد - خواندن ایمیل ها - سرمایه گذاری فاینانس، ریفاینانس و عضوگیری، پرزنت و این چرت و پرتا که محض تجربه خوب بودن.

در کل تو هر بیزینس اینترنتی که فکرشو بکنید من حضور فعال داشتم! اون موقع ها خیلی جلبک بودم برای عضوگیری تو خیابون می چرخیدم آگهی پخش می کردم که مثلا بیان تو سایت عضو بشن پول بگیرن بعد واسه خودشون زیر مجموعه بگیرن یه پولی هم گیر من بیادش!! (الان که به اون دوران فکر می کنم خندم می گیره) یه زمانی نمی دونم کی یه سیستم فارسی بود به نام واژا! که آخر سر کلاه بردار از آب در اومد! تو پروژه های تبلیغاتی فعالیت می کرد، اون هم ضربه مالی شدیدی بهم زد.

دارایی و شرایط من: روزی 12 ساعت تفریح می کنم! (وبمستری) از دانشگاه به دلایلی اخراج شدم مجبور شدم برم سربازی و این شروع زندگی جدید من بود چون فعالیتهای اصلیم آغاز شد.
الان یک ماکسیما سفید دارم که 38 میلیون خریدمش و یه خونه تو غرب تهران که 100 میلیون رهن کامل کردم و 11 تا سایت (دارایی مادی من)

فعالیت های فرعی قبل سربازی:
فروشگاه اینترنتی و طرف قرارداد با شرکت pardakht. (از وقتی جایزه ماشین مزدا3 رو پیچوند بی خیالش شدم) فروش از چیز آدمیزاد تا شیر مرغ. طراحی کارت ویزیت، طراحی لوگو، طراحی قالب وبلاگ، سایت اس ام اس(درآمد سایتهام از سیستم 1000تومن سابق و چند سیستم کلیکی دیگه!) (درآمد اون موقع هام بین 1 تا 3 میلیون)

فعالیت ها و در آمد های اصلی من در حال حاضر به صورت مختصر:
سایت اول: ساخت قالب برای مای اسپیس و طرحهای خدماتی برای پروفایل های فیس بوکی مثل آموزش و ... درآمد: سیستم های کلیکی نظیر ادسنس و دریافت پول در ازای آموزش. هفته ای 3 تا 4 هزار دلار
سایت دوم: بخت آزمایی! این سایتم روزانه یا هر دو روز یکبار 1000 تا 2000$ جایزه میده و این مبلغ توسط اسپانسرها تامین میشه. اعضای سایت همیشه به سایت سر می زنن تا در بخت آزمایی جدید شرکت کنن در آمد: 1000 تا 2 هزار دلار از سیستم های کلیکی و پورسانت واسطه.......
دیگه داره خوابم میاد. من 8 تا سایت به زبان انگلیسی و 3 سایت به زبان فارسی دارم که ماهانه نزدیک به 30 هزار دلار از سایت های خارجی و سایت های ایرانی یکیشون فقط درآمد زا هست (ماهانه بین 1 تا 2 میلیون) 2 تای دیگه فقط الکی دارم پول سرور میدم و چیزی جر ضرر واسم نداشتن ولی دلم نمیاد متوقفشون کنم!
برخلاف سایت های ایرانی که 90% از نرم افزارهای open Source استفاده می کنن، تمام سایت های اصلی من توسط خودم به زبان PHP نوشته شدن.

پیشنهاد من به وبمستران پیتی: وقتی هدفی تعیین می کنید به تحریم به مشکلات به محدودیت و سرمایه کم توجه نکنید ممکنه شما تو این مسیر هدفتون هرچی دارید و ندارید از دست بدید ولی همیشه به هدفتون متعهد باشید. مداومت شرط اصلیه. هر کاری شروع می کنید حتی اگر 1000 تا مثل اون هست باز هم متوقف نشید، به هیچ قیمت! فقط کافیه فقط و فقط 1% نوآور باشید.
هر جور محاسبه ای که بکنی با توجه به زمانی که می دی وبمستری و دادن خدمات رایگان تو نت ایران بی خوده بی بخوده، باید دلار خرج کنی ریال شایـــــــد در بیاری!! (اگر مایل بودین بیشتر دربارش صحبت می کنیم...)
در ضمن اصلا برام مهم نیست کسی این چیزایی که گفتم قبول کنه یا نه! (قابل توجه کسانی که احساس خوشمزگی میکنن، این مطلب فقط جهت اطلاع دوستان بی ادعا بود نه پر مدعا)

صبح شد:blink:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
پیشنهاد من به وبمستران پیتی: وقتی هدفی تعیین می کنید به تحریم به مشکلات به محدودیت و سرمایه کم توجه نکنید ممکنه شما تو این مسیر هدفتون هرچی دارید و ندارید از دست بدید ولی همیشه به هدفتون متعهد باشید. مداومت شرط اصلیه. هر کاری شروع می کنید حتی اگر 1000 تا مثل اون هست باز هم متوقف نشید، به هیچ قیمت! فقط کافیه فقط و فقط 1% نوآور باشید.
هر جور محاسبه ای که بکنی با توجه به زمانی که می دی وبمستری و دادن خدمات رایگان تو نت ایران بی خوده بی بخوده، باید دلار خرج کنی ریال شایـــــــد در بیاری!! (اگر مایل بودین بیشتر دربارش صحبت می کنیم...)

خیلی زیاد لایک++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ واقعا این حرفتون درسته و قبول دارم

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
من الان تقریبا هیچی درآمد ندارم . خسته شدم از بس دنبال سایت های کلیکی و نمایشی و پورسانتی رفتم . بنابراین یه فکر جدید کردم که خیلی بهش امیدوارم .

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
من مهدی 25 سال سن دارم
درآمد ماهیانه .... تومان
اخه یکی نیست بگه این تایپک چیه
درآمد از نت هیچ قاعده قانونی نداره من نرفتم دنبالش
واقعیتش من کارم مقاله نویسی و ترجمه هست که یه سری مقاله هایی که ترجمه کرده بودم رو سایتم گذاشته بودم البته خدا بامرزدش هک شد
دوسال تمام هرچی داشتم و نداشتم تو مقاله توش گذاشتم به باد هوا رفت اخ که یادش میوفتم تنم مور مور میشه
اما بازم کم نیوردم یه سایت دیگه زدم این بار حواسم به خیلی چیزا جمع هست
سعی میکنم مقاله رایگان بدم اما تا حدی
خیلی از مقاله های من تو سایت های افتاب,مدیر ایران و تویه چند تا خبر گذاری فردا نیوز و فارس ترجمه شده مهم نیست که سندو مدرک بیارم اما دیگه اینکارو انجام نمیدم

چند وقت پیش ها دیدم هر مطلبی میزنم سایت های خبر هم همونو میزنن اما به به یه صورت دیگه
البته من یه سایت شخصی دیگه دارم

مقالات دانشجویی

بالا