بچه های اینجا هم همون چیز خارجی ها رو گفتن، ولی پشت پرده :دیفک کنم این سوال رو از خارجیها بپرسی بهت یه چیزی میگن
بچه های اینجا که خوب دوام آوردن تا حالا
بچه های اینجا هم همون چیز خارجی ها رو گفتن، ولی پشت پرده :دیفک کنم این سوال رو از خارجیها بپرسی بهت یه چیزی میگن
بچه های اینجا که خوب دوام آوردن تا حالا
دوستان عزيز اول بسيار تشكر مي كنم در اين تايپك شركت مي كنيد و نظرات خود را مي دهيد ولي اوني كه من در نظرم بود هنوز نشده است . مثلا الان هر كسي كه هر كاري در نت مي كند بياييد مزايا و معايب كارش را بگوييد و با هم فكري هم شايد بتوانيم در اون زمينه يك راه جديد و يا ايده جديد ابداع كنيم
بازم تشكر مي كنم از دوستان به خاطر شركت در اين تايپك
درست است حرف شما ما اول گفتيم بياييد ميانگين درامد را بگيد هيچكي به غير از عقرب نگفت و بقيه هم هيچي. در ضمن حالا گفتم كه درامد را نمي گن گفتم بياييد مزايا و معايب را بدهيد .پس باید جور دیگه تاپیک میزدید
مثلاً مزایا و معایت انواع شغل های اینترنتی ...
البته بازم به جواب درست و حسابی نمیرسید. ولی از پرسیدن درآمد خیلی خیلی بهتره
براي خودم نمي خواهم براي كساني كه تازه وارد كسب درامد از اينترنت مي شوند . شايد خوب باشد
تایید میشه 100 درصد به خصوص بند دومدرود
طرح چنین سئوالی از اساس اشتباه هست . درامد هر شخصی خصوصی هست و هر شخصی تمایلی به فاش کردنش نداره .
اگر میخواهید کارتون رو با درامد دیگران شروع کنید بهتره بگم که سخت در اشتباهید . هر کسی به اندازه علم ، تجربه ، هوش ، و خ... خودش درامد کسب میکنه .
ممکنه دو تا وبمستر که کارشون دقیقا شبیه هم هست ولی اولی مثلا ماهی 1 میلیون درمیاره ولی دومی 100 تومن هم نمیتونه دربیاره .
شما سعی کنید توی اون چیزی که علمش رو داری وارد بشی . نه اینکه ببینید اینجا کدوم کار درامد بیشتری داره .
این جور بحث ها فقط باعث میشه بعضی از دوستان جوگیر بشند برن سایت بزنند و بعد از چند ماه که وقتشون و پولشون رو به هدر دادند و وقتی میبینند هیچ سررشته ای ندارند یه تایپیک توی بازرچه میزنند برای فروش سایتشون اون هم به قیمت ثبت دامین و هاست :دی
دوستان عزيز در باره خودم بايد بگم كه هيچ دوست ندارم فعلا سايت داشته باشم و فعلا خودم نويسنده هستم و از كارم هم راضي هستم . در ضمن نگفتم بيايند درامد ها را بگويند گفتم بياييند حداقل مزايا و معايب كارشان را بگويند بد است تا بدانيم اين كارها چه مزايا يا معايبي دارد اصلا درامد را ول كنيد .
بازم تشكر مي كنم
اگر ديدم دارد اين تايپك بيراهه مي رود مي گوييم حذفش كنند با تشكر از دوستان عزيز
دوست عزيز مزايا و معايب را بگيد بسهکلا معایب و مزیا یعنی چی ؟
یعنی سختی های کار رو بگیم معایب و درآمد کار رو بگیم مزایا ؟