• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد ها را بنويسيد ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من ماهی 500 .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

آقا ما چند روز پیش رفته بودیم سانویچی با دوستم ، یه آقایی اومد تو مالزیایی بود و فارسی ام بلد نبود میگفت عربی هم میتونم حرف بزم کسی بلد نی ؟

بعد گفت ترکی هم بلد نیستید ؟ من بلد بودم گفتم بگو چی میخوای من میگم میدن بهت ، خیی ام ترکی خوب صحبت میکرد

میگفت خوراک دایناسور میخوام !!!

گفتم بابا همچین چیزی نداریم اینجا ، میگفت نه داریم اونجا خودشم میگفت باید اسلامی ضبح شده باشه .

اول فکر میکردم سر کار گذاشته منو بعد دیدیم نه بابا جدی داره میگه بیچاره ، میگفت چیز دیگه نمیخورم خوراک دایناسور میخوام.

حالا من میخواستم بدونم اونجا واقعا همچین غذایی هست ؟ یا این یارو مارو سر کار گذاشته بود ؟

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
آقا ما چند روز پیش رفته بودیم سانویچی با دوستم ، یه آقایی اومد تو مالزیایی بود و فارسی ام بلد نبود میگفت عربی هم میتونم حرف بزم کسی بلد نی ؟

بعد گفت ترکی هم بلد نیستید ؟ من بلد بودم گفتم بگو چی میخوای من میگم میدن بهت ، خیی ام ترکی خوب صحبت میکرد

گفتم بابا همچین چیزی نداریم اینجا ، میگفت نه داریم اونجا خودشم میگفت باید اسلامی ضبح شده باشه .

اول فکر میکردم سر کار گذاشته منو بعد دیدیم نه بابا جدی داره میگه بیچاره ، میگفت چیز دیگه نمیخورم خوراک دایناسور میخوام.

حالا من میخواستم بدونم اونجا واقعا همچین غذایی هست ؟ یا این یارو مارو سر کار گذاشته بود ؟

:)) سرکارت گذاشته عین چی :))
یا شاید کلمه دایناسور رو اشتباه فهمونده
مالایایی که مسلمونن غذاهاشون همش ذبح اسلامی هست
گفتم چه سوال جدی ای می خوای بپرسی !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

:lol::lol::lol::lol::D دمش گرم طرف چی هم گفته

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
:)) سرکارت گذاشته عین چی :))
یا شاید کلمه دایناسور رو اشتباه فهمونده
مالایایی که مسلمونن غذاهاشون همش ذبح اسلامی هست
گفتم چه سوال جدی ای می خوای بپرسی !

بابا آخه از اون روز موندم تو کف که این خوراک دایناسور چیه ؟ چه مزه ایه ؟

میخواتم پاشم بیام اونجا یه پرس بگیرم بخورم برگردم بیام .

آخه بهش نمیخورد سر گذاشته باشه ها ، طرف حرفه ای بوده

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
بچه‌ها به نظرتون یه سایت آی‌تی (نه خیلی تخصصی البته!) اگر نکات سئو توش رعایت بشه و مطالبش کاملا اختصاصی باشه، همه‌چیش هم خوب باشه (قالب اختصاصی سبک، ظاهر زیبا، امکانات خوب، هاست خارجی با سرعت عالی!)...
بعد از 6 ماه تا 1 سال چقدر بازدید می‌گیره؟
و آیا درآمدی هم می‌تونه داشته باشه؟ چقدر و به چه شکل؟

پیشاپیش ممنون از دوستانی که کمک می‌کنن. :happy:

tebyan31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت آب و هوای کشور در 24 ساعت آینده سرد و بعضا خیلی سرد و گاها زیادی سرد و برخی اوقات از سرما شورش در میاد، گزارش شده است!!

دیدم پست ها خیلی مزتبطه به تاپیک، گفتم به سهم خودم حضور فعال داشته باشم!!

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بچه‌ها به نظرتون یه سایت آی‌تی (نه خیلی تخصصی البته!) اگر نکات سئو توش رعایت بشه و مطالبش کاملا اختصاصی باشه، همه‌چیش هم خوب باشه (قالب اختصاصی سبک، ظاهر زیبا، امکانات خوب، هاست خارجی با سرعت عالی!)...

شما میتونی سایت وبلاگینا رو بررسی کنی یا نارنجی . . .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

اینجور سایت ها هم که رو به افزایش هستش ولی اگه به آیتی علاقه داری , بزن سایت رو .

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
اینجور سایت ها هم که رو به افزایش هستش ولی اگه به آیتی علاقه داری , بزن سایت رو .

بله مشخصا علاقه دارم. البته فقط علاقه نیست، روابط (حرفه‌ای) هم زیاد دارم. با یکی دو تا از بچه‌های وبلاگینا دوست هستم! دیـجـیتال تیـم هم همینطور و...
سایت راه‌اندازی شده، دو روزه لانچ شده، داریم روی پادکست‌ها کار می‌کنیم، اگه امتحانات مهلت بده :lol:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
وضعیت آب و هوای کشور در 24 ساعت آینده سرد و بعضا خیلی سرد و گاها زیادی سرد و برخی اوقات از سرما شورش در میاد، گزارش شده است!!

دیدم پست ها خیلی مزتبطه به تاپیک، گفتم به سهم خودم حضور فعال داشته باشم!!

از حضور فعال شما شدیدا متشکریم . شما با این حضور پر رنگتون باعث پیشرفت این مرز و بوم شدید و ماهم به شما افتخار میکنیم .

Arman.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من كارم برداشتن پروزه هاي نرم افزاري مربوط به شركت هاست يعني نصب برنامه وراه اندازي وبارگزاري اسناد ومدارك درون اين نرم افزار جهتن استفاده كاربران اي خدارو شكر درامدش بد نيست بستگي داره توي مناقصه ها چه قيمتي بدي .سودش هم بسته به حجم مدارك داره ونرخ ميخواي ؟آخه دوره بدي شده زود دورت مي زنن

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگه قضیه فیلتر نبود درامد نسبتا خوبی از روش دی وی دی فیلم و سریال داشتم که میتونست خیلی بهتر باشه . بازاریابی بهتر و پیگیری بهتر
میخاستم قضیه فروش چیز پی ان رو ادامه بدم که از یکی که میخاستم عابر بانک ..... بخرم سرم کلاه گذاشت کل برنامه هام بهم ریخت بی خیال شدم

بالا